Capitolul 15

752 51 24
                                    

Siii insfarsit inviu si eu din morti cu un capitol nou ^^" pls nu ma omorati am avut examen ;--; Oricum enjoooy~
☆MARINETTE'S POV☆
Deschid incet ochii dupa un somn asa de comod si odihnitor. Parca nu vreau sa ma trezesc inca. Incerc sa adorm iar, dar nu reusesc deloc. Deodata, realizez ca nu sunt in camera mea. Ah am uitat ca am adormit la Adrien acasa. Siii se pare ca nu sunt singura care este somnoroasa. Ma intorc pe partea cealalta si ma uit la el cum doarme. Of e asa de scump! E atat de dragut cand doarme...Nu vroiam sa il trezesc asa ca incerc sa ma strecor jos din pat, insa ceva ma tine strans de mijloc, de parca as fi un ursulet de plus. Rosesc instant si ma asez inapoi in pat. D-de ce Adrien m-ar tine in brate in timp ce doarme? Lucrul asta nu imi da pace deloc. Ma acopar toata cu paturile si astept sa se trezeasca si el. Cred ca am mai stat scufundata in asternuturile alea o vesnicie. Vazand ca nu se mai trezeste, incerc iar sa ma strecor si de data asta reusesc. Ma ridic usor din pat si ma duc tiptil in bucatarie sa incerc sa fac micul-dejun. Fix cand pun ultima farfurie pe masa, apar cu totii in bucatarie si se aseaza pe scaune.
-Wow Marinette, te-ai intrecut de data asta. Ce bine arataaa.
-Mersi Alya, chicotesc de la expresia fetei ei. As fi vrut sa ii fac o poza.
-Miroase foarte bine~, spune Nino cu ochi flamanzi. Cred ca era asa de flamand.
-Pai ce mai asteptam? Sa mancam!
Si asa ne asezam frumos la masa si ne savuram masa, in timp ce in camera rasuna stirile de la TV. Dintr-o data, o stire imi atrage atentia si las furculita jos din mana, uitandu-ma infricosata la televizor.
"-Se pare ca orasul este invadat de fluturi movi ce par a poseda oamenii, transformandu-i in tot felul de monstrii. Parisul este in mare pericol"
Ma ridic speriata de la masa si ma duc in camera lui Adrien. Ce? Era cea mai apropiata camera de bucatarie. Tikki iese din geanta mea lasata pe scaun si se uita confuza la mine.
-Marinette, ce s-a intamplat?
-Iti explic mai tarziu, acum e timpul sa ma transform.
Tikki ma transforma in Ladybug, si fix cand sa ies pe geam doua persoane apar in camera. Bine, cel putin una dintre ele era un om.
-Inceteaza cu fitele astea si transforma-ma odata.
-Wow mai nou tu esti seful.
-Practic, cam da.
Ma uit uimita la cel ce statea de vorba cu kwamiul lui Chat Noir.
-Ahm...Chat Noir?
-LADYBUG?! C-CE CAUTI TU AICI?
-Pai..ahm...verificam fiecare casa in parte sa ma asigur ca oamenii sunt in siguranta..si se pare dau peste fotomodelul Adrien Agreste ce se dovedeste a fi eroul Chat Noir.
-Ladybug..promiti ca n-ai sa spui la nimeni?
-Bineinteles ca nu, doar suntem amici, corect?
-Da...amici
-Acum hai sa rezolvam si aceasta problema.
El se transforma in Chat Noir si incercam sa invingem cat de multi monstrii cu putinta.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 06, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum