*Davetsiz Misafir*

575 50 36
                                    

Multimedya Göktuğ. İyi okumalar.

Rüyamı Merveye anlattığım da "Hı,ee,yok artık,pis sarı kapmış daş gibi çocuğu,inşallah hande kısırdır çocukları olmaz."gibi salak saçma tepkiler verdikten sonra şöyle bir olağanüstü fikirini bana sundu.

"Ya kardeşim sen buraya bir rüya ile geldin herşey değişicek dedi hop bir baktın karşında sonra hop hayatında belki de yani aşk işte kızım. O da senden hoşlanıyordurda senin şu öküz tavırlarından çekiniyordur."

"Hiçte bir kere nerem öküz benim lan."

Gözlerini kısıp konuştu.

"En basiti lan diyosun."

"O-o bir kere şey."

"Ney."

"Konuşma tarzı yani.Ben böyle konuşurum o öyle konuşur aa ama herkesin hayatına kimse karışamaz.''dedim ve yine o mükemmel zekam devreye girip kaçmama yardımcı olmuştu.Panduflarımı ayağıma geçirip oturduğumuz ikili koltuktan kalktım.

''Nereye kızım otur daha bitmedi konuşmamız.''dedi bana bakıp.

Yalandan esneme ile.''Uykum geldi benim ya yatıyım biraz dinleniyim ben en iyisi sonra bu konulara geri dönüp göz atarız.Hadi iyi geceler.''dedim ve merdivenlere yöneldim.

''Hey-yo şükufe naparsın.Yeni yuvacağızımız nasıl ?Yani eskisi kadar büyük bir odam yok ama olsun yani özgürlük var özgürlük evde anıra anıra şarkı söylicem sonuçta var mı daha ötesi.Hadi çok çene etme uyucam ben.''dedim ve yorganımın altına girdim.

Selamınaleyküm rüyalar alemi...

*********

Saatin kaç olduğuna bakmak için gözlerimi araladım.Komidinin üstünde bulunan çalar saate baktığımda saat gece 02:30 olmuştu bile.Ben kaçıncı rüyamı gördüğümden habersizdim.

Gözlerimi tekrar uyumak için kapattığımda kapımın açılması ile hafif araladım.Ulan Merve aklın sıra beni korkutucaksın ha ?Çakal.Sen kiminle dans ediyorsun lan.

Yorganı biraz daha üstüme çekip gözlerimi daha çok kısmaya çalıştım.İçeriye adımlarını yumuşakça atıp girdi kapıyı aralık bıraktı.Elinde ki küçük el feneri ile etrafa bakıyordu.Ulan bu kız azcık kilo mu almış sırtı falan tuhaf.Neyse ya.

Arkasını dönüp çekmeceleri kurcalarken bende yavaşça yataktan kalkıp sırtına atladım.

''Demek beni korkutcaksın ha gel bakıyım buraya çakal.'' dedim ve saçına yapıştım.

Bir dakika lan bunun saçları kısa.

''Ablacım nolur bırak gidiyim valla bir şey almadım.''

Ulan bunun sesi de şey gibi.Erkek sesi lan bu.

Başımı yüzünü görmek için öne eğdim.Ulan bu bildiğin adam.

''Lan sende kimsin?''dedim sırtından inip elime ilk gelen şeyi aldım ve karşısına geçtim. Boyu benden az biraz uzun fazla kaslı bir yapısı olmayan orta yaşlarda herifin teki ilk taşındığım günden evimi soyucak ya. Soydurtmam!

''Abla,ben.''

''Ne ablası amcacım.Lan kazık kadar herifsin be öküz,be hayvan git çalış kolun bacağın tutuyor .''Bir elimde tutuğum şeye birde bana baktı sonra bende elimde ne var diye baktığımda şu takı koymak için süslü püslü bir biblo vardı.Bu salak saçma şeyin benim odam da bulunması biraz tuhaftı ama asıl tuhaf olan şuan karşımda bir hırsız bulunması ve benim onunla muhabbet ediyor olmamdı.

KAÇIK (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin