recenzia - Heartlees

52 3 8
                                    

Názov : Heartlees

Autor: @JustBich 

Vote: 3 471

Reads: 27 557

Kapitol: 52 (+prológ)

Cover: Keďže je príbeh s Niallom, tak si ho dala ja na cover, čo je samozrejmosť. Myslím, že je fajn, no mohla by si sa s nim nejako pobaviť viac, pretože mi príde taký obyčajný ako to ja mám vo zvyku hovoriť, nemastný-neslaný. Vôbec sa mi tento cover nehodí k príbehu, prepáč, viac napíšem v hodnotení.

Úvodné slová: Popravde? Úvodné slová ma viac zaujali ako cover a ja sa idem priznávať ku coveristom /tak sa prezývam, keďže si príbehy, knihy vyberám podľa coveru :D/ tak u mňa by si nepochodila. Som skutočne rada, že si mi napísala, pretože ja by som sa k tvojmu príbehu nedostala. /:D/

Obsah: Moje pocity boli zmiešané, nevedela som si čo myslieť. Cover mi nič nepovedal /prepáč/ a úvodné slova, taktiež veľmi nie, no možno, že tam pôjde o lásku a nenávisť a tiež o to, že od mladých ľudí nevieme, čo čakať. Nechala si človeka v tom štádiu, - čítaj ďalej, pochopíš, bude sa ti páčiť- čo aj tak bolo. Každou časťou ma prekvapuješ, pretože v každej časti sa čosi deje, to je na tom príbehu super. Ale daj si pozor aby si to neprehnala.

Aj keď ešte nie som pri konci, ale len pri 35 kapitolo /+;-/ tak vlastne je to fajn. Páči sa mi ako si Niallovu postavu nechala v utajení a len nedávno ju ukázala, nechala si plynúť jeho myšlienky, to sa mi veľmi páčilo, pretože vo viacerých príbehoch dajú hneď v úvodných kapitolkách, že ako sa cíti ten druhý, ty si spravila opak, čo je úžasné pozitívum.

Úprimne Louis ma sklamal. Nečakala som od neho, že to spraví! Je to hajzel a tak som im to od začiatku priala, dokonca som si myslela, že to bude príbeh o tom, ako Niall zamiluje do El a tým vlastne, že Ela bude s Louisom, bude Niall trpieť, ale nie, je to naopak a mám pocit, že Louis si myslí, že sú spolu, aj keď ZATIAĽ nie sú. Ideš na to pomaly, nepredlžuj to veľmi, aby si nestratila čitateľov, pretože aj na to pôjdeš príliš pomaly, bude to nuda!

Fajn, idem čítať ďalej, aby so to mohla komentovať /*le úškrn/

Tá zjazdovka, no mala som chuť plakať, pretože keby som ja taký záchvat dostala, tak asi rozbijem okno a padám dole /:D/, no fajn žije. Objavil sa tu Niallov pohľad, bolo mi ho vtedy ľúto, zle sa zachovala. Ako keby v tej chvíli Ela nemala city, - tak mi to prišlo, vôbec nepomyslela na neho. No city sa jej vrátil o ďalšie kapitolky /čítam to z odstupom času! :D takže teraz nie som si istá/ keď prišla za ním, keď mu Sarah vynadala a pri jeho odpovedi som sa musela fakt zasmiať!

Dobre, nemôžem dlhšie mlčať, pretože je to ubíjajúce. Keby som len tak náhodne našla tvoj príbeh, asi by som písala všade koment, no mám takúto možnosť a idem „komentovať". Na začiatku, by som nikdy nepovedala, ž Niall povie Ele, slovo veľmi vzácne „prepáč", povedal to, myslím že viackrát, no ale táto situácia bol úžasná a hodilo sa to tam, pretože je debil a vymýšľa si debiliny /tá časť, kde povedal, že sa vyspali, ak by si nevedela :D/ to bolo fakt pre mňa prekvapenie, ale väčšie, bolo o niekoľko častí ďalej /prepáč, neviem na 100% nesledujem, ktorá to bola kapitolka, prepáč, ak sa zmýlim./kde vlastne Ela sa mu zdôverila a povedala, že Sam je v kóme a Niall jej povedal takú krásnu vetu idem citovať; „Ja..." nevedel čo povedať, „budem tu." Ďalej nejdem citovať, ale toto ma dostalo, normálne sa mi moje ♥-čko rozbúchalo! /:D čo ten Niall robí ! :D hah /

Asi by som mala tie slová, ktoré som hore napísala, vziať späť, čo? Niall je zas debil a ja sa cítim sklamaná. Za všetko môže Tommo, hlavne za to, ako sa kazí ich vzťah, keď si myslím, že už je všetko okay, tak príde nové, veľké BUM a všetko sa dokašle... NO som zvedavá, ako sa vyrieši!

Prešlo to veľmi rýchlo a ja som sa dostala ku konci, čo ma veľmi nepotešilo, pretože chcem ďalšiu kapitolku. Názor na to mám iba takýto, že nie len Niall ale aj ona!

Dej si fantasticky spracovala a popravde! Toto je NIEČO NOVÉ A INÉ! Niečo s čím som sa nestretla... pretože netuším kde by som toto mala zaradiť!

Hodnotenie: Celkové hodnotenie, je to úžasne a prajem ti, aby si mala čo najviac čitateľov! Skús len trochu zmeniť cover a budeš ich mať ešte viac, ver mi! Ale ako, nie že by som ti do toho niečo hovorila, je to len čisto môj názor. Aj keď ho nezmeníš, čitateľov si získaš, pretože úvodné slová sú zaujímavé a hovoria; „poď ma čítať, nechaj sa prekvapiť, čaká ťa tu všetko!" Pri deji som sa nielen usmievala ako taká pribrzdená /sorrko za výraz/, ale mala som aj slzy v očiach, čo mi El bolo ľúto, ale aj som sa nasmiala. Taký by mal byť príbeh.

Pozitíva: Užasne spracovaný dej, úžasný nápad, všetko čo v príbehu nesmie chýbať tam je, čiže láska, kamarátstvo, aj nebezpečie, zlý ľudia, ktorí robia prieky!

Negatíva: Neber to ako negatíva, no DAJ SI POZOR NA TO, aby si to celé nepredlžovala! Pretože ak sa častejšie bude opakovať to v štýle; sú šťastný, niečo sa stane – tak to ľudí prestáva baviť a všimla som si, že to tam máš!

Ps: Teším sa novú kapitolku ♥

Dúfam, že som ťa ničím neurazila ! ♥ Ak áno, mrzí ma to! Nemyslela som to zle! - M 

Projekt MDonde viven las historias. Descúbrelo ahora