Part 22

227 27 0
                                    

Lydia:Malia τι εννοείς οριστικά; δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να μιλήσουμε στον Scott όλοι μαζί δεν γίνεται να χωρίσετε. Σε παρακαλώ έλα από εδώ να βρούμε μια λύση..
Mala:Τι λύση να βρούμε ακριβώς; Lydia ο Scott έχει δίκιο. Με αυτό που έγινε έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει όπως νιώθει..έπρεπε να τον είχα χωρίσει και να είχα φύγει..κοίτα τώρα τι έγινε για χάρη μου..μαλώσατε ενώ δεν φταίτε καν. Lydia θα φύγω από το Beacon Hills. Στο λέω απλα για να μην ανησυχείς για εμένα. Εντάξει; μην με σταματησεις. Σ'αγαπώ πολύ. Να προσέχεις και τους δυο..
Lydia:MALIAA ΟΧΙ ΜΗΝ ΦΎΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
Η malia μου το έκλεισε..φώναξα τον Stiles τόσο δυνατά που νομιζα πως έβγαλα φωνή για το επόμενο σπίτι..
Stiles:Lydia τι φωνάζεις έτσι; τι έγινε;
Lydia:Η Malia φεύγει από την πόλη δεν ξέρω τι να κανω δεν μου λέει που θα πάει μου είπε να μην την σταματήσουμε αλλά πρέπει!

Αμέσως ο Stiles πηρε τα κλειδιά του αμαξιού του μπαμπα του και εγώ κλείδωσα το σπίτι και πήγαμε να βρούμε την Malia. Πήγαμε στην παραλία όμως δεν ήταν εκεί. Τρέξαμε στο αεροδρόμιο όμως ούτε εκεί ηταν.. Πήγαμε από το σπίτι των κοριτσιών όμως ούτε εκεί..Είχαμε ψάξει παντού μα η Malia πουθενά. Έχω τρελαθεί.Γιατι έφυγε που να πήγε;
Την έχω πάρει εκατό τηλέφωνα όμως δεν απαντάει..
Lydia:Stiles τι να κάνουμε; που έχει πάει;
Stiles:Δεν έχω ιδέα όμως θα την βρούμε.. ή έστω θα επικοινωνήσει μαζί μας.. Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου..
Είπε και με αγκάλιασε.. Έβαλα για δεύτερη φορά τα κλάματα.. Τι ωραία που ξεκίνησε η μέρα πάλι..
Stiles:Λοιπον. Με τον Scott θα τα βρούμε.. Όσο για την Malia μην στεναχωριέσαι και μη φοβάσαι θα είναι καλά. Θα αποφασίσει να μιλήσει όταν εκείνη νιώσει έτοιμη. Εμείς τηλέφωνο την πήραμε, δείξαμε ότι ψάξαμε,τωρα εκείνη αποφασίζει. Τωρα θα σε πάω σπίτι σου να τελειώσεις τις δουλειές και εγώ να πάω στο δικό μου να μαζέψω γύρω γύρω και το βράδυ θα έχουμε ηρεμήσει θα φάμε όλοι μαζί και θα περάσουμε καλά εντάξει;
Δεν μπορούσα να του πω όχι.. Έσκυψα το κεφάλι μου και του είπα να συνεχίσει.. Μόλις φτάσαμε σπίτι μου κατέβηκα και άρχισα να μαζεύω.. Προσπάθησα να μην σκέφτομαι τίποτα από τις τελευταίες μέρες και απλά έβαλα τέρμα την μουσική και χάθηκα μέσα σε μια ψευδαίσθηση του τύπου "όλα είναι καλα".
Μετα από λίγο έλαβα ένα μήνυμα από την μαμά μου που έλεγε πως σε 2ωρες θα είναι εδώ. Μόλις είχα τελειώσει τις δουλειές. Έστειλα μήνυμα στον Stiles για να αρχίζει να ετοιμάζεται να έρθει από εδώ να τους περιμένουμε. Πήγα να ετοιμαστώ.. Θα βάλω ωραία καλά ρούχα και θα βαφτώ ωραία για να κάνω καλή εντύπωση στους γονείς τους Stiles..Ανυπομονώ να τους γνωρίσω..

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now