-19-

1.4K 73 2
                                    

Yaklaşık bir saattir buradaydık ve Lauren haddini fazlasıyla aşmıştı. Dinah  ve Normani ile dans pistindeydi ve etrafındaki kızlar... tanrım buna bir son vermem gerekiyordu.

Ally'e baktığımda durumu çoktan anlamıştı ve eminim ki şu ana kadar nasıl böyle sessiz oturduğuma şaşırıyordu. Yerimden kalkıp dans pistine doğru ilerlediğimde Lauren'e yakın olan kişilerin sadece kızlardan oluşmadığını fark ettim. Lauren kendini kaybetmiş bir şekilde dans ederken etrafındakileri geçip yanına zor ilerleyebilmiştim. "Lauren." Beni fark etmemişti. "Lauren!" Kulakları sağır eden yüksek sesli müziğe karşılık neredeyse çığlık atarak seslendiğimde sonunda bana dönmüştü. "İyiki buraya gelmişiz Camz. Birde o sikik baloda olduğumuzu düşünsene." Şu an baloda olmayı burada olmaya tercih etmiştim.

Kolundan tutup pistin dışına çektim ve elindeki içkiyi yanımızdaki masaya koydum. "Lauren sencede biraz abartmadın mı?" Dengesi hafif bozulurken kolundan tuttum ve bir kahkaha attı. "Saçmalama Camz eğlenmeye gelmedik mi? Hem sen neden içimiyorsun?" Masaya koyduğum içkiyi tekrar aldı ve tek içişte bitirdi. "Lauren biraz hava alalım istersen daha buraya geleli iki saat olmadı ve sen şimdiden sarhoşsun." Elini tutmaya çalıştığımda elini çekti ve buraya geldiğimizden beri ilk defa gözlerimin içine baktı. "Rahat bırak beni Camila. Şurada okuldan kurtuluşumuzu kutlamaya çalışıyorum." Ne olmuştu buna böyle? Hem elini çekmek de neydi? Gülerek tekrar piste gitmeye çalıştığında kolundan tuttum ve onu dışarı sürükledim. "Lauren kendine gel." "Hadi ama Camila..." sinirimi geçirmeye çalışıyordu fakat buna izin vermeyecektim. "İçerideki herkes seni nası tavlarım diye plan yapıyor Lauren. Seni o piste geri gönderemem üzgünüm." Birden kaşlarının çatıldığını görünce onu sinirlendirmeye başladığımı anlamıştım.

"Camila cidden saçmalıyorsun. Tamam içeride eski sevgilim-" ağzından ne kaçırdığını  fark edince hemen eliyle ağzını kapatmıştı. "Ne dedin sen? Eski sevgilin içeride mi Lauren?" "Hayır. Ben öyle birşey demedim." "Bana salağı oynama ve doğruyu söyle. Yoksa o sürekli götünün dibinden ayrılmayan kız senin eski sevgilin mi?" Eğer o kızsa tanrım... "Hay-" "Sana doğruyu söyle dedim!" Etrafımızdakiler birden bize dönmüştü fakat umrumda değildi. "E-evet." Bu cevap bana yeterliydi. Hatta o kızın götünü tekmelemek için yeterde artardı bile. Sinirle içeriye girdiğimde doğru masaya gittim ve masanın üstünde duran bir bardak dolusu tekilayı bir dikişte bitirdim. Boğazım yanarken bir yandan da kızı bulmaya çalışıyordum. Ally'nin yanında oturduğum süre boyunca o kızı izlemiştim. Ve tabiki nasıl Lauren' a, o farkında olmadan yaklaştığını... Hafiften başımın döndüğünü hissettiğimde tekila nın bana göre olmadığına karar vermiştim. Dans pistinin ortasında kızı ararken birden birisinin beni pistin dışına doğru çektiğini hissettim. "Tanrım sen deli misin? Ne yapmaya çalışıyorsun Camila!" Öncekinden daha sinirli bir şekilde bağırdığında bende kendimi kaybetmiştim. "Seni bu gece yatağına atmayı amaçlayan bir sürtüğe bırakamam! Şimdi çekil önümden!" Lauren şaşkına dönmüş bir şekilde bana bakarken tekrar geri döndüm ve bu sefer kızı bulmayı başardım. "Camila! Yapma!" Lauren'ın seslenişlerini görmezden gelerek kızın yanına gittim ve direk omzundan tutup onu kendime çevirdim. Ama bu kız... Hayır o olamazdı. "A-Alexa?" Lauren'a geri döndüğümde gözlerimin dolduğunu hissettim ve tuvalete doğru koştum. Kendimi kabinlerden birine kitledikten sonra birden hücum eden gözyaşlarımı serbest bıraktım.

Flashback

"Senin daha önce hiç çok sevdiğin biri oldu mu?" Biraz düşündükten sonra konuşmaya başladım. "Eğer en yakın arkadaşa aşık olmak sayılıyorsa evet." Lauren'ın gözleri büyüyünce aklına kimin geldiğini anlamıştım. "Hayır seni aptal! Dinah ile o kızdan sonra tanıştık.Tanrım!" Rahatladığını göstermek için derin bir nefes aldığında konuşmaya devam ettim. "Adı Alexa'ydı. Liseye başladığımızda neredeyse arkadaşlığımızın beşinci yılıydı. Ondan hoşlanıyordum ve okulun ilk günü bunu ona söylemiştim. Ama o pek iyi karşılamamıştı." Lauren'ın bu durumdan pek hoşlanmadığını fark ettim. Sanırım hemen Alexa'dan nefret etmişti. "O günden sonra inadına onu daha çok sevmiştim. Taki duygularımı başka bir kızla çıktığını söyleyip yerle bir edene kadar. Daha sonra bu yıl seninle tanıştım ve ona dair kalan ufacık sevgimi dahi sen yok ettin. Bunun için sana minnettarım tabi." Kucağına yattım ve saçımı okşamasına izin verdim. "Ya senin?" Yerinde rahatsız bir şekilde kıpırdandıktan sonra biraz düşündü. "Uhm...yok. Daha önce senin dışında başımı böylesine döndüren biriyle tanışmadım." Yanaklarım kızarırken yüzümü görmemiş olması için dua ediyordum. "Güzel"....

Kafamı sallayarak kendime gelmeye çalıştığımda gerçek daha çok kalbime saplanıyordu. Neredeyse iki yılımı bir umutla severek harcadığım kızın şimdiki sevgilimle çıkmış olmasına mı üzülmeliydim yoksa iki yıl boyunca sevdiğim kızın beni, şu anki sevgilim için hayatımın en kötü zamanlarına sürüklemiş olmasına mı? Hangisi daha çok acıtıyor bilmiyordum fakat canım yanıyordu. Alexa'yı şu an sevmiyordum. Lauren'ı seviyordum ve acıtanda buydu. Üstelik bana gerçeği söylememişti. Daha önceden söylemiş olması şu anki öğrenme şeklime göre daha acısız olurdu diye düşündüm. Evet öyle olurdu. Kabinden çıkıp aynadan kendime baktığımda bütün makyajımın aktığını gördüm. Bok gibi gözüküyordum ve umrumda değildi buradan gitmek istiyordum. Tuvaletten çıktığımda Lauren kızlara durumu anlatmış olacaktı ki hepsi beni arıyordu. Onlara görünmeden buradan çıkabilirsem evede gidebilirdim.

"Camila bekle!" Lanet olsun. Tam gözükmeden dışarı çıktım diyordum fakat Lauren'ın sesi olduğum yerde kalmama yetmişti. "Camila ben-" "Söyleybileceğin birşey yok Lauren. Eskide olan eskide kaldı." "Hayır Camila. Madem öğrendin bunu konuşacağız. Benim hiçbir suçumun olmadığını bilmen gerekiyor." Lauren'a güveniyordum ve bu sefer onu dinleyecektim. "Peki tamam." Kabul etmeme şaşırmıştı fakat daha sonra kolumdan tutarak beni arabaya bindirdi ve sürmeye başladı. Nereye gittiğimizi bilmiyordum fakat Lauren da bilmiyor gibi duruyordu. Otobana çıkmıştık. Arabayı yolun kenarına çektikten sonra bana döndü ve derin bir nefes aldı. "Tamam birazdan anlatacaklarım sana saçma gelebilir fakat yemin ederim sana doğruları anlatacağım Camila." Devam etmesi için beklediğimde kafasını salladı ve devam etti. "Alexa ile yazın tanışmıştık ve besbelli ki sana benden bahsetmemişti. Aynı şekilde bana da senden bahsetmemişti. Ondan az da olsa hoşlanıyordum ve o da benden hoşlandığını söyleyince denemeye karar verdik ve çıktık evet. Ama bir ay bile sürmedi. Ondan ben ayrıldım. Daha sonra okulumu benim hakkımda kışkırttı ve olaylar bu şekilde gelişti."

Aman tanrım. Okula rezil ettim diye bana bahsettiği kız... Lauren... Taşlar şimdi yerine oturuyordu. Lauren bana yalan söylemiyordu çünkü anlattığı şeylerin diğer tarafınıda ben yaşamıştım. O zamanlar beş yıldır tanıyorum dediğim kişiyi aslında hiç tanımamıştım ve ben böyle biri için kendimi iki yıl boyunca peşinden sürüklemiştim. Tanrım ne salakmışım. "Lauren. Bana okulda rezil ettiği bir kızdan bahsetmişti. O kız-" "Evet bendim Camila. Sana daha önce başımı senin kadar döndürmeyen biriyle tanışmadım dediğimi hatırlıyor musun?" Yavaşça kafamı salladığımda devam etti. "O cümleyi o gün sana tüm kalbimle söylemiştim ve sana yemin ederim her kelimesini gerçekten kastederek  söylemiştim. Ve o cümle hala geçerli." O barda yaptığım şeyler, düşündüklerim, hepsi saçmalıktı. O sürtük ikimizinde geçmişinde iz bırakmıştı fakat o izler birbirimizi bulmamızı sağlamıştı. Gerisi benim için önemli değildi. Lauren şu an benim yanımdaydı. Onun değil. "Camila şu an ne düşünüyorsun bilmiyorum fakat seni çok seviyorum ve şu andan sonra kararın ne olursa olsun dediğim şeyin arkasında duracağım ve seni sevmekten asla vazgeç-" "Öp beni." "Ne?" "Saçmalamayı bırak ve öp beni dedim seni salak!" Birden böyle birşey demem onu şaşırtmıştı. Kendine geldiğinde beni kendine çekti ve öpmeye başladı. Kanındaki alkolünde etkisiyle beni daha önce hiç öpmediği kadar tutkulu bir şekilde öpüyordu. Yoldan geçen arabaların farları birkaç saniye arayla bizi aydınlatsada birinin bizi görmesi umrumda değildi. Ellerimi boynuna yerleştirip onu kendime daha çok çektiğimde umursamamaya çalıştığım fakat inadına gözümü alan farı fark ettim ve istemeyerekte olsa ondan ayrıldım. Önümüzde neyin olduğunu görmeye çalışırken gözümü alan ışık gittikçe daha çok parlıyordu. Gittikçe yaklaşan korna seslerini duyduğumda durumu anlar anlamaz arabadan atladım ve daha sonrasında gürültülü bir çarpışma sesi kulaklarımı doldurmuştu. Fakat bir anlık panikle arabanın içinde birisini bırakmıştım. Lauren...

# Merhabalar! Olaylar biraz hızlı gelişti evet ama hep mutlu mesut yaşayacak değiller değil mi? Son anda biraz aksiyon katayım dedim. Lütfen sövmeyin. Birdahaki bölüm görüşmek üzere kendinize iyi bakın! #

I'll Be Good (Camren)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin