10. Bölüm. "Dövme."

3.6K 152 39
                                    

Multi : Derin.

Gözlerimi zorla açtım. Elimi başıma götürerek kaşlarımı çattım. Ne olmuştu? Gece miydi?

"Rüya."

Tiz bir ses kulağıma gelip sesi algılamayı başardığımda, gözlerimi bana doğru eğilen Derin'e çevirdim. Bulanık görüntüler içinde bir anda gördüklerim aklıma geldi. Ben. Derin. Burada. Tam şu minderin üstünde..

Kahretsin! Oysa o kadar gerçekçiydi ki.. Onun dudaklarını dudaklarımda, dokunuşlarını vücudumda hissettiğime yemin edebilirdim. Saçımı elimle arkaya doğru itip, ne olduğunu anlamaya çalışan Derin'e bakıyordum ki eğildiği zaman ortaya çıkan dolgun göğüslerinin bir kısmı gözüme takıldı. Hemen kafamı başka bir yere çevirdim.

"Bu eve geleli kaç kere sordum bilmiyorum ama.. İyi misin?"

Dedi. Hayır, değilim kızım. Ben o rüyayı gördükten sonra sen önümde böyle eğilirken hiç iyi değilim.

"Hıhı, iyiyim. Sadece içim geçmiş. Gece uyku tutmadı da."

Dedim ve ona bakmadan yerimden kalktım. Banyoya doğru yürüyüp giderken, o arkamdan gidişimi izliyordu. Banyoya girdim ve tekrar tekrar yüzümü yıkadım. Bir süre öylece durarak soğuk su damlarının, yüzümden süzülerek düşüşünü izledim. Bazıları öylece gidere düşüyorken, bazıları kenarlara takılıp, öylece duruyordu. Belki de yolu bilmiyorlardı. Ya da bir engel vardı. Görünmez bir engel. Biraz destekle başarabilirlerdi. Musluğu açtım ve suyun, diğer damlaları da alıp gidere doğru gidişini izledim. İşte. Biraz destekle her engel aşılabilirdi. Sadece.. inanmak gerekiyordu.

Havluyu alıp yüzümü kuruladım. Öylece aynada yüzüme bakarken, belimden önüme doğru uzanan narin elleri hissederek irkildim. Derin arkamdan sarılarak bedenini bedenime yasladı. Kafasını omzuma yerleştirip, gülümsedi.

"Sana bir sürprizim var." Dedi.

Hemen kafama dolan salak düşüncelerden kurtulup, ben de ona gülümsedim.

"Sürprizleri severim." Dedim.

Gözlerime bakıp sırıttı ve yumuşacık eliyle elimi tuttu. Ellerimize bakıp gözlerimi ona çevirdim. Biraz önceki sırıtışı daha da büyümüştü. Arkasını döndü ve beni çekiştirmeye başladı. Banyodan çıktık. İkimiz de sırıta sırıta evde dolaşıyorduk. Mutfağa geldiğimizde kapının kapalı olduğunu gördüm. Açmaya yeltendim ama Derin izin vermeyip arkamdan sarıldı ve beni durdurdu.

Karnının gıdıklanması gibi bir his.
Birden basan heyecanla, dudaklarının istemsizce kıvrılması.

Ellerini belimden yukarı çıkararak ilerledi. Yumuşak ellerini gözlerime hafifçe bastırıp gözlerimi kapattı. Hiç bir şey göremiyorken onun sıcaklığını hissetmek çok daha farklı bir histi. Histi bir kere. Hissediyordun.

Bedenini, bedenimden çekmeden arkamdan bana yön veriyordu. Göğüslerinin sırtıma değmesi, değişik şeyler hissetmeme neden oluyordu. Mutfağa -sanırım- girmiştik. Bir kaç adım daha ileriye gidip durduk.

"Ellerimi çekeceğim ama gözlerini ben aç diyene kadar açmayacaksın." Dedi.

Söyleyiş tarzından güldüğü anlaşılıyordu. Nedense bana yapacağı ilk sürprizini o kadar da merak etmiyordum. Bilmiyorum, sanırım etmeliydim. Ne yapabilirdi ki? Beklediğim sürprizler kesinlikle aklına gelmezdi. Benimkiler daha çok.. bir davet gibi beklentilerdi. Ne daveti? Boşversene..

Entrika Kraliçesi (LGBT) [ Askıda ]Where stories live. Discover now