Part 23

231 31 0
                                    

Ήταν όλα έτοιμα, είχα ανάψει κλασικά τα κεράκια που ανάβει πάντα η μαμά μου όταν έχει καλεσμένους,ειχα σημαζέψει το σπίτι και περίμενα τον Stiles. Είχα ντυθεί πολύ ωραία νομίζω.. Σεξυ αλλά μαζεμένα.. Είχα βάλει ένα σορτσάκι σε κανονικό μάκρος με σχησιματα,και μια κοντομανικη μπλούζα που πέφτει ο ώμος και τα μαλλιά μου τα ίσιωσα. Χτύπησε το κουδούνι και ήταν ο Stiles.
Stiles: Ou lala. Μωρό μου είσαι μια πριγκίπισσα
Lydia:Τοτε μωρο μου εσύ είσαι ο πρίγκιπας μου.
Εκείνη την ώρα ήρθε μέσα με πήρε αγκαλιά και με φίλησε παθιασμένα..ένιωθα μια έλξη να με πηγαίνει όλο και πιο κοντά στο σώμα του, να θέλω να κολλήσω πάνω του και να μην ξεκολλάω..ομως δεν γίνεται τώρα.. Πρέπει να ηρεμίσουμε γιατί όπου να είναι θα έρθουν.
Αφού ήρθε μέσα ο Stiles καθίσαμε στον καναπέ και τους περιμέναμε να έρθουν.. Υπήρχε μια πολύ περίεργη σιωπή.. Σαν να είμασταν δυο άγνωστοι και να μας έβαλαν με το ζόρι μαζί.. Ένα πάγος.. Εγώ και ο stiles έτσι; ποτέ δεν είχε συμβεί αυτό..τι μας συμβαίνει;
«Ντιν ντον»
Πήγα να ανοίξω και είδα την μαμά μου και τον μπαμπα μου,
Lydia:Μαμαα μπαμπαα, είπα και τους αγκάλιασα και τους δυο μαζί.
Τότε έκανα άκρη και μπηκανε μέσα.
Stiles: Γεια σας.. Είπε καπως άβολα ο Stiles.
Μπαμπας:Γεια σου αγόρι μου, χαίρομαι που σε γνωρίζω,ειπε ο μπαμπάς μου και αμέσως χαμογέλασε και η μαμά μου.
Stiles:Και εγώ το ίδιο! Εμ που είναι η μαμά και ο μπαμπάς μου;
Μαμα:Ειναι στο αμάξι και βγάζουν τα πράγματα τους, αα να τοι έρχονται
Γονείς Stiles:Γεια σαας, Stiles αγάπη μου,«ειπαν και αγκαλιασαν τον γιο τους» Lydia, εσύ θα πρέπει να είσαι αυτή η περιβόητη πανέμορφη Lydia, και λίγα λένε.. Εσύ είσαι πανέμορφη αγαπούλα μου.
Είμαι σίγουρη πως έχω κοκκινίσει.χιλια τα εκατό. Δεν ήξερα τι να κάνω, για αυτό χαμογέλασα είπα πως χάρηκα και ευχαριστώ.. Κάθισαν όλοι στον καναπέ για να πιουν ένα ποτό ενώ εγώ με την μαμά μου πήγαμε στην κουζίνα για να μαγειρέψουμε.
Μαμα:Εχεις γνωριστεί με τον Stiles φαντάζομαι..τον είδα εδώ και εκπληκτικα.
Lydia:Ξερεις δεν έχουμε γνωριστεί απλώς.. Εγώ και ο Stiles είμαστε μαζί..
Η μαμά μου μόνο που δεν έπεσε κάτω υποθέτω..
Μαμα:Τι εννοείς είστε μαζί; εσύ και εκεινος; Θέλω λίγο χρόνο να το χωνέψω,τον συμπαθώ πολυ. Είναι και όμορφος,απλως είχες καιρό να κάνεις σχέση..
Lydia:Ειδες μαμά; το Beacon Hills ήταν το τυχερό μου..σε παρακαλώ όμως μην σου ξεφύγει τίποτα στο τραπέζι. Δεν θέλω να το μάθει ο μπαμπάς και ούτε οι γονείς του stiles το ξέρουν ακόμα.
Μαμα:Ενταξει αγάπη μου δεν θα πω τίποτα!
Αφού ότι φτιάξαμε ήταν έτοιμο καθίσαμε στην τραπεζαρία. Ανοίξαμε πολλά θέματα για συζήτηση,το ένα έρχονται πίσω απο το άλλο συνήθως.
Stiles: εμάς μας συγχωρείται αφού φάγαμε πάμε μια βόλτα εσείς καθηστε πείτε τα..
Μαμα:Μα παιδιά έχουμε και επιδόρπιο..
Lydia:Δεν πειράζει ο Stiles και εγώ χορτάσαμε,χαρηκα που σας γνώρισα θα τα πούμε σύντομα ξανά.
Κύριος Stilinski:Ασε τα παιδιά να πάνε βόλτα! Και εμείς χαρήκαμε κοπέλα μου!
Κλείσαμε την πόρτα και αμέσως τρέξαμε προς το σπίτι του Stiles!

Γεια σας! Λοιπόν ξέρω ότι τώρα τελευταία βάζω μόνο ένα παρτ την ημέρα και αν αλλά δεν προλαβαίνω και όταν έχω χρόνο πάντα κάτι συμβαίνει και το διακόπτει! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αλλά μην ανησυχείτε σε μια δυο μέρες θα ξαναέρθουν όλα στον κανονικό τους ρυθμό και θα βάζω 2την ημέρα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη keep voting love u allll

After The Disaster«Stydia»Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα