A hra sa začala...

172 16 7
                                    

Clara

Ráno ma zobudil budík na čo som len nespokojne zamraučala. Pomerne rýchlo som sa nachystala do školy, pretože som nechcela ísť s Alexom v jednou aute. Nikto si ma nevšimol a tak som sa vykradla z domu bez problémov. Cestou som si pustila pesníčky, ktoré ma prebudili a zlepšili mi náladu. Pred školou som slúchadlá schovala naspäť do batoha a vykročila k nej. Na schodoch sedeli tý istý chlapci ako prvý deň a ja som si až teraz uvedomila, že sú to Liamovi kamaráti. Asi som na nich čumela, pretože kučeravý chlapec, ktorý sa rozprál s Liamom presunul svoju pozornosť na mňa. Rýchle som odvrátila pohľad a mierila pre moje knihy. Všetci sa na mňa pozerali ako keby som niekoho zabila. Ako som kráčala k skrinke, niekto do mňa vrazil. Neviem kto to bol, kedže mal na ponáhlo. Pri páde ma rozboleli moje poranenia zo včerajška. Tabletky som si zobrala so sebou, no nechcela som ich užívať na chodbe, predsa len by to vizeralo divne. Vo veľkých bolestiach som sa niako postavila. Prešla som k skrinke na ktorej bolo niečo nalepené. Papierik s odkazom "dávaj si na seba pozor". Po pravde ma to trochu vytočilo a tak som odkaz roztrhla na polovicu a hodila do skrinky. Vybrala som si z nej knihy a zabuchla ju. Knihy som si dala do batohu, ktorý som ešte stále mala na sebe a vybrala som sa na záchody. Zamkla som sa do kabínky a užila tabletku. Nedalo mi to a tak som si vyhrnula tričko a pozrela som sa na "výtvor" môjho "milovaného" bračeka. Skoro som odpadla. Zažila som už všeliake poranenia ale nikdy nevizerali až takto... zle. Tričko som si zastrčila do nohavíc a vyšla som von. Umyla som si ruky a ponáhľala som sa do triedy. Pravdepodobne som vizerala ako múmia, ale po tom ako som videla tú modrinu na mojom bruchu, necítila som sa dobre. Keď som prišla do triedy, všetci tam už boli okrem učiteľky. Sadla som si úplne dozadu a ignorovala pohľady doslova všetkých na mne. Vybrala som si knihy a položila som ich na lavicu. Ešte stále som na sebe cítila pohľady a tak som zdvihla hlavu pozrela na ľudí, u ktorých som bola pravdepodobne hlavnou témou. Všetci odvrátili pohľady a začali sa o niečom baviť s ich "spolusediacim" alebo proste si vybrali mobil a ťukali doňho. Nad ich správaním som musela pretočiť oči. Po asi piatich minútach sa do triedy dovalila učiteľka so slovami "museli sme ešte niekoho riešiť". Žeby si robil Alex "dobrú" povesť?
→→→→→→→→→→
Asi v strede hodiny sme boli "vyrušený" rozhlasom a následne riaditelovím prehovor, aby sa všetci dostavili za budovu školy. Každý do seba strkal, aby videl čo sa deje len mne to bolo jedno. Nechcela som tu byť. Keďže zadný dvor je skoro samí strom, nebolo tažké sa pod jeden skryť a sadnúť si do chládku. Pozorovala som študentov ako sa tlačia okolo niečoho a učiteľov, ktorý kričia na študentov aby sa ukľudnili. Aj napriek tomu, že som tu bola sama, necítila som sa tak. Následne som uvidela kučeratého chlapca, toho Liamového kamaráta z rána, ako sa na mňa pozerá. Stál oproti mne na druhej strane dvora pod stromom. Chlapec mal vkus aj postavu aj bol veľmi pekný. Musí byť populárny. Mal vypracované telo a veľa tetovaní. Vždy som chcela tetovanie. Z môjho premýšlania ma prebudila ostrá bolesť v bruchu. Zavrela som oči a snažila sa ju predíchať, no niako mi to nešlo. Ani som si neuvedomila a slza mi stekala po líci. Rýchlo som otvorila oči a zotrela slzu. Ten chalan ma ešte stále pozoroval. Mal znepokojený pohľaď. Prečo by sa o mňa zaujímal? S ťažkosťami som sa postavila a oprela som sa o strom. Trošku sa mi zahmlelo pred očami ale po chvíly to prešlo. Pobrala som sa k ostatným a tam strávila zvyšok kŕčov.

Telesná. Výnikajúce. Musím sa nadopovať tabletkami. Prezlečená som už bola.

"Hmm, Clara?,, počula som Jackie za sebou. Otočila som sa k nej a usmiala sa na ňu. Úsmev mi neopetovala, skôr bola ešte smutnejšia.

"Čo sa stalo?,, opýtala som sa trošku s obavami.

"Už sa nemôžeme stretávať. Prepáč mi to. Nekontaktuj ma.,, hneď ako dopovedala sa rozplakala a utekala preč. Stála som tam ako zabitá. Myslela som si, že po dlhšej dobe by som mohla mať poriadnu kamarátku. Bola som naštvatá. Ale to znamená, že tým pádom sa nemusím báť toho, že by jej Alex ublížil. Predsa len to takto je lepšie. Zobrala som si batoh a zamkla som sa na véckach v šatniach. Užila som 3 tabletky a následne som vyšla von. Do skrinky som si vložila batoh a sadla som si. Smutne som sa usmiala. Môj život bol komplikovaný. Sklonila som hlavu a pozrela som sa na čierne legíny, ktoré som na sebe mala oblečené. Moc sa mi moje telo nepáčilo. Nebola som najštíhlejšia. Aj jazvy mali veľkú časť na mojej psychike. Nerada som nosila krátke nohavice. Zazvonilo a tak som sa postavila a šla do telocvične. Najpr som bola prekvapená, keď som tam videla aj chlapcov. Nemali by mať chlapci osobitnú telesnú? Flašku s vodou, ktorú som držala v ruke som položila na jednu z lavičiek pri stene. Profesor zapískal na píšťaľku a profesorka ho nasledovala. Dievčatá utvorili prvý rad od najvyššej až po najnižšiu a chlapci druhý, za dievčatami. Profesor nás začal vítať na prvej hodine telesnej a tak. Bolo mi dosť nepríjemné stáť pred chalanmi. Pretože patrím medzi tých priemerných, som stála v strede radu. Profesor dokončil svoju reč a vybral študentov na rozcvičku. Učiteľ prešiel s chalanmi na druhú polovicu telocvične a my sme zostali na tej prvej. Ako sme sa rozcvičovali, som počula pískanie so strany chalanov. Určite nebolo mierené na mňa a preto som to ignorovala. Po rozcvičke bolo hlasované, čo chceme robiť na dnešnej hodine. Neviem ako to je možné, ale zvolila sa vybíjaná. Družstvá boli pôvodne chlapci a dievčatá, ale keďže sa to študentom nepáčilo zvolili kapitána a ten si vyberal ľudí. Aby to bolo fér, kapitáni boli otočený chrbtom a mohli si vyberať podľa poradia v rade. Bolo mi jedno v ktorom tíme skončím.

"6 z prava.,, zahlásil kapitán zeleného tímu. Šiesta som bola ja. Vystúpila som z radu a prešla pred neho. Môžem povedať, že nebol nadšený, že ma vidí. Takto to pokračovalo až kým v rade nikto nezostal. Prešli sme na naše ihrisko. Naše družstvo sa dohodlo na taktike a hra sa začala...

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
💜 A.N.💜
Tak nová časť je tu!
(Radšej som ju pridala skôr, nechcem skončiť 🔫😂)
Nudná časť... 🙍
Ale, môžem povedať, že ďalšia bude stáť za to😏.
(Niečo sa stane...)
Dobrú noc 💤🌙⭐

CryCaraMel 💦

The Problems📝 ~On Hold~Where stories live. Discover now