Capitolul 2

1.9K 103 19
                                    

☆ADRIEN'S POV☆
Observ ploaia torentiala de afara si imi scot umbrela din geanta. Noroc ca am vazut vremea la TV ca altfel eram ud leoarca. O vad pe Marinette, fara umbrela, vrand sa plece grabita acasa cand o opresc.
-Marinette afara ploua mult. Nu ai o umbrela la tine?
-Eu as avea a-adica nu stiu..tu..eu...amm....
Iar se balbaie cand vorbim. Ce o fi avand?
-N-nu am...
-Poftim, ia-o pe a mea, ii intind prietenos umbrela si ea roseste. E cumva racita?
-Ai febra de esti rosie la fata? Ma uit ingrijorat la ea. In ultimul timp e cu capul in nori..ma ingrijoreaza destul de mult. A inceput sa lipseasca pe la ore...nu ca eu nu as face asta dar o fac cu un scop nobil. Adica salvez Parisul nu? Ma rog, ca Chat Noir. Dar tot eu sunt! Azi am adormit la ora pentru ca eram obosit de la patrula de noapte cu Ladybug. Daca stau sa ma gandesc mai bine, si Marinette adoarme in timpul orelor...asta e ciudat...cred ca e doar in capul meu. Probabil e ocupata cu schitele ei.
-Nu am...s-sunt bine,imi spune timid si imi zambeste. Are un zambet adorabil...Ce tot gandesc?! Eu o iubesc pe Ladybug nu pe Marinette...dar daca stai bine sa te gandesti are multe trasaturi asemanatoare...zambetul dulce, ochii albastrii deschisi ce ma vrajesc instantaneu, parul albastru inchis ca cerul noptii si aceeasi inteligenta apriga. O fi posibil oare ca Marinette sa fie Ladybug? Imi alung gandul cand Marinette ma aduce la realitate.
-Adrien esti ok? Pari abatut...
-N-nu sunt bine, ii zambesc tamp. Ai vrea sa te conduc pana la tine acasa?
-Nu vreau sa te deranjez...
-Stai calma nu e niciun deranj..mi-ar face placere sa merg cu tine...my lady. O apuc de mana ca un gentleman ce sunt si mergem amandoi spre casa. Eu tineam umbrela asupra noastra, iar ea mergea timid cu mine.
☆MARINETTE'S POV☆
Oh doamne, oh doamne, oh doamne!!! Nu im vine sa cred ca Adrien ma conduce acasa!!! Yaaay! E asa un gentleman...stai putin...tocmai a spus „my lady" ?! A-asa ii spune Chat Noir lui Ladybug...si daca stai bine sa te gandesti seamana izbitor de mult cu el. Ochii verzi ca de smarald ce baga toate fetele in boala, parul sau auriu ca soarele si zambetul lui...hmmmm...oare se poate asa ceva? Ca Adrien sa fie Chat Noir? Daca ar fi...in tot acest timp am patrulat cu el, am fost in misiuni si l-am sarutat pentru a desface vraja unui raufacator?! Sau cel mai rau...l-am tot respins! Stai...daca iubeste masca si nu pe mine?...cred ca as fi distrusa. Ma rog las acesste ganduri cand ajung la casa mea.
-Pe maine Marinette!
-Pe maine! Pa!
-Pa! Iar inainte de a pleca arunca acel zambet sarmant si ma saruta gentil pe obraz. Roseste putin si dupa merge spre casa. El roseste, eu sunt toata rosie la fata! Doamne Adrien m-a sarutat pe obraz!!! Iiiiiii! Era sa lesin cand Tikky iese din geanta mea si se uita ingrijorata la mine.
-Marinette ce ai patit?
-Adrien...haa...
-Of Marinette. Trebuie sa nu te mai gandesti mereu la acest baiat! Nu fa ca strabunica ta!
-Strabunica cum?
-Ups...pai...sa zicem ca si ea a fost o buburuza..hehe...
-Da? Cum o chema?
-Hinata Cheng. Si ea era indragostita de cineva din familia Agreste, Felix Agreste. Totusi, ei doi nu aveau aceeasi relatie ca tine si Adrien. Ei erau distanti, deoarece ea tot incerca sa ii spuna ce simte si el mereu o ignora. Pana ea intr-o zi, ea reuseste sa treaca peste si reuseste sa se indragosteasca iar. Dar, Felix a descoperit ca ea e Ladybug, iar a doua zi s-a sinucis. Strabunica ta era foarte trista fiindca a fost prima ei iubire. Apoi scoate o poza.
Poza asta normal era impartita in doua. Eu aveam partea cu familia ta si Plagg cea cu familia Agreste. N-am vrut sa afli asa...imi pare rau. Dar sa nu ii spui lui Chat Noir ca stii cine este! Bine?

 Dar sa nu ii spui lui Chat Noir ca stii cine este! Bine?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Fac ochii mari cand ma uit la poza. ADRIEN E CHAT NOIR?! N-nu imi vine sa cred! Rosesc ca o tampita si ma holbez la imagine, iar cineva vine din spatele meu si se uita la poza.
-Marinette?! TU esti buburuza?!!
Uite si al doilea capitol~
-Anne

Miraculous: Ladybug & Chat NoirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum