Capitolul 6

1.3K 94 12
                                    

☆MARINETTE'S POV☆


Dupa ce imi iau la revedere de la Adrien si intru in casa, primul lucru pe care il fac a fost sa ma trantesc in pat si sa urlu de fericire in perna. Tikky iese din geanta mea si ma vede vesela apoi ma intreaba de ce si ii spun tot ce s-a intamplat azi.


-A fost primul tau sarut nu Marinette?


-Daaa... spun visatoare. A fost magic.


-Si al meu a fost la fel.


-Ai avut si tu primul sarut? Uuuu cu cine?


-Pai a fost acum 2000 de ani cand eu si kwami-ul lui Adrien, Plagg, ne-am marturisit sentimentele si ne-am sarutat...desi era rosie, puteam sa vad ca era rusinoasa. Asta era cand stapanii nostri se intalneau...acum ca tu si Adrien sunteti un cuplu eu si Plagg putem fi impreuna *-*


Chicotesc si o las sa viseze cu ochii deschisi, iar eu ma hotarasc sa schitez ceva. Experienta traita azi mi-a dat multe idei.


☆TIKKY'S POV☆


Discutia cu Marinette mi-a trezit multe amintiri...cele mai multe cu Plagg..bine doar cu Plagg. Am noroc ca sunt deja rosie si nu mi se vede roseata din obraji. Nu ne-am mai vazut de la primul sarut...imi e asa dor de el. Sunt foarte bucuroasa pentru Marinette, dar sentimentul acela de a-l avea inapoi pe Plagg aproape ma trimite in al noulea cer. Cineva ma aduce la realitate din visul meu3 ce frumos. Era Adrien ce incerca sa o surprinda pe Marinette pe la spate. Fac ochii mari si ma rusinez instantaneu din cauza gandului ca el e aici. Din camasa lui Adrien iese si ma ia usor de mana, ducandu-ma undeva mai privat.


-Plagg! Sar pe el strangandu-l tare in brate.


-Se pare ca nu mai uitat Tikky, spune si imi raspunde la imbratisare.


-Cum pot face asta? Chicotesc si el ma saruta, punand tot dorul acumulat de-a lungul anilor. Ii raspund la sarut la fel si dupa ce se rupe, stam cateva minute bune si discutam ce am mai facut.


☆MARINETTE'S POV☆


Dupa ce termin schita, imi iau trusa de cusut si vreo 2m de material, dupa ma apuc sa cos. Timp de o ora reusesc sa ii dau contur rochiei. O pun pe manechin si incep sa cos pe unde mai e nevoie, cand deodata simt o respiratie calda la ceafa mea. Acesta imi ia parul din fata si il tine in mana, apoi ma saruta pe gat.


-Ce face printesa mea~?


-A-adrien...eu...am...rochie...cusut...stii tu..si clasicul balbait cand e in preajma.


-Am inteles domnita, zambeste si depune mici saruturi pe gat, urcand sus la obraji, pana la buzele mele. Imi musca usor buza inferioara si ma saruta pasional. Eu ii raspund la sarut la fel de pasional si dulce. Ma strange mai tare de talie, lipindu-ma de el. Simt cum ma cuprind fiori. Parca pluteam printre nori. Ma las dusa de val si imi impleticesc degetele in parul lui. E asa moale si matasos. As vrea ca momentul sa nu se mai termine niciodata, insa Plagg si Tikky apar in camera tinandu-se de mana.


-Aham..


Amandoi ne retragem si rosim puternic.


-Adrien imi e prea somn si lene sa mai mergem acasa..putem sta aici peste noapte?


Deodata fata lui Adrien se lumineaza si se uita la mine cu o fata inocenta.


-Putem Bugaboo?


-Fie...dar sa nu imi mai spui Bugaboo.


-De ce?


-Ca nu imi place.


-Bine domnita, apoi ma ia in stilul miresei si ma pune in pat, asezandu-se si el langa mine. Si uite asa am ajuns sa dorm cu Adrien, iar Tikky si Plagg pe perna.

Si mult asteptatul capitol 6~ am fost mai harnica si am scris peste 600 de cuvinte :3
Enjoy!
-Anne

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum