*10*

91 3 0
                                    

İlk sevgili, ilk öpücük.. Sanırım ilk diyebileceklerimin çoğunu Cenk'le yaşadım. Korkuyorum, gerçekten çok korkuyorum. Hata yapmaktan, üzülmekte çok korkuyorum. Ben her zaman temkinli olmuşumdur, adımımı atmadan önce bastığım yere bakarım güvenli mi? Şimdi ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama önümü kontrol etmeden büyük bir adım attım. Açıkçası bu beni fazla korkutuyor, ya düşersem? Neyseki insanlar düşe kalka öğreniyorlar. Umarım kalkabilirim. Telefonumda bir günaydın mesajı görmeyeli uzun zaman oldu. Bayaa uzun bir zaman. Bir 17 yıl kadar oldu diyebilirim hani. Açıkçası sevgililiğe öpüşmeyle başlayan bir çiftin nasıl devam edeceğini merak etmiyor değilim. Her zamanki gibi Dilan kapıya dikildi ve okul için otobüse bindik. Sevgilimle mesajlaştığım için Dilan'la her sabah yaptığmız saçma muhabbeti yapamadık. Bozuldu sanırım biraz. Neyse ben onun gönlünü alırım. Cenk'i okul kapısında görünce benim 32 dişim var demeye başladım. Her zamanki gibi. Cenk yanağıma bir öpücük kondurup elini belime yerleştirdi ve sıraya doğru ilerledik. Çok hızlı gelişen sevgililik olayımız umarım çok hızlı son bulmaz. Bu çocukla evlenebilirim! Dersten derse yolculuğumuz başlamışken tenefüslerimi Cenk'le geçirdim. Çok yakışıklı bir o kadar romantik ve birazcık eğlenceli sevgilimle vakit geçirmek hoşuma gitmiyor diyemem. Çıkışta Cenk ve ben sahile yürüdük. Bir bank bulup oturduk. Kolunu omuzuma attı ve ben de başımı göğsüne yasladım. Kalp atışlarını duyuyor, nefes alıp verişlerini takip ediyorum. Burada saatlerce konuşmadan oturabilirim. Çok seviyorum lan!

...

Cenk'le sevgililik günlerimiz eğlenceli ve çılgın geçerken Dilan'la çok fazla ilgilenemediğimi biliyorum. Bu yüzden bu akşam onlara gideceğim. Kapıyı açan soğuk nevalenin bana ne kadar kızgın olduğunu görebiliyorum. Tam üç gündür okula Cenk götürüyor ve çıkışta beraber oluyoruz.Dilan'ın yüzünü sınıfta gördüğümü söyleyebilirim. Onun da anlayışlı olması gerekmez mi ama? Sonuçta ilk sevgilim ve gerçekten çok seviyorum. Dilan'ın tek yapması gereken biraz saygı göstermek. 

"Ya Dilan surat mı yapacaksın?  Şaka mısın kızım?" gibi saydırmaya başlarken araya girdi.

"Sevgilim var."

"Efendim?"

"Benim bir sevgilim var."

"Ne zamandır?"

"Bu gün 3.günümüz."

Araya giren sessizliğin nedenini anlamanız çok da zor değil öyle değil mi? Nasıl olur? Üç gündür bir sevgilisi var ve ne benden onay aldı ne bana söyleme gereği duydu. Dilan bunu bana nasıl yapabilir ya! İnanamıyorum. Kalkıp gitmemek için kendimi çok zor tutuyorum. Sessizce ikimiz de önümüze bakıyoruz ne o bir şey söylüyor ne ben. Açıkçası şu an sinirimin geçmesini bekliyorum.

...

Dilan'ın düşüncüleri..:

Hayır bir de haklıymış gibi sinir yapması yok mu? Ne oldu bu kıza böyle. Aramızı bir erkeğin açmasına nasıl izin verdi? Ya kız üç gün yüzüme bakmadı şimdi sinir yapıyor. He bir de sevgilim var. Benim sevgilim var ve çok mutluyuz. Birbirimizi seviyoruz. Ben onun kıvırcık kafasına oda benim salaklıklarıma hasta. En azından ben öyle düşünüyorum. Yani salaklıklarımı seviyor olmasaydı sizce benimle çıkar mıydı? Günün her saniyesi salak olduğumu düşünürsek muhtemelen çıkmazdı. Demek ki beni salak olduğum için yani beni ben olduğum için seviyor. Zaten o da salak. Beyinsiz ya gelip ders notu istedi şaka gibi. Bir de ben sahilde ay suya mı atlasak çok güzel görünüyor dediğimde tişörtünü çıkartıp hadi atlayalım demesi var tabi. Ah be salakcım mecaziydi o cümle dememi beklemeden neden atlarsın. Her neyse atla suya sorun yok biraz yüzer çıkarsın da yüzme bilmediğini neden söylemiyosun. Suda salak salak çırpınırken ben de atlamak zorunda kalmıştım. Gece yarısı yüzme bilmeyen sevgilimi sahilde kurtarma çabasındaydım. Gerçekten şaka gibiyiz. Gerçekten. Her neyse bunları İris'e anlatmak için sabırsızlanıyorum fakat şu an ona kızgınım. Sinirim geçtiğinde tek tek ayrıntılarına gireceğim hepsinin. Cenk resmen en yakın arkadaşımı elimden aldı ve en yakın arkadaşım buna izin verdi. Bu durumdan nefret ediyorum. Siz ayrıldığınız da senin yanında Cenk değil ben olacağım bunun farkında değil misin aptal kız!! 

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin