ÜFÜRÜKÇÜ ABLA

261 20 85
                                    

Herkese merhabalar. Umarım beğenerek okuyacağınız bir bölüm yazmışımdır. Ben yazarken yeri geldi güldüm yeri geldi heyecanlandım bazen de duysallaştım. Yeni bölümü bende merak ediyorum. Sizde merak edip tahmin ediyorsanız bölüm sonunda ki satıra yorumlarınızı bırakırsanız sevinirim.

Bir de medyaya bir şarkı bıraktım bu şarkıyı ve grubu çok seviyorum. Hikayenin ilerleyen yerlerinde dinlemenizi istediğim bir yer var açıp dinleyerek okursanız sevinirim. Kokulu öpücükler.


MAVİSEVERHATUN

Sinirle kalktım oturduğun masadan kimdi bu ?

Ne istiyordu bizden?

Merve'nin anahtarlarını alıp arabaya doğru koştum.

"Aslı nereye ?"

"Gelme sen Merve sen taksiye atla bize git ben gelicem."dedim ve park halinde olan arabaya atlayıp gidiceğim istikamete doğru gazladım.

Nefesimi düzene soktuktan sonra telefonu elime alıp Göktuğyu aradım.

Fazla geçmeden açtı.

"Göktuğ neredesin?"

"Cihangirle işimiz..."

"Hemen deniz kenarında buluşuyoruz  bekliyorum."diyip arabayı sürdüm. Çok geçmeden vardım. Arabayı park edip indim. Eşorfman üstümü geçirdim sırtıma fermuarını kapattım. Hava bugün normalden daha soğuk ve yağmurluydu.

Öylece denizi izlerken bir soluk sesi hissettim yakınımda. Göktuğ nefes nefese geldi yanıma.

"Ne oldu Aslı?"dedi.

Cebimden kağıdı çıkartıp uzattım.

İlk bana baktı sonra da açtı kağıdı. Ne diyeceğini bilemeden baktı bana ve etrafına. Derin derin nefesler alıp sıkıntıyla verdi aldığı nefesleri.

"Kim olduğunu bilmiyorum."dedi dakikalar sonra.

Kaşlarımı havalandırdım.

"İnan bilmiyorum. Ama bulucam merak etme."

"Sencede her şey bir anda patlamadı mı? Önce kavgamız tuhaf tavırların,sonra kaçırılmam lakabını öğrenmem daha sonrada mektuplar... Neler oluyor? Anlamıyorum ben Göktuğ."

Denize baktı sonra bana.

"Hadi eve git dinlen biraz . Yine gelirse mektup falan ara beni."dedi ve sarıldı bana. Belki de ilk defa sarılmasına karşılık vermedim. Çünkü benden birşeyler gizlendiğine karşı yavaş yavaş emin olmaya başlamıştım.

Benden ayrıldıktan sonra hızlı adımlarla Cihangirin içinde olduğu siyah minibüse binip açımdan kayboldular.

Ellerimi ceplerime yerleştirip izledim sert dalgalı denizi. Hiç hayra alamet olmayan bu durumun yakında kokusu çıkıcaktı.

Hapşırmamla gribin kapıyı çaldığını anladım ve arabaya doğru yürüdüm.

-

"Aslı hanım Merve hanım yukarı da odanızda bekliyorlar."

KAÇIK (DÜZENLENİYOR)Onde histórias criam vida. Descubra agora