DEĞİŞİKLİK

417 27 3
                                    

Merhabalar,üzgünüm yeni bölüm değil ama bir şeyler karalamaya başladım haberiniz olsun.Umarım iyi bir tatil geçirmişsinizdir,bol bol dinlenmeye vaktiniz olmuştur :)

Şimdi asıl bu yazıyı yazma sebebime gelelim.Biliyorsunuz ki ben ve diğer bütün hikaye yazarları bu tür yazıları bir duyuru için yazarlar (ya da farklı bir sebepte olabilir :D).Evet sizinde düşündüğünüz gibi benim de bir duyurum var.

Ben diyorum ki değerli okuyucularım bir karakter değişimi yapabilir miyim?Yapabilir miyim diyorum çünki sizlerin rızası olmadan yapmak istemedim.

Hikayemizin yakışıklı sempatik karakteri aynı zamanda esas oğlanımız olan Göktuğyu yani Kevin Flamme'i hikayemizin esas kızı'nın gerçek hayattaki sevgili ile mi değiştirsem.

'Peki bu fikir nereden çıktı yazar?'

Hikayenin gelicek zamanda ki olaylarını az buçuk tahmin edenler oluyordur aranızda bu yüzden bende böyle düşündüm.Birlikte çok tatlı fotoğrafları var.Bu yüzden kafanızda bir şeyler canlanması için karakter değiştirip değiştirmeme arasında gidip geliyorum.Ee bende dedim bir de hikayemi okuyan kişilerden yorum alıyım.Sizin düşünceniz neler?

Bu arada Göktuğ'nun yerine koyucağımız karakterin adı Alfie Deyes.Google da taratırsanız bulursunuz.Hatta ben medyaya bırakıyım bakmanız kolay olsun.

Hikayem şuan 2K olmuş bu yüzden okuyan,yorum yazan,vote veren tüm herkese çok teşekkür ederim.Cidden sizler olmasanız ben bu kadar çabuk yol alamazdım,bu kadar sevinçle yazamazdım.Sizler benim cidden ilham perilerimsiniz.

Hepinizi çok seviyorum ilham perilerim ;)

-SON-

KAÇIK (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin