Part 20

264 26 1
                                    

Τον παραδωσαμε.. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ίδιος μου ο φίλος τόσο καιρό ήρθε και τα εκανε όλα αυτά.. Είναι εντελώς τραγικό μόνο με την σκέψη.. Δεν θέλω να το θυμάμαι.. Εξάλλου θα μείνει φυλακή τουλάχιστον δύο χρόνια από ότι μας είπαν,γιατι η εγγύηση είναι πολύ μεγάλη για να μπορέσει να πληρωθεί. Ας μην σκέφτομαι όμως αυτά.. Ο Stiles είναι εδώ και χαίρομαι τόσο πολύ.. Θέλω να κάτσουμε να μιλήσουμε να δω αν είναι καλά..μου έχει λείψει..
Lydia:Παιδια ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ..ειλικρινά αν δεν είσασταν εσείς ο Stiles τώρα δεν-
Allison:Μην το σκέφτεσαι αυτό Lyds,εννοείται πως όλοι θα βοηθούσαμε να βρεθεί ο Stiles! Εκείνη την ώρα χαμογέλασα και αγκαλιαστηκαμε όλοι μαζί. Σαν group hug. Πήρα τον Stiles και πήγαμε σπίτι μου για να τον περιποιηθω λίγο και να του πω τα νέα.. Είχε κάτι γρατσουνιές στο πρόσωπο του.. Φαινόντουσαν πρόσφατες.. Δεν έχω ιδέα τι του έκανε αλλά τον μισώ.. Πήρα ένα πανακι κα έβαλα κάτι που είχε η μαμά μου που μου το έβαζε και στις δικές μου γρατζουνιες και αμέσως έφευγαν.. Κάθισα δίπλα του και άρχισα να τον χαϊδεύω με το πανακι..εκεινος πόναγε λίγο αλλά με κοίταγε στα μάτια και χαμογελαγε..
Lydia:..γιατι χαμόγελας.. Είπα πονηρά με ένα μικρό χαμόγελο
Stiles:Εισαι υπέροχη.. Δεν ξέρω τι θα έκανα άμα δεν ήσουν εσύ. Σαγαπω!
Είπε και έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο μου. Ξαφνικά με πλησίασε και κόλλησε τα χείλια του πάνω στα δικά μου.. Δεν δίστασα να ανταποδώσω στο φιλί του. Ένιωσα την γλώσσα του να εισχωρεί μέσα στο στόμα μου και να δένετε με την δικιά μου. Τον έπιασα από την μέση και ανέβηκα πάνω του. Το φιλί του γίνοτανε όλο και πιο δυνατό. Ένιωθα μέσα μου να πάλλεται η φωτιά προσπαθωντας να την σβήσω γιατί ήξερα πως δεν ήταν η σωστή ώρα. Πήγα να κατέβω από πάνω του αλλά εκείνος με κράτησε.
Lydia: Stiles δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Πρέπει να μαζέψουμε το σπίτι μου, το δικό σου, να σου βάλω κρέμα να φύγουν όλα αυτά από πάνω σου..
Stiles: Οοο έλα τώρα.. Πιστεύεις ότι με λίγη κρέμα θα φύγουν;
Lydia:Αν όχι με την κρέμα τότε με το make up..ειπα πονηρά.
Stiles: δεν υπάρχει περίπτωση να πιστεύεις ότι θα μου βάλεις make up.
Lydia:Ενταξει λοιπόν να δω πως θα εξηγήσεις στους δικούς σου ότι Τα έχουμε,οτι σε απηγαγαν για χάρη μου, ότι παραδωσαμε το παιδί που έκανα παρέα στην αστυνομία-
Stiles:Καλα καλααα.κερδισες θα μου βάλεις make up.
Εγώ άρχισα να γελάω και αμέσως ο stiles με κυνηγούσε σε όλο το Σπίτι.
Scott's pov:
Scott: MALIA ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ; Ο STILES ΤΟ ΞΈΡΕΙ;
Malia:Ναι..το ξέρει..
Scott:ΤΙ; ΤΟ ΞΈΡΕΙ; ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΓΚΌΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΑΠΟ ΤΗΝ LYDS?
Malia:Scott παραλογιζεσαι για αυτό δεν θέλαμε να στο πούμε.. Γιατί θα έλεγες ότι να ναι..η Lydia μια μέρα βρήκε το γράμμα και τσακωθήκαμε.. Μετά μίλησα στον Stiles για να τα βρούμε..και απλά συμφωνήσαμε να μην το πούμε γιατί απλα δεν σημαίνει τίποτα για εμάς.. Κατάλαβε με..
Scott:Σοβαρα περιμένεις να σε καταλάβω; Malia τελειώσαμε. Φύγε.

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now