part 24

220 27 2
                                    

Ο Stiles άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Αμέσως την έκλεισε και με στρίμωξε και με φυλάκισε μέσα στα δύο του χέρια. Ενωσε το σώμα του με το δικό μου και αμέσως πήγε να με φιλήσει.. Εγώ τον απέφυγα.. Εκεινος με κοίταξε με ένα πολύ περίεργο βλέμμα.. Του έβγαλα το χέρι άρχισα να περπατάω μακριά του..
Stiles:Lydia τι συμβαίνει;
Lydia:Σοβαρα; η Malia σηκωθηκε και έφυγε χωρίς να πει που πάει, χώρισε με τον Scott εξαιτίας μας και ο Scott, ο κολλητός σου δεν σου μιλάει και εσύ έχεις στο μυαλό σου το σεξ γαμωτο;
Stiles:lydia αυτό που πήγα να κάνω δεν το έκανα για να σε πηδήξω,ηθελα να σε νιώσω και να σε κάνω να ξεχάσεις όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά από ότι φαίνεται εσύ νομίζεις ότι θέλω να σε πηδήξω και έχω το μυαλό μου στο σεξ. Σοβαρά τώρα;
Lydia:Συγνωμη αγάπη μου εγώ δεν ήθελα να το πω έτσι απλώς δεν.. Απλά συγνωμη δεν είμαι καλά..«έβαλα τα κλάματα και απλά με πήρε αγκαλιά χωρίς να πει τίποτα»
Stiles:Ηρέμησε κοριτσάκι μου.. Μη κλαις σε παρακαλώ. Συγνωμη δεν ήθελα να σου φωνάξω αλήθεια..
Lydia:εγω συγνωμη απλά από την ώρα που ήρθε ο Colton πάνε όλα στραβά και φταίω εγώ..
Stiles:Τι; φυσικά και δεν φταις εσύ. Μη το ξαναπείς. Πες μου τι θα σε κάνει καλύτερα και θα το κάνω. Lydia:Μπορουμε να τηλεφωνήσουμε στον Scott;
Stiles: εντάξει αλλά δεν θα το σηκώσει να το ξέρεις..

Scott:Ναι;
Lydia:Scott μη το κλείσεις σε παρακαλώ.
Scott:Τι Θες Lydia;
Lydia:θελω μόνο πέντε λεπτα να σου εξηγήσουμε.
«Αφού αρχίσαμε να του εξηγούμε ο χρόνος κύλησε και εκείνος είχε αρχίσει ήδη να παραδίδεται και έτσι εγώ ηρεμουσα όλο ένα και πιο πολύ..
Scott:Λετε αλήθεια;
Stiles:Scott είσαι κολλητός μου πιστεύεις θα σου έλεγα ψέματα; συγνωνη που το κάναμε αυτό αλλά δεν θέλαμε να συμβεί αυτό που έγινε τώρα.. Είδεε μαθεύτηκε και χωρισες.. Αυτό προσπαθησαμε να αποφύγουμε..
Scott:Συγνωμη έχετε δίκιο.. Φέρθηκα λάθος πρέπει να ζητήσω συγνώμη από την Malia. Είναι μαζί σας;
Lydia:Σχετικα με αυτό.. Δεν έχουμε ιδέα που είναι η Malia. Είπε απλά πως έφταιγε για όλα, αλλά χίλια δυο βλακείες πράγματα και είπε πως θα φύγει.. Και έφυγε.. Έχουμε ψάξει παντού αλλά δεν είναι πουθενά..
Scott:Ενταξει παιδιά ευχαριστώ πολύ, Lyds προσπάθησε να ηρεμήσεις είναι όλα καλά θα βρω την Malia εύκολα ξέρω που είναι.
Lydia:Okay Scott.Τα λέμε.

Stiles:Εισαι εντάξει τώρα μωρό μου; είναι όλα καλά; θα την βρει την Malia o Scott!
Lydia:Εσυ είσαι Εντάξει με αυτό;
Είπα και ανέβηκα πάνω του. Άρχισα να τον φιλάω παθιασμένα ενώ τα χέρια του ερευνουσαν για ακόμα μια φορά το σώμα μου. Ένιωθα όπως την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα.. Έρωτας ήταν, όχι σεξ. Τον λατρεύω και τον θέλω ακόμα πολύ.

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now