Capitolul 3

1.3K 88 4
                                    

☆MARINETTE'S POV☆

Tresar speriata cand aud o cunoscuta voce venita din spatele meu.

-Marinette?! TU esti buburuza?!?

-A-alya! Ce? Pfff...eu? Ladybug? Hahaha, radeam nervos si speram sa nu se fi uitat la poza.

-Nu incerca sa ma minti Marinette! Nu imi vine sa cred ca nu mi-ai spus! Ce fel de prietena esti?

-Alya intelege ca nu aveam cum sa iti spun...nici Chat sau oricine altcineva nu stie...nici parintii mei! Si daca iti spuneam tie ai fi postat pe blogul Buburuzei....

-Deci asta era motivul?...atunci e ok. Voi pastra secretul! Promit!

-Pe bune?! Mersi Alya! Spun si sar la gatul ei, tinand-o strans. Si chiar atunci observ un akuma zburand pe acolo.

-Alya trebuie sa plec..

-Bine Marinette! Ne vedem la scoala! Pleaca si imi face cu mana. Imediat ce plecase Tikky iese din geanta mea si incepe sa imi faca morala ca i-am spus Alyei cine sunt.

-Tikky nu e timp! Am vazut un akuma zburand liber pe aici si trebuie sa il prindem!

-Ok ok Marinette

-Tikky transformarea! Ma transform in Ladybug si urmaresc acel akuma. Reusesc sa il prind pe micut cu yoyo-ul apoi il curat de rau.

-Papa micule fluturas! Spun si il eliberez. Ma uit la el cum zboara si imi dau seama de ceva: de fiecare data cand deposed un akuma de rau acel fluture merge in aceeasi directie. Ma hotarasc sa il urmaresc. Poate asa dau si de cel care tot poseda oamenii cu akuma! Acesta zboara ceva timp pana cand ajunge in fata casei familiei Agreste. Stai! FAMILIA AGRESTE?! AICI LOCUIESTE ADRIEN! Fluturele intra in casa pe horn, iar eu ma gandeam cum sa intru in acea casa. Sper sa nu fie Adrien Hawk Moth...*facepalm* Marinette Adrien e Chat Noir! N-are cum sa fie el. Ma dau batuta in conceperea unui plan inteligent si bat la usa casei. Un barbat mare ce semana izbitor de mult cu o gorila deschide usa si se uita suspicios la mine. Pana la urma, dupa ce m-a analizat complet, ma lasa inauntru si incep sa ma uit dupa indicii. Deodata, domnul Agreste se pune in fata mea.

-Ladybug, ce te aduce aici? Neinvitata?

-Pai am...patrulez prin oras si am vazut un akuma intrand in aceasta locuinta. Nu va deranjeaza daca ma uit prin prejur sa ma asigur ca totul e bine nu-i asa?

-Sigur ca nu. Cerceteaza oriunde vrei.

Domnul Agreste se uita insistent la cerceii mei. Ceva nu e bine. Incep sa investighez zona. Hmmm...in acea misiune in care eu cu Chat Noir, adica Adrien il aparam pe tatal lui, se uita insistent si la miraculosul lui Chat. Hawk Moth doreste sa ne aiba miraculosii. Fluturele a venit aici. Desigur! Domnul Agreste e Hawk Moth! Merg cu pasi repezi spre el, dar se pare ca si-a dat seama ca am deslusit misterul si pana la urma isi pune masca.

-Insfarsit fata in fata, Ladybug! De cand astept clipa in care miraculosul tau va fi al meu!

-N-ai sa vezi Hawk Moth! Arunc yoyo-ul spre el si atunci elibereaza un akuma. Acel akuma e periculos de aproape! Fix cand mai avea putin si ma poseda, cineva vine in fata mea si este el posedat.

-Nuu!

Am pus si capitolul 3~
Enjoy!
-Anne

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum