part 28

217 24 0
                                    

Κατευθύνθηκα προς τα στενά για να βγω πιο γρήγορα στον προορισμό μου. Εκείνος με ρώταγε που πάω συνεχώς αν και νομίζω πως το είχε καταλάβει ήδη.. Φτάσαμε. Σταμάτησα μπροστά από την θάλασσα η οποία δεν είχε ούτε ένα άτομο.. Περίεργο αν και ήταν καθημερινή και θα δούλευαν οι γονείς όλων οπωες και οι δικοί μας.. Έμεινε περιπου πέντε μέτρα μακριά μου και με κοιταγε.. Τον πλησίασα και τον έπιασα από το χέρι.. Πήρα τα δάχτυλα του και τα έβαλα στην μέση μου,τον κοίταγα μέσα στα μάτια και πλησίαζα τα χείλια του σιγά σιγά.. Με κοίταγε επίμονα όμως δεν έκανε κίνηση να με φιλήσει! Ααα εγώ δεν πρόκειται να κάθομαι να τον κοιτάω! Μάλλον θα περιμενει να τον φιλήσω! Όμως θα δει τι θα κάνωω!!
Με γρήγορες κινήσεις επιασα το χέρι του κα8λι τρέχοντας τον τράβηξα προς την θάλασσα..
Stiles:Τι κάνειςςς;
Lydia:Σταματα να μιλάς. Είπα με ένα αποφασιστικο αλλα και παιχνιδιάρικο γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα.
Τον τράβηξα αγκαλιά μου ξανά με την ίδια στάση και τον φίλησα. Αχ αυτό το φιλί. Ερεθίζομαι μόνο με το άγγιγμα της γλώσσας του στην δικιά μου. Έπεσα πίσω και έκανα βουτιά. Εκείνος με κοίταγε με απορία και γέλαγε.
Lydia:Θα έρθεις επιτέλους;
Stiles:Εισαι τρελή, αλλά είναι μέρος της γοητείας σου νομίζω.
Έπεσε μέσα με ένα μακροβούτι και εγώ τον ακολούθησα. Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνω.. Αν ήθελε.. Δεν έχω ιδέα.. Εκείνη την στιγμή πήρε τα πόδια μου και τα τύλιξε γύρω από την μέση του.. Του γέλαγα τόσο πολύ που σχεδόν είχα αρχίσει να πιστεύω πως ήταν νευρικό! Είχε έρθει σε απόσταση αναπνοής μόνο και μόνο για να κοιτάει το χαμόγελο μου! Είμαι ερωτευμένη.
Lydia:Τιιι; τι έγινε γιατί με κοιτάς επίμονα; είπα χασκογελώντας.
Stiles:Νομίζω είμαι ερωτευμένος με τα μάτια σου, το χαμόγελο σου, εσένα.
Αυτά είναι παραμύθια ναι; ναι. Σιγα μην ένα αγόρι έχει ερωτευτεί. Δεν γίνεται αυτό στ'αληθεια. Ας μην το χαλάσω..
Lydia:Ερωτευμενε πρίγκιπα..Σε λατρεύω πολύ!
Άρχισα να τον φιλάω αφού εκείνος με έκανε γύρω γύρω και με βουταγε μέσα ανά κάτι δευ/τα.
Lydia:Κρυωνωω..πάμε σπίτι;
Stiles:Κρυωνει το μωρό μου; φεύγουνε τώρα!.
Βγήκαμε απο την θάλασσα και πήρε τα πράγματα μας και φύγαμε.
Stiles:Πάμε σπιτι μου.
Lydia:Μα αγάπη μου, δεν έχω ρούχα μαζί μου!
Stiles:Μα είσαι χαζή; τι να κάνεις τα ρούχα σου όταν έχεις τα δικά μου;
Εντάξει εντάξει εντάξει. Κέρδισε θα πάω σπίτι του. Όμως μέχρι εκεί. Δεν θα κάνουνε τίποτα παραπάνω γιατί φτάνει! Sex symbol θα γίνουμε.. Τραγικοοοο!
Αφού φτάσαμε μου είπε να περιμένω να φέρει πετσέτα για να με σκουπισει.
Κατέβηκε με μια μεγάλη πετσέτα και ήρθε κοντά μου, πέρασε από πίσω μου και άπλωσε τα χέρια του για να με σκουπίσει. Είχα ανατριχιάσει από το κρύο και εκείνος το εκμεταλλευοταν.. Είχε βγάλει τα ρούχα του στα άπλυτα και ήταν μόνο με το μποξεράκι.προσπαθουσε να με σκουπίσει όμως εγώ μπορούσα και μόνη μου.. Και του το έδειχνα..
Lydia:Ευχαριστω..
Stiles:Δεν θες βοήθεια;
Lydia:Μονο ρούχα σου..ειπα και χαμογέλασα..
Έφυγε πάνω για να μου φέρει ρούχα.. Όσο αυτός διάλεγε εγώ είχα βγάλει τα ρούχα μου και το κάτω εσώρουχο μου και ήμουν τυλιγμένη με την πετσέτα. Ειναι γελοίο πρέπει να πάω σπίτι μου να κάνω μπάνιο. Και αυτός.
Ξαφνικά κατέβηκε κατω και είχε μαζί του μόνο μια μπλούζα και ένα μπουξερακι.
Lydia:Μονο μπλουζα και μποξερακι αλήθεια;
Stiles:Το απαιτεί η περίσταση μωρό μου.
Lydia:Stiles όχι..
Stiles:Τι οχι;
Lydia:Καλυτερα απλά να κάτσουμε.. Δεν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που βρισκόμαστε να μην μπορούμε να κάτσουμε λίγο να μιλήσουμε,να δούμε τηλεόραση, οτιδήποτε..
Stiles:Ντύσου. Θα κάνουμε ότι θες. Είπε καλώς απογοητευμένος.. Όχι, δεν είναι ότι έχει μόνο αυτό στο μυαλό του, όμως εγώ δεν μπορώ συνεχεια.. Είμαι σίγουρη πως τον θέλω περισσότερο από ότι αυτός εμένα.. Όμως θα του μάθω την αυτοσυγκράτηση.

After The Disaster«Stydia»Where stories live. Discover now