-3-

3.1K 120 11
                                    

Sabahki olaydan sonra sonunda öğle yemeğindeydik ve Camila ile yemekhaneye doğru yürüyorduk. Sabahki durumuna göre daha iyiydi. Yaptığım iğrenç esprilere gülüyordu. Onu mutlu görmek benide mutlu etmişti. Yemekhaneye girdiğimizde yemeklerimizi aldık ve yüzünde endişheli bir ifade ile bize el sallayan kıza doğru yürüdük. "Tanrım Camila iyi misin? Sabahki olanları duydum. Bütün okul seni ve Lauren diye bir kızın seni nasıl koruduğunu konuşuyor. " Camila gülerek beni işaret etti."Bu Lauren. Hani sabah beni koruyan kız." adını bilmediğim kız yüzüne sinsi bir gülümseme yerleştirdi. "Demek sabah Chancho nun hayatını kurtaran kız sensin. Memnun oldum, ben Dinah."

Gülerek uzattığı elini sıktım ve konuştum."Pek hayatını kurtarmış sayılmam sadece onları biraz korkuttum. Bende memnun oldum Dinah." "Emin ol yazın başında Camila'yı bir kızla gördüklerinden beri onunla uğraşıyorlar. Sonunda ikisinden birini bir güzel pataklamadan önce sen olayı hallettin teşekkür ederim." Birşey daha söyleyecekken susmuştu. Ne söyleyeceğini tahmin etmek zor değildi. "Söyleyebilirsin Dinah çekinmene gerek yok." Rahatlatmak için gülümsedim. Gülümsememe karşılık verdi ve o beklediğim şeyi sordu. "Şey sende kızlardan hoşlanıyorsun sanırım değil mi?" Gülüp kafamı evet anlamında salladım. "Merak etme ben o sürtükler gibi değilim Lauren. Hatta kızlardan hoşlanman Mila açısından harika birşey oldğunu düşünüyorum. Değil mi?"

Camila'ya döndüğümde benim gibi ne dediğini anlamamıştı. Daha sonra durumu fark etmiş olacak ki gözlerini şaşkınlıkla açtı ve Dinah'nın koluna vurdu. "Dinah!" Dinah kolunu tutarak bağırdı. "Ah! Yavaş be!" Dinah'nın ne demek istediğini biraz daha düşündüğümde anlamıştım ve sanırım şu an kızarıyordum. "Aww Lauren. Kızardın mı?" Lanet olsun. "Kim? Ben mi? Yok canım kızarmadım... biraz sıcak burası sanırım o yüzden." Dinah yalanımdan hiç etkilenmemiş gibi baktı. "Lauren, daha yeni tanıştık fakat Mila'dan daha kötü yalan söylüyorsun." "Şu an Dinah'a katılmamam gerekiyor fakat gerçekten benden daha kötü yalan söylüyorsun Lauren." Tanrım direk gün bitebilir mi? Şu an eve gidip kafamı yastığa gömmek istiyorum. "Konuyu değiştirebilir miyiz?" Dinah bir kahkaha attı ve Camila'ya dönerek birşeyler anlatmaya başladı. Sonunda yırtmıştım.

#

Eve geldiğimde, Ally ve Normani'ye olanları anlattım. Ve onlarında Dinah'dan bir farkı yoktu. Hatta birkaç hafta içinde ona çıkma teklifi edeceğimi bile söylemişlerdi. Yeni tanıştığım birine neden bir hafta sonra çıkma teklifi edeyim ki? Belki ederdim ama o kadar erken değil. 'Daha okulun ilk gününden ona tutuldun Lauren kabul et.' İç sesime katılmak istemiyordum çünkü normalde hiçkimseye bu kadar çabuk yakınlık hissetmezdim. Fakat birşeyler vardı. Bugün olmadık yerde utanmam, güldüğünde hissettiğim şeyler. Diyelim ki hoşlanıyordum. Peki ya Camila? Onun benden hoşlanmadığına bahse bile girerdim. Belki de kız arkadaşı vardı? Sonuçta güzeldi. Telefonu alıp saate baktığımda saatin 11:30 olduğunu gördüm. Saat daha erkendi, bu yüzden bende Camila'ya mesaj atmaya karar verdim.

#Merhabalar efenim beklediğiniz gibi yeni bir bölüm ile karşınızdayım. Biraz kısa oldu bide tam yerinde kestim sanırım. Piçlik yapasım geldi üzgünüm dbfjka pazartesi yeni bölüm yükleyeceğim kendinize iyi bakın ve vote vermeyi unutmayın!

I'll Be Good (Camren)Where stories live. Discover now