Capitolul 5

1.3K 98 12
                                    

☆MARINETTE'S POV☆

Ma uitam infricosata afara. Peste tot vedeam numai raufacatori. Se pare ca acum predomina raul pe strazile Parisului...am esuat ca supereroina...cateva lacrimi fierbinti apar pe obrajii mei. Chat Noir se uita la mine cu o privire blanda, dar poti citi tristetea din ochii lui. Cerceii imi bibaie zgomotos...2 minute...si atunci mi se nazare o idee. Vad miraculosul lui Hawk Moth si incerc sa arunc mingea in el. Yes! L-am nimerit! Chat taie franghia ce ne lega si cu bastonul lui ridica cusca. Eu repede ii iau miraculosul si il pun la loc sigur. Acesta se transforma inapoi in Gabriel Agreste si se uita urat la noi.

-Nenorocitilor!

-Pentru ce ai facut Parisului ai sa stai muult timp la inchisoare domnule Agreste.

Fix atunci politia apare pe usa si il aresteaza. Chat Noir se uita ingrijorat la tatal lui ce era bagat in masina politiei.

-Chat ai patit ceva? Incercam sa par ca nu stiu ce si cum

-N-nimic...doar ca ce se va intampla cu fiul lui? Ce ii vor face?

-Pai...cred ca il vor ruga sa isi gaseasca o locuinta temporara cu alta familie

-Ladybug poate sa stea la tine?

-H-he?! Nu! Adica imi va afla secretul...imediat ce zic asta timpul mi s-a scurs si incep sa ma transform la normal. Politistii erau inca acolo....LA NAIBA! Deodata Chat ma ia in brate strans si nu se uita la mine.

-Nimeni nu trebuie sa stie cine esti domnita...la spusele lui politistii ies din casa, ramanand numai eu si Chat Noir.

-E ok...poti sa te uiti...adica stiu cine esti...Adrien Agreste

-HE?! De unde stii?

-Sursele mele...

Imi da usor drumul din brate si se uita la mine fascinat.

-Marinette?! Nu imi vine sa cred! Tu ai fost tot timpul! Spune si ma ia pe sus in brate. Normal ca eu rosesc mai ceva decat o tomata. Brusc ochii nostri se intalnesc si parca intru intr-o vraja care nu as vrea sa fie rupta.

☆ADRIEN'S POV☆

Eram fericit la culme. Se poate spune ca eram cel mai fericit baiat din tot Parisul! Intotdeauna mi-a placut Marinette doar ca pe o prietena, dar de cand am aflat ca ea e Ladybug o iubesc nespus! Bine poate suna un pic superficial...dar nu conteaza. Cand ochii nostri se intalnesc simt cum inima bate intr-un ritm alert si din impuls o sarut apasat.

☆MARINETTE'S POV☆

Deodata Adrien ma saruta apasat. REPET: ADRIEN MA SARUTA!!!!! CINEVA SA MA PRINDA CA LESIN! Simt cum ma topeam din picioare. Acesta cred ca si-a dat seama ca aveam ceva emotii si ma tine strans in brate, acum fiind lipita de el. Simt cum un milion de fluturi zburau in stomacul meu. Dupa un timp ramanem fara aer si rupem sarutul. Ne uitam in ochi foarte intens cred ca vreo 5 minute, apoi ma ia de mana si mergem impreuna acasa.

Uitati si capitolul 5~ scuzati de intarziere dar asta se intampla cand ai teme ;-;
-Anne

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum