Κεφάλαιο 15 : Ξεκαθαριζουμε

5.2K 412 28
                                    

Όλοι με ήχαν περικυκλώσει και φώναζαν καυγάς ενώ η Ελπίδα σήκωνε τα μανίκια της πάνω έτοιμη να μου ορμηξει  Δεν ξέρω ι έπαιζε με αυτη την κοπέλα αλλά στα καλά καθούμενα ήρθε με σκούντιξε έπεσα χάμω και μου είπε " Αυτό για να μην μπλέκεσαι με τα αγόρια άλλων . " και μετά την έσπρωξα και εγώ και άρχισε και φωναζε σαν υστερικιά και τώρα φαινόταν σαν άγριος λύκος έτοιμος να μου επιτεθεί . Κουνιόταν πέρα δώθε έτοιμη να πάιξει μποξ αλλά εγώ στεκόμουνα ήρεμη σκεφτόμενη το τι έπρεπε να κάνω . Δεύτερη μέρα και είχα προκαλέσει αυτό το χάος . Αυτή μου έκανε νόημα να ρθω κοντά της αλλά μάλλον θα με έσπαγε στο ξύλο . Ήταν πολύπιο ψηλή μου και πιο δυνατή και αινόταν απο το γυμνασμένο της σώμα . Ένα πράμα όπως το μοντέλο . Δεν πλησίαζα τρελή ήμουν . Αλλά αυτή ηρθε κοντά μου και μου τράβηξε τα μαλλιά απότομα και με έριξε κάτω . Πριν προλάβω να σηκωθώ έκατσε απο πάνω μου και μου τραβούσε τα μαλλιά ανελέητα φωνάζωντας . Δεν ξέρω πιο ήταν το πρόβλημα όλων με τα μαλλιά μου και όλοι επιτίθονταν στα μαλλιά μου . Τελοςπάντων μου έριξε μια μπουνιά στο μάγουλο που σοβαρά πόνεσε πολύ και έτσι της έδωσα και γω μια πίσω αλλά φαντάζομαι ούτε που θα πόνεσε διότι δεν ξέρω πως να χτυπάω . Στην Αγγλία ποτέ δεν είχα μπλεχτεί σε καυγά . Ήμουν μια συνιθισμένη μαθήτρια με πολλούς φίλους . Συνέχισε αυτή η κατάσταση και μου είχε δώσει αλλη μιά μπουνιά στο στομάχι εκεί που είχα την τεράστια πληγή αποτ α γυαλιά την οποία μου είχαν ΄ραψει . Ευτυχώς δεν πόνεσα πολύ διότι είχε σχεδόν επουλωθεί . Ευτυχώς πήδηξε ο Κώστας στην μέση και την άρπαξε απο τον γιακά και την έφυγε απο πάνω μου . 
"Είσαστε και οι δύο σε μεγάλους μπελάδες νεαρές μου ."  μας συνόδευσε και τους δύο στον διευθυντή και μας ανέκρινε μία μία . Καθως περίμενα έξω ο Κώστα έγυρε και μου είπε

"Μην φοβάσαι δεν θα σε απποβάλει . Και αν το κάνει θα τον πείσω να μην σε αποβάλει" είχα μείνει με ορθάνοιχτα τα μάτια . Ήθελα να πω όχι και να του κόψω την φόρα αλλά απο την άλλη θα με σκοτωναν στο σπίτι αν έπαιρνα αποβολή απο την δεύτερη μέρα . Του ένεψα καταφατικά και έσκυψα το κεφάλι μου περιμένοντας να έρθει η σειρά μου . Οταν τελικά μπήκα τα είπαμε και μετά τους κάλεσε όλους μέσα . 

"Λοιπόν καταλαβαίνω πως ήταν μια παρεξήγηση αν και οι δύο είπατε διαφορετικά πράγματα" τι; , τι διαφορετικά πραγματά . Τι είπε ; ΠΠολύ πιθανόν ναείπε οτι της επιτέθηκα 
"Δεν θα τιμωριθείται ,καμία απο τις δύο . Ελπίδα πήγαινε τώρα αμέσως στην τάξη σου μην χάνεις άλλο μάθημα " με κοίταξε ειρωνικά πριν φύγει απο την αίθουσα και έκλεισε την πόρτα. "Λίλυ μιας και δεν σου κάναμε μια καλή ξενάγηση και ούτε οι πρώτες εντυπώσεις που έδωσαν οι καθηγητές μας είναι πολύ καλές , σήμερα είσαι ελεύθερη απο τα μαθήματα όλης της μέρας για να σε ξεναγήσει ο συνάδερφος Κώστας "  ουαου πάλι χάνω μαθήματα . Τι καλά περισσότερη προσοχή πάνω μου .  Ένεψα καταφατικά και νόμιζα οτι θα φεύγαμε αλλά μίλησε πριν προλάβουμε .
"Λίλυ έμαθα τι έγινε με τον κύριο Μάριο απολογούμε εκ μέρος του . Ξέρεις δίνουμε πολύ βάση στο μάθημα της γυμναστικής και δεν είχε πάρει καμιά σημείωση για το ατύχημα σου " μόλις τελειωσε ο Κώστας με πήρε απο το μπράτσο και βγήκαμε έξω . Μπράβο! Ακόμη ένας που έμαθε για το ατύχημα μου .

MbiMb  ✔ (Pt.1)Where stories live. Discover now