recenzia - My Turn

51 5 15
                                    

Názov : My Turn

Autor: stillhappychild

Vote:13 323

Reads: 117 600

Kapitol: 59 (prológ+epilóg)

Cover: Aj keď Harryho mám rada, no ako som už spomenula, ja som človek, čo si knihu vyberá podľa obalu a práve túto, prepáč, by som si nevybrala... príde mi taká obyčajná... No ale pozri, ak sa tebe páči, tak je to tvoje. Je to len čisto môj názor.

Úvodné slová: Tvoja úvodná veta ma fakt zaujala♥ Ešte, keď som príbeh nemala prečítaný, tak som sa už len kvôli tomu tešila a zhltla som tvoj príbeh naozaj veľmi rýchlo. Pretože ak vieš človeka zaujať coverom, alebo úvodnými slovami, tak máš všetko. Ty si úvodnou vetou vyhrala, aspoň tak to bolo pre mňa ♥

Obsah: Ako som písala vyššie. Príbeh som veľmi rýchlo prečítala, pretože ma to BAVILO, len som si to predstavovala ináč. Slová som doslova hltala, pretože fakt bolo to zaujímavé. Aj keď téma „láska a nenávisť" je veľmi populárna a hlavne už dosť obohratá, aj tak si to vedela pekne napísať a zaujať čitateľa.

Prvé kapitolky sa mi neuveriteľne páčili, pretože strašne som dúfala, že dosiahne Lene svoj cieľ a proste potopí Harryho. Dúfala som v to celý príbeh. Viem, možno zniem teraz hrubo ale ja na jej mieste sa mu vysmejem do tváre a nechám ho. Ona sa zachovala ináč a dokonca aj keď nechcela si to priznať zamilovala sa do neho. Čo ma dosť sklamalo... Prepáč, čakala som niečo iné, čakala som v Sad End pre Harryho a Happy End pre Lene, kde si najde muža, ktorý by ju urobil šťastnou!

Od Harryho bolo nečestné čo spravil, no robil to, pretože už podľa mňa, vtedy bol do nej zamilovaný. Jeho postava sa mi páčila, „zabudol na strednú", keď som to videla, tak som si pomyslela „asi mal nejakú vážnu nehodu..." ale bohužiaľ nebolo to tak, iba fakt skutočne zabudol. Páčilo sa mi to, ako si vlastne všetko mala v tom štýle „tajomstvo" a postupne všetky tie tajomstvá vyšli na povrch, aj to s Lene, kde vlastne aj tak ostali spolu... Vtedy som čakala, že vlastne sa mu vysmeje do tváre a odíde preč a vlastne tým mu zlomí srdce, ale už bola do neho zamilovaná, tak hold smola, moje modlitby neboli vypočuté... Na každej jednej kapitolke si, si dala záležať, čo ma potešilo, že si to len tak neodflákla. Každá časť mala svoje čaro, tak ako aj pri TDSoF.

Hodnotenie: Celkové hodnotenie... Neviem čím to je ale keby som si mala porovnať MT s TDSoF, tak u mňa by TDSoF vyhralo a viem čím. Aj keď tématika „láska vs nenávisť" je obohratá tak ty si to pekne napísala, no podľa mňa by práve ten koniec príbehu mal oveľa väčšiu cenu keby nebola s Harrym, ale boli od seba. Tu si jednoducho Harry nezaslúži ďalšiu šancu, aj keď on sám v príbehu spomínal, že by dal šancu, ver že nedal... Ako prepáč, že to píšem tak... ale naozaj do toho príbehu sa mi to tak hodí. Nie, nemám nič proti Harrymu, milujem ho, ale proste.. prepáč ♥

Moje celkové pocity, začiatok: „teším sa toto bude bomba" a v duchu som si hovorila /zas to spomínam/ toto dobre nedopadne, ale ona bude šťastná. No a na konci, vlastne som bola trošku nešťastná, že to tak skončilo.

Ku coveru som sa hore vyjadrila, takže už viac nejdem do toho, úvodne slová, alebo skôr úvodná veta ma proste prekvapila a moje pocity boli „wow, toto bude niečo iné." A k obsahu som sa tiež vyjadrila...

Gramatické chyby? K tomu sa nejdem vyjadrovať nie som tá, ktorá by to mala súdiť, pretože vlastne ja tiež ich robím a popravde? Text sa mi úžasne čítal, pretože si ho dobre rozdelila, takže som si ich ani nevšimla :)

Pozri sa, toto nie je hejt, len proste moje pocity, ako som to ja očakávala.


Prepáč! Ničím som ťa nechcela uraziť ! Mám ťa fakt rada! Toto je len môj osobný názor! Nevezmi si to hlboko k srdcu ♥ - M. 

  Ps: Prepáč, že je to krátka recenzia, ale už je večer/noc a proste nechcem ťa uraziť ale od tohto príbehu sa čakala niečo iné... ale ty si autorka a napísala si to tak ako si chcela, takže ťa nemôžem za to súdiť! Ty si to tak chcela, takže nemám žiadne právo ti nič vyčítať. Aj keď príbeh nebol tak ako som ho očakávala, tak bol úžasný, ľahko sa čítal, bol priehľadný a bolo tam všetko, čo tam malo byť. Čiže láska, zápletka, nevera, tajomstvo, sex.. Všetko!   

Projekt MWhere stories live. Discover now