Part 33

186 26 1
                                    

Έκλεισα το τηλέφωνο και δεν μίλησα. Δεν είπα απολύτως τίποτα. Τα κορίτσια με ρωτούσαν με μανία τι έγινε όμως δεν απάντησα σε καμιά.
Lydia:Θελω να φύγουμε.
Allison:τι που να πάμε νυχτιάτικο πας καλά παιδί μου;
Kira: Lydia πες μας τι έγινε.
Lydia:Παω να ντυθώ. Θα φύγουμε.
Kira: Lydia κορίτσι μου τι στο καλό έχει γίνει;
Lydia:Πως να το πω; Χωρίσαμε. Είπα και έσκασα ένα χαμόγελο από αυτά που απλά χαμογελάς για να μην αρχίσεις να στριγκλίζεις.
Allison&Kira: ΤΙ;
Kira:Σε χώρισε;
Allison:Σοβαρά τώρα Lydia χωρίσατε ή κάνεις καμιά ηλίθια πλάκα από αυτές που συνηθίζεις;
Lydia:Θα έκανα με κάτι τέτοιο πλάκα; σηκωθείτε φεύγουμε. Πάμε βόλτα να ξεσκασω δεν αντέχω άλλη κλεισούρα πια. Τέλος τα κλάματα και οι αηδίες. Έχασα τον εαυτό μου σε αυτή την σχέση. Ποτε ξανά.

Κατεβήκαμε τρέχοντας τις σκάλες όλες μαζί. Τα κορίτσια δεν έβγαλα άχνα γιατί δεν ήξεραν τι να πουν με την αντίδραση μου.
Lydia:Μαμα μπαμπά φεύγουμε πάμε μια βόλτα.
Μπαμπάς:Τι τέτοια ώρα; ξέχασε το Lydia.
Lydia:Ελα ρε μπαμπά γιατί τι θα γίνει θα μας βιασουν άσε μας. Έτσι του είπα,ανοιξα την πόρτα, έσπρωξα τα κορίτσια έξω και την κοπάνησα δυνατά από τα νεύρα μου. Ακουσα την μαμά μου να του λέει "αστην να πάει να ξεσκασει είναι με τα κορίτσια. Αστην ξέρω εγώ".
Βασικά στην προκειμένη περίπτωση καλά που ήταν η μαμά μου να του πει έτσι αλλιώς δεν θα έβγαινα. Πήγαμε και πήραμε ένα monster energy,ένα Red Bull και ένα Gordons και πήγαμε βόλτα στο δάσος για να τα πιούμε συζητώντας. Είχα καιρό να το κάνω με τα κορίτσια αυτό. Στο Λονδίνο το συνηθίζαμε.
Allison:Lyds μου δεν είσαι καλά.. Όλο αυτό είναι ψευδαίσθηση του εαυτού σου για να μας πείσεις ότι δήθεν είσαι καλά. Δεν το κάνεις μόνο για εμάς.. Αλλά και για να το πιστέψεις εσύ η ίδια.. Μίλα.
Kira:Η ψυχολόγος μαλακα..
Είπε η Kira και όλες γελάσαμε δυνατά. Όμως όχι καλά ήμουν. Θα τον ξεπεράσω τον Stiles. Δεν πρόκειται να κάτσω να στεναχωριέμαι από την στιγμή που εκείνος περνάει καλά. Βασικά εντάξει δεν ξέρω αν περνάει καλά αλλά δεν τον νοιάζω κιόλας.

Stiles's pov:
Μου λείπει ήδη.. Χωρίσαμε μόλις κάτι ώρες και ήδη μου λείπει.. Μα τι έχω πάθει; αντί να είμαι θυμωμένος και να θέλω να την βρίσω,θελω να πάω να της ζητήσω συγνώμη και να την αγκαλιάσω σαν να μην υπάρχει αύριο.. Έχω χάσει τον εαυτό μου σε αυτή την σχέση. Δεν είμαι εγώ αυτός. Μετά από ότι έκανε με τον κολλητό μου εγώ πρέπει να είμαι τόσο κομπλέ; την θέλω όμως.. Και όχι για να κάνουμε έρωτα.. Θέλω εκείνη δίπλα μου να την έχω αγκαλιά να την μυρίζω να-
Σταμάτα Stiles!! Τι λέω τι λέω. Πάω από τον Scott. Θα γίνει χαμός.

Scott's pov:
Πως και τόση ώρα δεν έχει έρθει ο Stiles να μαλώσει μαζί μου.. Λες η Lydia να αποφάσισε να του το κρύψει.. Μμ καλή καληη είναι..
Τις σκέψεις μου διέκοψε το κουδούνι μόλις άνοιξα την πόρτα είδα μπροστά μου τον Stiles!
Scott:Μμ κατάφωνη!!
Stiles:Ειρωνεύεσαι και από πάνω; πας καλά; φίλος είσαι εσύ; η μάλλον Κολλητος. Πας και φιλάς την κοπέλα μου; είσαι τόσο μαλακας που δεν είχες στο μυαλό σου ούτε καν τις συνέπειες έτσι; Θες πολύ ξύλο.παρα πολύ ξύλο.
Scott:Κοιτα κολλητέ δεν μπορώ να στο κρύψω άλλο.. Θέλω την Lydia από την στιγμή που την γνώρισα. Και αυτή η στιγμή ήταν πριν την δεις εσύ.
Stiles:ΟΥΑΟΥ! πέντε λεπτά πριν ε; ρε και τι σημαίνει αυτό; είσαι εντελώς μαλακας και στο μυαλό και σε όλα. Στο τσακ να μην σε σπάσω στο ξύλο είμαι. Κρατιέμαι γιατί ξέρω τι σημαίνει Κολλητος. Δεν θα φίλαγα ποτέ την Malia παρολο που με ήθελε και αυτή. Ενώ εσύ; πήγες και την φίλησες και πας να βγεις και από πάνω. Την αγαπώ και μας έκανες να χωρίσουμε. Και ναι την αγαπώ. Μεγάλη λέξη εε; την είπα όμως γιατί την αγαπώ πολύ όχι μόνο ως αγόρι της. Θα ήθελα κάθε μέρα να ξυπνάω δίπλα της,να τρώω μαζί της να την φιλάω να κάνω μπάνιο μαζί της και άλλα τόσα πολλά που χάρις την μαλάκια σου εσύ μου τα στέρησες.
Scott:Stiles συγνώμη δεν ξέρω τι να πω.. Μακάρι να σε άκουγε ή Lydia τώρα..
Stiles:Η Lydia δεν θα με ακούσει να τα λέω αυτά. Γιατί δεν πρόκειται να τα πω. Την θέλω πίσω όμως ο εγωισμός μου δεν με αφήνει. Δεν της τα λέω λόγω του εγωισμού μου. Και γιατί είμαι εντελώς θυμωμένος με εσένα τον "κολλητό" μου. H Lydia δεν φταιει που την φίλησες.
Scott:Stiles κολλητέ μου.. Όχι ότι το έκανα επίτηδες ή ότι ήθελα να σας τα ξαναβρώ..οχι ότι δεν θέλω κολλητοί μου είστε..αλλα η Lydia είναι στο τηλέφωνο και άκουσε τα πάντα.. Τι λες,θα της πεις κάτι ακόμα; Lydia;
Stiles:Σ'αγαπώ Lydia.
«του του του»
Scott:Τι; το έκλεισε.. Η Lydia το έκλεισε..
Stiles:Δεν μπορεί.. Μα γιατί.

Γεια σαςς! Αν και λίγο αργά έβαλα το part 33! Μμμ ανατροπές μυρίζομαι.. Λίγο μεγαλύτερο παρτ αυτό γιατί αρκετά σας έβαλα να περιμένετε εδώ και ένα μήνα περίπου! Love you all,keep voting please!!❤❤❤❤

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now