Part 11

361 35 1
                                    

Άνοιξα την πόρτα και ξαφνικά είδα μπροστά μου την Malia την Kira την Allison τον Scott και τον Stiles!Είχα μείνει και τους κοίταγα με ένα βλέμμα απορίας, δεν πίστευα στα μάτια μου!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ LYDIAA φώναξαν όλοι μαζί κρατώντας μια τούρτα και πολλές σακούλες με χυμούς, καφέδες, γλυκά, και πολλά κουλούρια και βουτήματα!
Lydia:OMGGGG ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΟ.
Τους άνοιξα την πόρτα πιο πολύ για να χωρέσουν να μπουν όλοι! Τους φίλησα και με αγκαλιασαν ένας ένας. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήταν εδώ η Kira και η Allison!
Lydia:Δεν το πιστεύω αυτό είναι όνειρο δεν υπάρχει περίπτωση. Μα πως,ολοι μαζί, που, ποτέ..
Συνέχιζα να ρωτάω και τότε ήρθε ο Stiles και με σήκωσε αγκαλιά και με φίλησε!Εγω γέλαγα και δεν ήξερα τι να πω!
Lydia:Kira, Allison what the hell πως είστε εδώ,πως ξέρετε τα παιδιά;
Allison:εμμ άμα αγαπάς και θες μαθαίνεις!!
Εκεινη την ώρα χαμογέλασα και εγνευσα καταφατικά προς τον Stiles γιατί μου θυμησε την μέρα στην θάλασσα που του είχα πει το ίδιο!με κοιταξε και χαμογέλασε!
Lydia:Ελατεε καθίστε όλοι..κοριτσια ελάτε να με βοηθήσετε με τα πράγματα. Μαλακαα μου τι είναι όλα αυτά!!
Αφού τα φτιάξαμε όλα πήγαμε και καθίσαμε μαζί με τα αγόρια.. Εγώ ήμουν με ένα χαμόγελο στα χείλη όλη την ώρα!!Πήγα να εξηγήσω στα κορίτσια..-
Lydia:Kira Malia να σας γνωρίσω.. O stiles με τον Scottii είναι κολλητοί,ο Scott τα έχει με την Allison και ο Stiles είναι δικός μου μόνο και δεν ανταλλάσσω..χαχαχα
Kira&Allison:χαχαχαχα είμαστε ενημερωμένες ήδη για ολαα!

Αφού καθίσαμε κοντά 4ωρες τα παιδιά φύγανε. Για το απόγευμα δεν κανονίσαμε τίποτα γιατί τα κορίτσια δεν μπορούσαν. Έπρεπε να φτιάξουν τις βαλίτσες τους στο καινούριο τους σπίτι!Απορω πους τις άφησαν και ήρθανε! Τελευταίος έφυγε ο Stiles..!
stiles:Λοιπόν κυρία Martin..
Lydia:whoaa.ναι κύριε Stilinski?
Stiles:Το Βραδυ στις εννιά να είσαστε έτοιμη γιατί θα πάμε για πότο!
Lydia:Οι δυο μας; μμμ θα το σκεφτώ κύριε..
Τότε με πήρε αγκαλιά και με κόλλησε στον τοίχο με αργές κινήσεις.με φίλησε και τον φίλησα και εγω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτή θα είναι η πιο τέλεια μέρα της ζωής μουυ! Πάω να κάνω μπάνιο να δω τι ρούχα θα βάλω πως θα κάνω τα μαλλια μου.. Ωχχχ έχω πολλά!

Heyy ξανά. Λοιπόν το επόμενο part θα έχει dirty stydia.Θα το γράψω με Arial Black γράμματα για όσες θέλουν να το προσπεράσουν. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας♥♥♥

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now