Som K.O.

211 16 10
                                    

Clara

Naša taktika bola taká, že sme boli rozmiestnení na celom ihrisku. Ja som stála na pravom kraji v strede. Vybíjanú nemám rada, ale viem sa dobre uhýbať. Loptu získal druhý tím, tým pádom sme čakali kým kapitán začne hru. Hneď ako kapitán hodil loptu, jedno z dievča z našeho tímu ju chytilo a prihralo spoluhráčovi. Takto hra pokračovala, samozrejme mne loptu nikto neprihral. Nemôžem povedať, že som bola smutná, pretože ako som vravela, vybíjanú nemám rada. Len sa ma to trochu dotklo. Ako som predpokladala, v hre som vydržala dosť dlho. Lopta letela niekoľko krát mojim smerom, no stále som sa uhla. Už sme v ihrisku zostali len traja. V druhom tíme zostali len dvaja. Nabitej lopty sa ujal kapitán druhého tímu, a vybil našeho hráča. Zostali sme dve dievčatá z našeho tímu. Kapitán hodil loptu, ktorú sme nechytili. Sme v kaši. Najprv sa s nami hrali a loptu si prehadzovali zo strany na stranu, no následne vybili aj moju spoluhráčku. Všetka pozornosť sa presunula na mňa, a ja nie som rada stredobodom pozornosti. Bolo mi to nadmieru nepríjemné. Snažila som sa znova sústrediťna hru. Kapitán našeho tímu hádzal loptu. Chytila som ju a vybila jedného súpera. Vlastne, som si ani neuvedomila čo som urobila. Zrazu, ma každý povzbudzoval a ja som sa spamätala. No to už mala v rukách loptu moja súperka. Vystrelila, ale uhla som sa. Loptu chytil chlapec za mnou, ktorý tak tiež vystrelil. Skrčila som sa, a potom sa len snažila uhnúť každej rane. Darilo sa mi, až ma jeden chlapec zaujal. Bol to ten kučeravý chalan. Usmieval sa na mňa. Počula som ako niekto kričí. Spamätala som sa a uvidela loptu smerujúcu mojim smerom. Ruky som skrčila, aby som ju chytila, lenže moje reflexi neboli dostatočne rýchle. Lopta ma trafila priamo do brucha. Vykríkla som od bolesti, načo som nasledovne spadla. Pred očami sa mi zahmlilo. Videla som rozmazane od sĺz a aj toho, že som bola zrazu strašne unavená. Preto som ignorovala všetko na okolo a zatvorila oči načo som stratila vedomie.
→→→→→→→→→→→→
Cítila som ako mi niekto stláča ruku. Nie tak aby ma to bolelo, bolo to skôr ako keby ma už nechcel pustiť. Zacítila som čerešnový parfém. Bol mi známi. Pomaly som sa snažila rozlepiť oči, čo sa mi podarilo. Biela, bolo prvé čo som si pomyslela, keď som otvorila oči. Pozrela som sa na zdroj tlaku na mojej ruke. Sedela tam a pozerala sa na stenu naproti. Oči mala napuchnuté a keby, že ju nepoznám, povedala by som, že utiekla z blázninca. Aj tak nechápem, prečo tu je. Bude lepšie ak...

" Clara! Oh môj bože! Toto mi už nikdy v živote neurob! Prepáč. Prepáč mi to. Prosím.,, Z kričania prešla na šepkanie. Nechcem, aby sa kvôli mne takto trápila.

"Je to v poriadku Jackie. Naozaj.,, venovala som jej úprimný úsmev. Ešte stále som bola trochu mimo. Ako som sa sem vlastne dostala?

"Ako som sa s...,, nestihla som dopovedať otázku, pretože Jackie pohotovo zareagovala.

"Hneď ako si odpadla ťa odviezli ku školskej lekárke. Tam zavolali sanitku. Kým čakali, chceli zistiť čo sa stalo a tak ti vyhrnuli tričko a...a...,, slza jej stiekla po líci a dopadla na moju ruku. Stále sa pozerala na moje brucho.

"Kto ti to spravil?,, opýtala sa potichu. Nesmie sa to dozvedieť! Čo jej mám povedať?

"No, ono, vieš, keď som išla zo školy domov tak ma zastavili a proste ma zmlátili a potom odišli.,,bolo to to najlepšie čo ma napadlo.

"Prečo si to nenahlásila? A to si doma nič nevšimli?,, ...si vtipná.

"Nevšimli. Čo som mala nahlásiť? Však mi nič neukradli. Vtedy to až tak zle nevizeralo...,,

"Vtedy to až tak ze nevizeralo? Cara máš zlomené rebrá a v poslednej chvíli ti zistili aj vnútorné krvácanie! To ťa muselo kurva bolieť!,, Rukou si prehrabla vlasy. Neviem čo jej mám na to povedať.

"Je mi to ľúto. Prepáč Jackie.,,... bože, ja si ju nezaslúžim. Zatvorila som oči. Poznám ju sotva 3 dni a stará sa o mna, ako keby sme sa poznali už večnosť.

"To ti mne prepáč. Nemala som ťa nechať samú. Už tú istú chybu neurobím!,, dopovedala a usmiala sa na mňa. Úprimný úsmev som jej opätovala. Hlavu som otočila k dverám, kvôli ich vŕzganiu. Do miestnosti vošiel Liam. Začínal som byť nervózna , keď sa za ním objavili aj jeho kamaráti. Idú ma doraziť? Nechápavo som sa pozrela na Jackie, no tá sa tvárila rovnako.

"Jackie môžeš nás nechať na chvíľu osamote?,, Jackie trochu so zmäteným výrazom prikývla, na čo som jej ruku o čosi silnejšie stlačila.

"Nemusíš sa nás báť.,, povedal niaky hlas, ktorý som nepoznala. Otočila som sa a videla ako sa na mňa usmievajú. Jackie stala a odišla za dvere, ktoré za sebou zavrela. Ďakujem, teraz ma môžu zabiť a nikto sa to ani nedozvie. Nervózne som preglgla čo prišlo asi jednému z nich vtipné. Hodila som po ňom nechápavý výraz. On si len založil dlane do vreciek na svojích džínsoch. Liam si odkašlal, čím upútal moju všetkú pozornosť.

"V akom vzťahu si so svojím bratom?,, spýtal sa kráčajúc ku kreslu, na ktoré si následne sadol.

"Nemáme sa radi.,, ... Neznášame sa. Ruky som si preplietla a začala som si hrýzť líce.

"Vieš čo robí?,, ... okrem toho, že ma mláti? Nie. Teda viem, že má zbraň a tak.

"Nie.,,

"Clara. Ty nie si jeho sestra, že?,, Liam to povedal tak chápavým hlasom, že som sa naňho musela pozrieť.

"Nie. Som adoptovaná.,, povedala som celkom sebavedomím hlasom. Samozrejme, že som hrdá, že nie som jeho sestra. Naozajstná.

"Niekto tu je hrdý na to, že není jeho naozajstnou rodinou.,, zasmial sa jeden z tých chalanov. Nad jeho poznámkou som sa musela zasmiať aj ja.

"A divíš sa jej? Už za to, že to s ním vydrží v jednom dome má u mňa rešpekt!,, ...Kučeravý chlapec. Ten kučeravý chlapec!

"Som Harry.,, Usmial sa na mňa. ...Aj on má jamky. Úsmev som mu opätovala.

"Ja som Louis. Toto je Niall, toto je Zayn a Liama už poznáš.,, Louis sa ujal predstavovania. Všetci sa mňa usmiali. Boli strašne zlatý. Nialla som si vlastne ani nevšimla, kvôli tomu, že bol celý čas ticho. Všimla som si, že sa červená. Musela som sa na ňom zasmiať.

"Tak a teraz prejdime k hlavnej veci.,, vážnosť v Liamovom hlase ma donútila striasť sa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

🔫 A.N. 🔫

Hi 😜

Naozaj mi je ľúto, že som v včera neuploadla novú časť, lenže tak nejak som nemohla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Naozaj mi je ľúto, že som v včera neuploadla novú časť, lenže tak nejak som nemohla... 😭
Viete rebelka ako ja dostala tak trochu trest. 😂
#problémyrebelov 💜
No, ale každopádne, nech sa páči, nová časť. 😏
Veeeeeľa priamej reči... 😭

Prajem krásny deň ☀🌈🐬

CryCaraMel 💦

The Problems📝 ~On Hold~Where stories live. Discover now