029

2.2K 104 9
                                    

*Caithlyn point of view*

'JE HEBT WAT?!' Krijst Stacey vol ongeloof door de telefoon. Ik heb haar zojuist verteld over gisteravond. Deze reactie had ik nou echt precies verwacht. 'Dat meen je niet, Cat.'

'Jawel.' Ik kan het niet laten om te grijnzen, ten slotte had ik het ook niet verwacht dat ik het haar al zo snel zou gaan vertellen, maar toevallig kwam dit aan bod tijdens ons gesprek.

'Was het ook een beetje fijn?'

'1e keer deed toch nog best pijn, 2e keer wat minder en was het wel iets fijner.' Antwoord ik met een hoofd als een rode biet. Toch schaam ik me altijd als het over dit soort onderwerpen gaat.

'Oh kijk es aan, meteen 2 keer volle bak gaan, waarom ook niet met zo'n vent.' Er klinkt een ongelofelijke sarcastische en ook wel een beetje jaloerse klank in haar stem. Ik weet hoe knap ze Harry vind.

'Beetje jaloers, Stac?'

'Vind je het heel gek, ik sta al super lang droog en kijk es goed naar Harry.. Daar wil zowat iedereen wel een nummertje mee doen ja.'

Ik pronk er een beetje mee, aangezien ik weet hoeveel vrouwen hem onwijs knap vinden.

'Vond- vond je het niet... moeilijk?' Vraagt ze, voor haar doen, heel erg verlegen.

'Ehm.' Vond ik het moeilijk? Ik kan me geen moment bedenken dat ik me ongemakkelijk voelde, alleen toen het zoveel pijn deed en hij me vol medelijden aan keek. 'Nee, eigenlijk niet.' Ineens schiet me door mijn hoofd dat er ook een soort van vakantie naar Amerika zit aan te komen met hem. Ik zou het haar eigenlijk moeten vertellen. Wat zal ze wel niet denken?

'Er is nog iets.' zeg ik. Ik voel mijn hart als een gek te keer gaan. 'Hij vroeg me mee naar het feest van zijn zus in Amerika, over anderhalve maand.'

'Doen!' zegt ze vol enthousiasme. 'Wat houdt je tegen?'

'Niks, daarom heb ik ook allang ja gezegd.' Grinnik ik.

'Mooi. Wanneer zullen wij eens afspreken?'

Door alle tijd en energie die ik in Harry heb gestoken ben ik Stacey helemaal vergeten. Ik voel me schuldig, iedere keer als ze vraagt of we eens afspreken ben ik al met Harry of ga ik met Harry iets doen.

'Morgen avond?'

'Ja, mij best! Zal ik dan naar jou toe komen?'
'Tuurlijk!' Ik werp even een snelle blik op mijn horloge, het is al half 5!

'Stac, ik moet hangen. Harry en ik gaan zo uiteten.'
'Oehh. Is goed. Ik app je morgen voordat ik kom okay?"
'Is goed, tot morgen avond.'
'Doeg'

De lijn wordt al snel verbroken en ik haast mezelf naar de slaapkamer om me klaar te gaan maken. Ik trek de kastdeur van mijn kleding kast open en kijk in mijn stapel kleding. Ik trek als eerst de kleding eruit die ik aan had op onze eerste date, zodat ik die niet nog een keer aandoe. Mijn ogen vallen naar een kort zwart, half gekant jurkje dat in mijn kast hangt met daaronder een paar hakken die er precies bij passen. Dit heb ik nog nooit gedragen, ik snapte in eerste instantie ook niet waarom ik dit heb gekocht.  Ik hijs mezelf erin en kijk naar mezelf in de spiegel. Het jurkje sluit precies aan aan mijn hele lijf, het zit perfect. God hoe zou Harry reageren als hij me hier in ziet? Ik grijns als ik aan zijn gezicht en misschien wel aan zijn reactie denk. Dit wordt' m.

Snel daarna weet ik ookal precies wat ik met mijn haar doe. Ik loop naar de badkamer, haal de krultang uit de kast en zet hem aan. Ik maak losse pijpe krullen bij mezelf en toupeer het een beetje om het voller te maken. Dan begin ik aan mijn make up. Ik maak mijn ogen zwart met eyeliner en zilver met oogschaduw, mijn lippen kleur ik licht roze en mijn wenkbrauwen teken ik een beetje bij.

Klaar. Als ik weer op mijn horloge wil kijken, gaat op dat moment mijn telefoon. Het is Harry die me een appje stuurt.

"Ben er over 5 min x" Shit.. 5 minuten? Het is ondertussen al half 6. Ik haast mezelf door nog snel mijn tanden te poetsen en de puntjes op de i te zetten.

Als de deurbel gaat, gaat er een schok door mijn lijf, hij is er. Ik druk op het knopje om de voordeur van het appartement complex te openen. Voordat ik het weet staat hij in de deuropening van mijn appartement. Oh.. zijn ogen.. als hij me ziet vallen zijn ogen bijna uit zijn hoofd.

'Sow, hallo.' zegt hij spottend. Hij komt naar me toe, slaat zijn arm om mijn heup en druk me naar hem toe om me een kus te geven. 'Ik denk dat we vanavond wat anders gaan doen dan alleen eten.' Ik rol met mijn ogen en geef hem een kus.

'Was het nog druk geweest?' vraag ik.
'Nee totaal niet.' Hij kan zijn ogen niet van me afhouden want hij kijkt me weer zo aan, zo op zijn eigen manier.

'Ik heb gereserveerd tussen 6 en half 7.' Ik kijk op mijn horloge, kwart voor 6.
'Wil je nog iets drinken of gaan we meteen?'

'Laten we maar meteen gaan voordat er dadelijk andere dingen gaan gebeuren wat totaal niks met eten te maken heeft.'
Ik grinnik en Harry drukt nog een kus op mijn mond. Ik haal mijn telefoon en tas van tafel

Harry zijn ogen volgen iedere beweging die ik maak en ik word er nogal zenuwachtig van.

Als ik mijn jasje aan heb en mijn tas met telefoon heb slaat hij zijn armen om me heen en lopen we samen het appartement uit.

...

De rit in de auto is gezellig en lacherig. We praten over van alles en nog wat, maar voordat we het zelf in de gaten hebben komen we op de parkeerplaats van het restaurant. We hebben nog tijd zat aangezien het nog maar 6 uur is.

'Cat.' zucht Harry. 'Je ziet er zo mooi uit, echt waar.' Ik begin te blozen en ik voel zijn hand op mijn wang om me dichterbij hem te duwen en me te zoenen.

Hij laat een diepe zucht ondertussen, en stiekem weet ik wel wat dat betekent. Ik besef me eigenlijk hoe vaak hij iets bij mij doet en hoe vaak ik iets bij hem doe. Het is haast oneerlijk voor hem.
'W-Wil je.. Wil je je stoel even naar achter zetten?' Ik voel mijn wangen rood kleuren als hij grijnst.
Hij schuift zijn stoel zo ver mogelijk naar achter en ik klim uit mijn stoel om voor hem op de grond te gaan zitten.

Als ik mijn hand om hem heen laat glijden, voel ik zijn handen in mijn haar en al snel daarna maak ik zijn broek los.....

....................
Heehooi..

Het duurde echt lang voordat ik kon updaten. Sorry. Mijn inspiratie was totaaaaal weg en wattpad was de hele tijd aan het crashen omdat ik tussendoor ook op mijn IPad schreef.

Ik wil ook heel graag verder met Cheating maar ik denk dat ik het ga verwijderen, lol.

De komende weken zal het, waarschijnlijk ook wel weer een tijd duren voordat ik ga updaten. Ik heb het nu echt heel druk want donderdag heb ik mijn eindejaars gala... zóveel zin in... :D

Maar nu ga ik lekker genieten van de tijd die ik nog heb op mijn vrije dag want morgen, dinsdag en woensdag avond moet ik werken, yaay. (Btw ik ben vrijdag begonnen met mijn autorijles, SO MUCH FUN! Woensdag morgen moet ik weer!) Als ik dan écht lang niet meer update na woensdag lig ik in het ziekenhuis omdat ik een autoongeluk heb veroorzaakt, LOL. Nee grapje.

Hopelijk tot sneeelll xxxxx

Fifty Shades of Fucked Up ~ Deel 1.  HERSCHIJVENDE!!!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu