Pocit eufórie

885 47 4
                                    

Sandy

Cestu do spálne sme prešli najrýchlejšie ako sa dalo. Hneď ako sme tam prišli tak zo mňa Alex doslova strhla oblečenie a znovu si našla cestu k mojim perám zatiaľ čo rukami blúdila po mojom tele. Moje ruky sa zatiaľ zamestnali vyzliekaním jej oblečenia, čo sa mi po chvíli aj podarilo. Mierne ma potlačila smerom k posteli a naznačila mi, že si mám ľahnúť, čo som následne aj urobila. Alex si sadla nado mňa a začala sa pohybovať nižšie - išla z pier, cez krk, cez prsia, ktoré mi len letmo pohladila. Keď už bola na podbrušku, tak som ju už chcela cítiť, tak veľmi som to chcela a ona to vedela. No aj tak napriek tomu sa začala znovu presúvať vyššie, kde mi začala perami dráždiť bradavky. Ruky som si zaplietla do jej vlasov, stonala som jej meno. Zrazu, keď som to najmenej čakala som pocítila, že do mňa vsunula dva, neskôr tri prsty. Bol to šok, no príjemný šok. To, že sa mi to páčilo som jej dala vedieť tým, že som začala ešte hlasnejšie vzdychať, cítila som, že sa Alex sebavedomo pousmiala tým jej úsmevom, do ktorého som sa zamilovala v prvú chvíľu, čo som ho uvidela. Po chvíli jej prsty vytiahla, na čo som ja nespokojne zamraučala, no akonáhle som v sebe pocítila jej jazyk som prestala a len som si užívala momentálnu chvíľu a to, čo so mnou Alex dokázala urobiť pár pohybmi jazykom. Kmitala ním, sala a lízala. Cítila som, že zachvíľu budem. 

"Alex... Milujem ťa... Bože, to je úžas- ALEX!"

Celou spálňou sa niesli moje stony a výkriky, bolo to tak dokonalé, zaplnil ma pocit eufórie.

 Alex si ľahla vedľa mňa a tak som sa nadvihla, pootočila som sa, chytila jej tvár do dlaní a pobozkala ju. Chvíľu sme tam ešte ležali a bozkávali sa, z jej pier som cítila seba. Cítila som však, že toto jej nestačí a tak som svoju pozornosť začala venovať jej bradavkám, ktoré na čo zareagovala veľmi nadšene. Alex mala po chvíli po celom tele zimomriavky. Chcela som však počuť jej stony, chcela som počuť, ako vzdychá moje meno. Presunula som sa teda nižšie, jemne som jej chytila stehná a mierne som ich oddelila od seba, aby som k nej mala lepší prístup. Bola už vlhká a ja som ju začala lízať, na čo Alex zastonala a ja som bola konečne spokojná, toto bolo to, čo som chcela počuť, no bolo toho málo. Chcela som ju počuť kričať moje meno, chcela som spojiť naše telá do jedného, chcela som ju cítiť viac. Pridala som na rýchlosti a intenzite, krúžila jazykom, rýchlo som do nej vnikla tromi prstami ktoré som následne vytiahla a pokračovala jazykom.

"Sandy... Som tak blízko, tak úzka, SANDY.. SANDY!"

Alex sa s výkrikom môjho mena urobila, presne tak ako som chcela. Pozrela som sa jej do očí a pobozkala ju. Bola tak krásna...

Sally

S Adri sme sa ešte chvíľu rozprávali, zhodli sme sa na tom, že už sme spolu ako pár. Zažívala som prvé chvíle počas ktorých som cítila ku Sandy len priateľstvo a brala som ju ako človeka, s ktorým som si toho celkom dosť zažila, aj napriek tomu, že sa až tak dlho nepoznáme. Adri potom musela odísť, odchádzala na jeden deň s mamou na stredné Slovensko, pretože tam mala nejakú rodinu. Kedže som nemala čo robiť tak som sa išla prejsť do lesa. Príroda ma vždy fascinovala, mala som rada chvíle strávené v lese. Vyšla som celkom vysoko až na miesto, kde som mala výhľad na celé mesto. Tam som ľahla do lúky a pozorovala oblohu, na ktorej sa začali objavovať prvé hviezdy. To s tou Sandy nebola pravda. Klamala som tým len samú seba, dobre viem, že k nej stále niečo cítim.

Sandy bola osoba, ktorá bude navždy v mojom srdci. Adri je úžasná osoba, no Sandy je Sandy. Neviem, či milujem Adri a tiež neviem, či milujem Sandy.

Myslím si, že Sandy už nemilujem. Táto emócia je silnejšia. Pre Sandy by som bola schopná urobiť... čokoľvek. To ma celkom vystrašilo. Nemôžem byť vo vzťahu s Adri, keď milujem Sandy, nechcem ju vodiť za nos. No ja cítim niečo aj ku Adri. Myslím, že je možné, že ju milujem, aj keď nie tak veľa ako Sandy. Na všetkých tých stránkach na ktoré chodia nešťastné 11 ročné dievčatá z ich prvého rozchodu sa píše, že majú milovať osobu, do ktorej sa zamilovali ako do druhej, pretože ak by skutočne milovali tú prvú tak by sa nezamilovala do druhej. Nemyslím si však, že je to pravda, kedže ja Sandy milujem stále, viac ako kedykoľvek predtým. 

Ani som si nevšimla, aká je tma. Lesom som prechádzala v úplnej temnote, ledva som videla. Kým som sa dostala domov tak to trvalo celkom dlho, kedže som si ledva videla na koniec nosu. Do postele som si ľahla s myšlienkou na jedinú osobu. Sandy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Prepáčte, že je toto taká kratšia časť a ešte k tomu ju vydávam až teraz večer, no ak mám byť úprimná, tak som ju písala pár hodín. Nieže by som ju písala pár hodín v kuse, to nie, ale dnes som nemala moc náladu na písanie, no povedala som si, že aspoň jednu časť vydám a vzniklo z toho toto.

English teacherWhere stories live. Discover now