-13-

1.8K 80 1
                                    


"Ne yaptığını sanıyorsun sen?!" Sinirden elim ayağım titriyordu. Lauren'ın beni dinlemeden böyle birşey yapması sinirimi bozmuştu. "Sadece neyi hak ettiyse onu yaptım Camila." Sakin bir tonla konuşması normal miydi? Az önce deli gibi Shawn'ı yumruklayan biri şimdi nasıl olurda bu kadar sakin olabilirdi? "Beni dinlemen gerekirdi." Birşey söylemeden arabayı çalıştırdı ve sahile geri sürmeye başladı. "Seninle sahile geri dönmeyeceğim." "Konuşmamız gerek Camila bunu neden yaptığımı bilmiyorsun." "Neden yaptın o zaman?" Kırmızı ışıkta durduğumuzda bana doğru döndü ve gözlerimin içine baktı. Bakışları...Endişeliydi? "Ondan uzak durman gerekiyor." "Neler oluyor Lauren?" Bende endişelenmeye başlamıştım. Benim bilmediğim birşeyler mi vardı?

Lauren

Camz'i o çocuktan uzak tutmalıydım. Bana dediklerinde ciddi olmadığını düşünmüştüm fakat şakası yoktu...

-Flashback-

"Kapıdaki kim?!" Ayağa kalkamadığım için resmen anırmak zorunda kalmıştım. "Shawn! Okuldan arkadaşın!" Shawn? Okuldan arkadaşım? Neler oluyor? "Bırakta içeri gelsin anne!" Neden geldiğini çok merak etmiştim. Shawn içeri girip yanımdaki tekli koltuğa oturmuştu. Ben ise doğrulmuş ayağımı sehpaya uzatmıştım. "Hoşgeldin Shawn. Aynı okulda olduğumuzu bilmiyor-" "Kes sesini seninle muhabbet etmeye gelmedim. Sadece sana Camila'dan uzak durman için bir şans vereceğim." Camila'dan uzak durmak mı? "Ne demeye çalışıyorsun?"

"Camila'nın seni sevmediğini hepimiz biliyoruz. Seni sadece okulda dayak yememek için kullanıyor. Ama sen onun seni sevdiğini-" "Kapa çeneni ve çık evimden." Ne saçmalıyordu bu böyle? Ayrıca sarhoş muydu? "Ne oldu Lauren gerçekler acıtıyormuş değil mi? Camila'yı benden alamayacaksın. O benim. Bunu kafana soksan iyi olur." Burnuma gelen alkol kokusuyla sarhoş olduğunu anlamıştım.

Yalan söylüyordu bunu biliyordum. Camila beni seviyordu. "Shawn sana evimden çık dedim! Camila beni seviyor seni değil. Başından beri beni seviyordu. Asıl sen bunu kafana soksan daha iyi olur. Şimdi  evimden siktir olup git. Yoksa polis çağıracağım." Polis kelimesini duyduğu gibi yerinden kalkmıştı. Nedense polisten korkuyordu. Bunu aklımın bir köşesine not etmiştim. "Peki gidiyorum fakat bunu sen istedin Lauren. O benim olana dek durmayacağım. İzle ve gör." Hızla evimden çıkıp giderken olaylardan habersiz annem, içeri girmişti...

"Lauren? İyi misin?" Camila'nın seslenmesiyle kendime gelmiştim. Olanları ona anlatmalıydım. "İyiyim." Tabiki inanmamıştı. Pekte iyi olduğum söylenemezdi açıkçası. Arabadan inip onun yanında yürümeye başladım. Elini tutmak için uzandığımda önce çeker gibi olmuş daha sonra ise tutmama izin vermişti.

Bana kızgın olduğunu biliyordum fakat anlatacaklarımı dinlediğinde bana hak vereceğini biliyordum. Yani...En azindan umarım bana hak verirdi. "Evet Lauren seni dinliyorum. Benimle ne konuşacaksın?" Oturduğumuzda, yerdeki kumlarla oynamaya başladı. Gergin olduğunu hissedebiliyordum. Derin bir nefes alıp anlatmaya başladım. "Alçım çıkmadan birkaç gün önce Shawn evime geldi." Kumlarla oynarken birden durmuştu. "Devam et." " Sadece ziyaret etmek için geldiğini düşünmüştüm fakat yanılmışım. Sende de olduğu gibi içmişti. Bana senden uzak durmamı senin beni sevmediğini söyledi. Onunmuşsun."

Cümlemi bitirirken kendi kendime güldüm. Camila'ya baktığımda muhtemelen dediklerine inanip inanmadığımı merak ediyordu. "Tabi ki inanmadım. Beni sevdiğini biliyorum. Zaten ona evimden siktir olup gitmesini söyledim. Fakat gideceği sırada derken ciddi olmadığını düşündüğüm birşey demişti." Camila kumla oynamayı bırakmış meraklı bir şekilde  beni dinlemeye başlamıştı. "Ne dedi?"

"'Bunu sen istedin Lauren. O benim olana dek durmayacağım. İzle ve gör.' Bunu dediğinde sen ne olduğunu anlatana kadar ciddi olduğunu anlayamamıştım." Kafamı öne eğdiğimde yanaklarımda bir çift el hissettim. Kafamı kaldırdığımda  kararlılıkla bana bakan gözlerini gördüm. "Beni senden alamayacak Lauren. Ben son nefesimi verene dek senin olacağım. Onunda bunu anlamasını sağlayacağım." Gülümsediğimde o da bana uymuştu. Fakat daha sonra aklıma gelen şeylerle endişeli halime geri dönmüştüm. "Ben sadece sana zarar vermesinden korkuyorum Camz."

Baş parmağı ile yanağımı okşadığında vücuduma hücum eden huzur ile birlikte gözlerimi kapattım. "Bana birşey yapamayacak merak etme. Beni kaybetmeyeceksin." Tüm endişemi yok etmemişti tabi ama içim öncekinden daha rahattı. Bu sefer yalnız değildim. Onu benden alamayacağını biliyordum fakat bunu Camila'nın ağzından duymak bana tarif edemeyeceğim bir rahatlık sağlamıştı. İleride ne olur bilmiyordum fakat biz beraber olduğumuz sürece herşeyi atlatacağımızı biliyordum. "Seni seviyorum Camz. Sana birşey olmasına izin vermeyeceğim." "Bende seni seviyorum Lauren." Yavaşça eğilip dudağına uzun bir öpücük bıraktım. Daha sonra elini elime kenetleyip o önüne döndüğünde, güneşin ışınlarıyla aydınlattığı kusursuz yüzünü izlemeye başladım. Benim asla  hak edemeyeceğim bir mükemmellikteydi. Pahabiçilemez bir elmas gibiydi benim için. Onu her ne olursa olsun koruyacaktım.

# Hey! Media nedense hoşuma gitti bende koyayım dedim jdywjwhw  beğendiyseniz vote vermeyi unutmayın. Ve kendinize iyi bakın görüşürüz! #

I'll Be Good (Camren)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin