Capitolul 9

1.2K 80 9
                                    

☆MARINETTE'S POV☆


Tocmai ma bucuram de un somn bine meritat cand razele soarelui se strecoara in camera si lumineaza fix pe fata mea. Ce emervant! Ma ridic usor din pat si trag draperiile. Ma uit la Adrien si il admiram in timp ce dormea, dar soneria de la usa ma face sa plec din camera si se raspund musafirului, as putea spune cam nepoftit. La usa era o bruneta cu ochi negri si era imbracata destul de indecent: pantaloni albi care abea ii acopereau curul ala mare cat China, un maieu rozaliu ce seamana mai mult a bustiera caci numai bustul ii acopera si avea gheare de vrajitoare vopsite in roz. Deja nu imi place tipa. Stramba din nas cand ma vede si intra neinvitata in casa, pasind tantos.


-Auzi Barbie? Esti asa ametita si proasta incat nu mai stii unde stai sau nu il gasesti pe Ken? -.-


-Dragute glume miss pijamale, dar l-am vazut aseara aici pe Adrien Agreste, iubitul meu, in aceasta casa si am venit sa revendic ce e al meu.


Cate fite pe capul ala al ei plin cu aer!


-Ma scuzi? Tocmai vorbesti cu REALA iubita a lui, aceasta e casa mea, deci iesi naibii pe usa!


O imping pe nesuferita afara si incui usa. Ce tupeu pe capul ei! Daca isi mai face aparitia vreodata aici ma infing direct in parul ala al ei.



☆ADRIEN'S POV☆


Ma trezesc datorita zgomotului de la parter. Ma intind putin si constat ca Marinette nu mai era langa mine. Poate a spart ceva...iar. Ma ridic lenes din pat si cobor sa ad ce se intampla. Atunci o vad pe Marinette destul de nervoasa, asa ca o iau in brate sa se calmeze.


-Mersi...aveam nevoie.


-Ce ai patit printesa?


-O piti s-a trezit sa vina pe aici si sa se pretinda iubita ta...


-Meh, n-are decat sa viseze in continuare. Sunt rezervat.


Deodata de afara se aude o voce ciudata spunand: „Va fi al meu!!" iar cerul se intunecase. Ne transformam imediat in supereroi, dar la usa dam de...


================================
Imi pare rau ca acest capitol a fost asa de scurt, dar n-am avut mult timp la dispozitie. N-am vrut sa va las cu ochii in soare asa ca am scris repede ceva si ce voila~
Lectura placuta!
-Anne

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum