Final

13.4K 475 80
                                    

EVET ŞAKA DEĞİL FİNAL

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

EVET ŞAKA DEĞİL FİNAL.BUNU EMİR VE UMUTUN FOTOĞRAFTAKİ CİDDİYETİNDEN DE ANLAYABİLİRSİNİZ 😊😉

Aynanın karşısında kendine bakıp derin bir nefes aldı genç kadın. Şu an içinde öyle bir kıpırtı vardı ki tarifi yoktu. Ama illa tarif edilmesi gerekirse salıncakta son hız sallanıyormuş, ya da gondola binmiş gibiydi. Yüzünde ki aptal gülümsemeye mâni olamıyordu. Beyaz duvarları, koyu kahve döşemeleri içeren bir odadaydı.

Yanlızdı ve merakla birde heyecanla içeri gelecekleri bekliyordu. Ellerini beline yerleştirip sağ ve sol profilden kendine baktı. Belki de hayatında ilk defa bu kadar güzel olmuştu. Evet, bugün evleniyordu.Ve içi içine sığmıyordu.

O gün, o kreşte aldığı teklifden sonra yine evine dönmüştü. Aliye Hanım görüşmelerini kesin bir dille yasaklamış, sıkı bir disiplin uygulamaya başlamıştı. Sadece telefondan görüşmüş bazende Emir, oğlunu gezdirmek için geldiğinde bir kaç çift laf edebilmişti. Şimdi ise birazdan içeri girecek adamla evlenecekti. Şaka gibiydi.

Kapı yavaşca açılırken hemen arkasına döndü. Vücut hatlarına yabancı durmayan takım elbisesi, yapılı saçları ve yakışıklı duruşuyla Emir tam karşısındaydı. Tabi birde elinden tuttuğu oğulları Umut vardı.

Üzerindeki gri takım elbise ceketi ile Umut çok sevimli olmuştu. Masal oğlunu bu kıyafetlerle ilk defa görüyordu. Umut düğün için kıyafet alışverişine babası ile çıkmış ve annesine ne aldıklarını asla söylememişti. Hatta küçük Bey dün geceyi babası ile geçirmişti.

Yüzündeki aptal gülümseme sürerken "Hoş geldiniz." deyip derin bir nefes aldı. Yüzünde ki bu gülümsemeye engel olamıyordu. Aslında bu gülümseme her zaman yüzünde olsun istiyordu ama şimdiden gülmekten yanakları ve çenesi acımıştı.

Emir oğlunu bir adım öne ilerleterek "Umut Bey gelini benden önce görmek istedi. Bizde ortak kararla aynı anda görmeyi seçtik ama keşke görmeseymişiz." dedi Emir.

Üzerinde ki straplez ve kar beyazı olan, prenses modeli gelen gelinlik Masal'a o kadar yakışmıştı ki sade göz makyajının da kattığı güzellikle bu kadına bir kez daha hayran kaldı.

"Neden olmamış mıyım?" dedi genç kadın telaşla .

Umut annesinin elini tutup "Pyenşeş gibi olmuşsun anne!"dedi heyecanla.

Masal yavaşca oğluna doğru eğilip yanaklarından öptü ve "Benim prensime de üzerindekiler çok yakışmış." dedi.

"Umut" diyen sese gözler çevrildiğinde o kişinin Sevgi olduğunu gördüler. "Hadi aşkım biz gidelim. Misafirler bizi bekler." dedi.

Emir minnetle Sevgiye bakıp göz kırptığında Umutla beraber odadan çıktılar. Emir yavaşca kadına yaklaşıp iki elini de sıkıca tuttu. Gözlerini kadının gözlerine sabitlerken derin bir nefes aldı.

Benim Oğlum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin