039

2K 105 4
                                    

 *Harry  point of view*


Ze zit me uit de dagen. Al de hele dag kijkt ze op een speelse manier in mijn ogen, raakt ze me aan op de plek waar de zon niet schijnt, en dat allemaal stiekem.  Ze lijkt er van te genieten omdat ik me nu zwaar moet inhouden tegenover haar moeder, stiefvader, oom en tante.

Ik wil er zo graag op reageren.. iets met haar doen maar dat kan nu gewoon niet. Wacht maar, tot we straks thuis zijn.
Net wanneer haar oom tegen vragen stelt over hoe ik de autogarage heb opgezet, gaat ze met haar handen onder de tafel en schuift ze haar hand van mijn knie naar mijn bovenbeen. Ik probeer het te negeren, ik probeer haar speelse blik in haar ogen te negeren maar god wat is dit moeilijk voor me.

Zo onopvallend mogelijk als het maar zijn kan, gaat haar hand steeds verder naar boven tot ze op dat plekje is. Ik krijg het warm, ik wordt zenuwachtig en mijn handen jeuken. Ik schraap mijn keel een keer en vertel dan verder.
"Ja een vriend van mijn vader heeft vroeger ook een garage gehad, ik wilde zelf ook automonteur worden maar het is er nooit van gekomen." vertelt hij.

Ik versta de helft maar van wat hij zegt omdat ze zachtjes in mijn bovenbeen knijpt en ze me alleen maar meer zit op te geilen.
"Harry." zegt ze zachtjes, er klinkt een klein kreuntje in haar stem. Ik zucht zachtjes voor ik haar aankijk. "Volgens mij heb ik mijn telefoon in jou auto laten liggen, zullen we die even gaan halen?" Ik krijg de hint al snel door als ze haar ogen een keer groot maakt.
"Oh.. ja." Mijn stem is ontzettend schor.
"Je sleutels liggen in mijn tas, toch?"
"Ja." Haar tas staat aan de rechterkant naast mijn stoel en net wanneer ik die wil pakken, staat ze op, leunt ze voor me door om haar tas te pakken. Mijn gezicht zit echt recht voor haar decolleté.

Mijn ogen worden groot, niet uit schaamte, maar vanwege de grote problemen die ik op dit moment in mijn broek heb.
"Ja ik heb ze." Gek genoeg schaamt zij zich nu niet, ook al zit haar moeder haar met grote ogen aan te kijken.  

"Goed, dan zijn we zo terug." zegt ze als ze mijn hand pakt en me van mijn stoel af trekt.
"Ga maar achterom hea, Cat." is het laatste wat haar moeder nog zegt voor ze ons helemaal na kijkt. Op de een of andere manier voel ik me heel ongemakkelijk als ze zo'n spelletje met me speelt waar haar familie  bij zit.

Ze opent de achterdeur en zodra die weer in het slot valt als we buiten zijn  en alles donker is om me heen, sla ik toe. Ik duw haar in een snel en hard tempo tegen de muur aan en zoen haar als ik mijn handen op haar wangen leg. In eerste instantie schrikt ze van mijn reactie naar d'r.

"Ik kon me niet meer inhouden." fluistert ze verontschuldigend in mijn oor als ik wat zachte kusjes in haar nek duw. "Je rook zo lekker vandaag..." Ik kijk haar grijnzend aan.
"Kom." zegt Cat als ze mijn hand vast pakt, ze glipt voor me weg en trekt me mee naar een oude schuur in de tuin. De deur kraakt en piept enorm als ze die open maakt en me meeneemt naar binnen. Wat moeten haar ouders wel niet denken als we zolang weg blijven? Ik kijk een keer achterom en volg haar naar binnen voor ze de deur dicht doet en aan een koortje trekt zodat de lamp aangaat.

"Nu is het jou beurt."
Ze loopt zachtjes naar me toe, strengelt haar vingers in de mijne en leidt me naar een muur waar ze me tegenaan duwt. Zeg gaat door haar knieën, blijft oogcontact met mij houden totdat ze de riem van mijn broek los maakt, de knopen los rukt en mijn broek tot mijn enkels laat zakken. Mijn ademhaling gaat sneller, net zoals mijn hart van de opwinding.


Vooral als ze mijn boxers uit doet en ze hem meteen in haar mond neemt laat ik een diepe zucht gaan, niet alleen een zucht, maar ook een kreun.

Ik pak haar haar vast en knijp er stevig en hard in. Ik had hier stiekem al opgehoopt toen ze me mee nam naar dit schuurtje, maar ze zit tegenwoordig vol verassingen. Ze is zo veranderd en ik heb het idee dat dat door mij komt. In het begin dacht ik ook dat het mijn schuld was dat zij en Stacey ruzie hebben, omdat ik er opeens tussen kwam. Die gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon als ze met haar tong over het topje gaat.

"Cat." Smeek ik. Ik kijk naar haar, hoe ze dit doet, ze bewegingen die ze maakt met haar hoofd zien en best ongemakkelijk uit, maar het is zo lief wat ze doet, hoe ze het doet, hoe ze mij pleziert. Mijn god, ik hou zoveel van haar.

Er schieten hele andere gedachten door mijn hoofd dan alleen een blowjob... ik wil meer met haar doen, maar dat kan niet.. dat valt te veel op voor de mensen binnen. Ik laat mijn hoofd achterover vallen en knijp mijn ogen dicht.

"Ik ga klaarkomen, Cat." Niet dat ze daar iets om geeft want ze gaat net zo lang door, tot ik echt ben klaargekomen. Ik moet even op adem komen, mijn keel is droog en ik zweet me rot. Wat moet iedereen wel niet denken? Hoelang zijn we weg geweest? Ligt haar telefoon serieus nog in mijn auto?

Ze stopt alles terug in mijn boxer, doet me mijn broek weer aan, maakt mijn riem vast en staat op. Ze veegt voor mijn gezicht haar mond af. Haar mondhoeken zitten bedolven met dat witte spul, maar ze lijkt het niet erg te vinden aangezien ze me nog steeds speels aankijkt.

"Je moet je wel beseffen dat mijn handen nu echt ontzettend erg jeuken." zeg ik.
"Dat besef ik me zeker, dus misschien is het dan maar goed dat we straks naar huis gaan."
"Strak plan." Ik druk een kus op haar voorhoofd. "Ligt je telefoon serieus in mijn auto?"
"Ja volgens mij wel. Maar ik heb die daar niet expres in laten liggen hoor." Er klinkt een enorm sarcastisch toontje in haar stem, dus dit was al die tijd haar plan al geweest, vanaf het moment dat we het huis binnen liepen.

Nogmaals... wacht maar, tot we straks thuis zijn.

Hee hoi halllooooo
 Ik wilde eigenlijk woensdag al updaten, maar.... ik heb een nieuwe baan, dus ik werk me de pleuris. Nu staat er me ook een druk weekend te wachten, daarom dat ik het nu even snel nog doe.

Tot de volgende keer xxx



Fifty Shades of Fucked Up ~ Deel 1.  HERSCHIJVENDE!!!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu