21. Bölüm "Yıllar sonra..."

4.5K 139 28
                                    

Sırıttım. Elimi yanağına koyarak yüzünü okşamaya başladım. Gözlerine bakıyordum. O da benim gözlerime bakıyordu. Çok huzurlu görünüyordu. Ayrıca seksi.

"Beni böyle tahrik eden sensin. Muhteşem olan da sensin." Dedim ve dudaklarını öpmeye başladım. Sürdüğü rujun tadı, o yumuşak dudaklarında... ah Tanrım. Dudaklarını zorla bırakıp, kulağına fısıldadım.

"Madem artık benimsin, sana istediğimi yapabilirim, değil mi?"

Üstündeydim. Altımda biraz kıpırdanıp, ellerini belime sardı. Elleriyle belimi okşarken, "Bilmem lazım." Dedi. Kulağını yaladım. Dudaklarım kulağına değerken, tekrar fısıldadım. "Gösterebilirim." Bir iç çekti. Elimi iç çamaşırının içine yavaşça soktum. Dudaklarını aralayıp sakince inledi. Bir süre elimi orda tuttum. Onun tahrik olduğundan daha fazla tahrik oluyordum. Gözlerine bakarak, onu okşamak. İnlerken yüzünde oluşan o seksi ifade. Kaşlarını çatması, dudaklarını ısırması, tırnaklarını bana batırması. Ahh, hepsi beni çok tahrik ediyordu. Hassas bölgesine baskı yaparak onu okşamaya başladım. Ellerini saçlarımda gezdiriyordu. Beni sözleriyle daha çok ateşleyeceğini biliyordu. Nasıl biliyordu? Tahmin mi ediyordu  yoksa çok mu belli ediyordum? Dudaklarımı öpmeye başladı. Çok yavaşça öpüşüyorduk. Çekilip nefes nefeseyken gözlerime baktı.

"Ahhh, çok sertsin."

Birden kasıldım ve Derin'in, elimin altındaki kadınlığını sıktım.

"Ahhh, Rüya!"

Boynunu yavaşça yalamaya başladım. Ensemi okşuyor, arada tırnaklarını hafifçe batırıyordu. Kulağına fısıldadım.

"Derin... dayanamıyorum."

Boynuma sarıldı. Tek eliyle saçlarımı okşadı.

"Dayanma. Ne arzuluyorsun?"

Elimi iç çamaşırından çektim, üzerinden biraz kalkıp gözlerine baktım. Ona dokunduğum elimi dudaklarıma götürdüm, gözlerine bakarken parmaklarımı yaladım. Ona sert bir şekilde bakıyordum. Nefesi hızlandı. Ne istediğimi anladı. Beni yakamdan çekti ve gözlerime baktı.

Bir süre bakıştık. Ellerini tişörtümün içine sokup, karnımı okşadı. Karnım, benim en hassas noktamdı. Gözlerine o kadar sert bakıyordum ki, ona böyle bakmam kesinlikle hoşuna gidiyordu. Karnımda olan ellerini hafifçe bastırdı. İrkildim ve tahrik oldum.

"Kasların... çok seksi. Dokunmak ve hissetmek harika."

Beni böyle övmesi çok fazla hoşuma gidiyordu. Arada mekik çekerek, karnımı şekillendirmeyi başarmıştım. Sırıttım.

"Tadın, çok güzel."

Gözlerini kapattı. Karnımı okşamaya devam etti. Bunu yaptıkça daha da azdırıyordu. Gözlerini açmadan dudaklarını yaladı ve fısıldadı.

"Yala beni."

Bir süre öylece durdum. Bu beni çok tahrik etmişti ve neredeyse kitleniyordum. Gözlerini açtı ve gözlerime baktı. Dudaklarını ısırdı.
Karnımdaki ellerini pantalonuma doğru indirdi.

"Seni istiyorum."

Yutkundum. Beni delirtmeyi başardı.

"Umarım fazla bağırmazsın."

Sırıttı. Hızlıca aşağı indim ve karnını minik minik öptüm. İç çamaşırını indirdim. Sert olmayı sevdiğimi onunla öğrendim. Ayrıca kontrolü bana vermesinin, bana ne kadar zevk verdiğini de. Bacaklarını okşadım.

Entrika Kraliçesi (LGBT) [ Askıda ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin