Interview - @Natalliee

145 19 16
                                    

Prinášam Vám rozhovor s Natalliee

Natalie je veľmi milá osôbka, pochádzajúca zo Slovenka, na Wattpade je od 2015.


1) Ako si sa dostala k Wattpadu?

Tak k Wattpadu som sa dostala cez jedného Youtubera (Vaďáka), ktorý natáčal video, kde čítal Fanfiction s ním.. Nemala som ani najmenšie tušenie z akej stránky to číta až do kým som si neprečítala komentáre, kde som dúfala, že to niekto spomenul.. A tak sa aj stalo.. Takže nejak takto som prišla ku Wattpadu :-)


2) Na začiatku si iba čítala a potom si začala písať? Alebo hneď si začala písať?

Áno, na začiatku som len čítala, pretože som nemala jednak odvahu na zverejnenie a jednak ani žiadny nápad na príbeh, ktorý by už nebol.


3) Keď si čítala, tak čo také? Aký žáner?

Fanfiction a Romance


4) Ešte na začiatku, mala si nejaké „obľúbené" autorky, ktoré si pokladala za vzor?

Jasné, myslím si, že to mal a aj má každý :-) mojou najobľúbenejšou autorkou je


5) Aké boli tvoje prvé pocity, keď si vydala svoju prvú knihu?

Fúú no tak prvý pocit bol hlavne stres a nervozita.. Najviac som sa bála názorov ľudí, ktorý na môj príbeh kliknú.. A pri publikovaní prvej časti som bola celá vyklepaná :-D


6) Čakala si, že tvoja kniha „Ella a Alex" bude mať taký úspech?

Ak ti mám pravdu povedať ani v najmenšom som nedúfala v to, že by sa to ľuďom mohlo aspoň trochu páčiť.. A už vôbec nie v to, že by Ella a Alex dosiahli 1K potretí.. Takže nie nečakala som to :-)


7) Aká bola tvoja reakcia na „milé" komentáre a na tie „škaredé"?

ak moja reakcia, keď mi prvýkrát niekto kladne okomentoval časť bola taká, že som to musela ešte pár minút predýchavať. Tak isto som sa usmievala ako šialená a hneď som to začala ukazovať každému, kto bol na blízku :-D a na kometáre s kritikou bola moja reakcia tak isto s úsmevom.. Predsa nie každému sa musí príbeh páčiť a ja to beriem.. A keď je tam kritika, kde mi dotyčný aj poradí ako určitú vec vylepšiť som za ňu naozaj rada :-) veď kritkou sa posúvam ďalej a ďalej. Takže za každý jeden kometár poďakujem, pretože obidve varianty komentovania sú pre mňa dôležité.


8) Aká bola tvoja inšpirácia na tvorbu?

Mojou stálou inšpiráciou je jednoznačne hudba.


9) Aké máš plány na budúcnosť? Chcela by si vydať knihu, alebo chceš len takto v súkromí písať?

Určite by som chcela vydať knihu, no nemyslím si, že by niekoho moje príbehy v knižnej podobe zaujali.. Takže zatiaľ zostávam pri písaní na Wattpade :-)


10) Ak by ti prišla šanca: „Čítal som Vašu knihu a mám záujem ju vydať." čo by si na to povedala?

Jednoznačne by som s tým súhlasila, predsa taká príležitosť sa v živote nenaskitne len tak každý deň a preto by som to využila :-)


11) Už sme sa bavili o tvojom príbehu, no ešte sa na chvíľu k nemu vráťme. Stotožnila si sa s hlavnou postavou?

Dá sa povedať, že aj hej


12) Aká bola tvoja obľúbená časť tvojho príbehu?

Určite 24 :-)


13) Stalo sa ti niekedy pri písaní nejakej časti, že si plakala?

Áno, stalo sa mi to už viackrát :-D


14) Počúvaš pri písaní nejaké pesničky? Ak áno tak aké?

áno počúvam..bez pesničiek nenapíšem ani len jedno slovo :-D a najčastejšie počúvam pesničky buď od Zayna alebo od The Weeknd ale sem tam aj všetky možné, ktoré v mobile mám :-D


15) Čo si myslíš o Wattpade?

Podľa mňa je Wattpad naozaj úžasná aplikácia hlavne pre ľudí, ktorých baví písanie a tak isto aj čítanie.. Myslím si, že vďaka Wattpadu nenájdeš len úchvatné príbehy, ktoré ťa celú pohltia, ale aj úžasných ľúdí, ktorých som ja mala tú česť postretávať mnoho :3


16) Ak by si vrátila čas, na to, kde si sa rozhodovala, či máš „vydať" knihu, ako by si sa rozhodla? Vydala by si ju znova alebo nie?

Určite by som ju vydala aj znova :-) aj keď musím sa priznať, že hneď ako som zverejnila prvú časť príbehu som ho chcela celý zmazať :-D no som rada, že som to nespravila


17) Keďže Wattpad je plný kníh, no v online podobe, tak sa pýtam na to, aká je tvoja obľúbená kniha a autor?

Tak moja obľúbená kniha na Wattpade je určite Born To Love ❤ od , ktorá je aj moja obľúbená autorka ^^ a tak isto aj preklad Nerd, ktorý je od teba :3 čím sa tak isto stávaš mojou obľúbenou autorkou :-)


18) Ako pravý Wattpad autor píšeš, no okrem toho aké sú tvoje koníčky?

Teraz budem zrejme divná, no okrem písania na Wattpad sa nevenujem ničomu inému.. Nič iné ma robiť nebaví :-D


19) Čo by si spravila ak by si dostala správu na to, že niekto ti príbeh chce preložiť do ang. alebo do nem. prijala by si to?

Jednoznačne by som to prijala a ešte ku tomu by som skákala 300 metrov do výšky :-D


20) Ak by prišli za tebou a pýtali sa ťa, či smú sfilmovať tvoj príbeh, čo by si spravila? Aká by bolo tvoja reakcia?

Asi by som na mieste odpadla :-D no určite by som súhlasila už len zo zvedavosti aká komédia by z toho vznikla :-D


21) Teraz prechádzame k poslednej otázke. Čo by si chcela povedať svojím čitateľkám, svojím fanúšikom? Ale aj celkovo úplne začínajúcim autorom na Wattpade?

Mojim čitateľkám by som chcela odkázať, že ich všetky strašne mooc zbožňujem a sú to tí najlepší a pre mňa najdôležitejší ľudia na svete ❤️ keby nebolo ich tak dnes nie som tam kde som a som naozaj rada, že to so mnou niektoré ťahajú už od prvej časti na EAA.. A tak isto dúfam, že aj naďalej budú ❤️

A všetkým začínajúcim autorom určite odkazujem aby sa nevzdávali a aj naďalej písali, pretože vždy sa nájde človek, ktorého váš príbeh zaujme.. ;-)


Natalie si zlatíčko♥ a ja Ti prajem do budúcna len to naj!!! Si úžasná autorka a verím, že to dotiahneš ďalej! Ďakujem Ti za rozhovor ale aj celkovo za chat !! Si doslova zlatíčko ♥ 

Ps: Môžete si vyžiadať rozhovor :) S radosťou a otvorenou náručou Vás čakám ! ♥

(Nemyslené ironicky!!)

Projekt MWhere stories live. Discover now