ALINTI

553 25 0
                                    



Her zaman geldiğimiz Liman Meyhanesi'nde oturmuş dertleşiyorduk.Yarın işlerimiz olduğu için iki kadehcik diye başladığımız rakı serüveni hiç de iki kadehte kalmamıştı elbette!

Anlattığı bir kaç komik olaydan sonra, Arjin birden ciddileşerek söze başlamaya çalıştığını belli edercesine bir iki kez hafifçe öksürdü. Biz bir aradayken Arjin pek ciddi olmazdı...Bende öyle. Bu ciddiyet bir şeyler söylemek istediğini apaçık belli ediyordu. Hem de önemli bir şeyler! Çünkü ben üçüncüden sonra içtiğimiz dubleleri saymayı bırakmıştım...

"Ben evlenmeye karar verdim!"

Bunu anlamam, rakıların da etkisiyle, en az bir dakikamı almıştı. Bir dakika dolduğunda ise anlamak istemediğime kanaat getirmiştim.

"Kimle?" diye sorabileceğim en saçma soruyu yöneltmiştim.

Arjin'in hep flörtleri olurdu, en fazla bir ay görürdünüz yanında bir kızı. Bu duruma alışmıştım. Ve kabullenmiş, biliyorum; birini severken onun yanınızda her ay başka bir kızla birlikte olması çok rahatsız ediciydi.Ama alışmıştım. Bu yüzden son dört aydır Güliz ile birlikte olduğu gerçeğini hep göz ardı etmiş ve kendi kendime bunun hiç sorun olmayacağını söylemiştim.

Yirmi yıldır bana karşı hiçbir şey hissetmeyen bir adamın yirmi yıl sonra bana aşık olmasını zaten beklemiyordum ama karşıma geçip başka biriyle evleneceğinin haberini bana vermesi...

Liman Meyhanesi -askıda-Место, где живут истории. Откройте их для себя