recenzia - The Dark Side of Fame

72 7 5
                                    

Názov : The Dark Side of Fame

Autor: stillhappychild

Vote: 1821

Reads: 9491

Kapitol: 18

Cover: Na cover by som ti vedela napísať slovhu, aký super je! Taký temný a nebezpečný, tak uvidíme, či aj príbeh bude taký! Keďže som človek, ktorý si vyberá príbeh podľa coveru, tak sa idem na pozrieť, pretože sa mi to páči!

Úvodné slová: Podľa tvojich slov, to nebude o ňom, ktorý bude v príbehu slávny ale ona. Tak to ma teší! Pretože niečo také podobné som čítala v nemčine ale nie s Harrym, takže sa teším a neboj sa, nebudem to porovnávať!

Obsah: Na prológ môžeš byť hrdá, pretože sa ti podaril a zaujal ma, takže teším sa na pokračovanie. Je to len začiatok to už začína dráma ? Wow čo to ešte do konca príbehu? Dievča ty ideš! Je to super a ja bežím čítať ďalej! V podstate niečo také, aké som čítala, som vôbec nečakala! – Neber to zlé, myslím to fakt dobre, pretože si ma prekvapila. Čakala som, že budeš opisovať, ako sa dostala k tej sláve, no ty si hneď do toho pustila a posunula sa dopredu, čo ma aj potešilo, preto ma zaujíma, čo sa udialo, no verím, že ty to ešte nejako spracuješ a v budúcich kapitolkách to rozpovieš!

Čo sa týka toho obsahu, je to niečo nové, s ktorým som sa na ČR a SR Wattpade nestretla, iba na Nemeckom, čo ma skutočne teší!

Jednotlivé kapitolky, no čo povedať? Hah, bolo to fakt fascinujúce, lebo ona je fakt „tvrdá" osoba, ktorú len tak niečo nezlomí, no ale stalo sa. /Nepredbiehajme/

Je to vlastne príbeh mladej speváčky, ktorá si užíva ako sa len dá. Pri sebe ma „milujúceho" /irónia/ priateľa a „kamrátky". Stane sa vec, ktorú nič nečaká, nečakajú ani sama ona, čo je fakt prekvapujúce, pretože ja som Dé /prepáč, spravila som si skratku jej mena/ verila, že nič s tým nebude mať a ty si ma prekvapila BUM! Objavuje sa tam aj Harry, ktorý má byť jej ochranca a myslím si, že on fakt robí super činnosť, no mám pocit,... že to oni dvaja budú mať ešte veľa pred sebou, čo musia prežiť, pretože ty si im to skomplikuješ!

Keďže si príbeh ešte nedopísala, tak netuším ešte ako to skončí, nemôžem ti tu napísať dlhý koment, v ktorom by som písala, čo je dobré a čo nie, čo si mala dať preč a čo nie /:D nespravila by som to :D/. Každý len môže dúfať ako sa to celé vyvinie, pretože len teraz sa začína dobrodružstvo Harryho a Dé!

Hodnotenie:

Ľúbi sa mi tvoj štýl písania, spomínala som to? Ak nie, tak to hovorím teraz. Zaujímavo píšeš a tým čitateľa zaujmeš, či už chceš alebo nie, čo je veľmi dobre.

Chyby som v príbehu nepostrehla, - ak by boli, nejdem sa k tomu vyjadrovať, keďže každý človek robí chyby, takže by som to nekomentovala.

Vraciam sa ku coveru, nejdem hodnotiť, že či je zlý alebo nie, ale nejde mi tam teraz, pretože predstavuje to také „nebezpečenstvo", „bojte sa ma, som zlý", „idem cez mŕtvoly" a zatiaľ mi Harry taký v príbehu nepríde, no nejdem nič súdiť, pretože ak si takýto vybrala, tak vlastne tá „zlá" alebo tá „nebezpečná" stránka sa len ukáže. Len mi to proste nesedí, prepáč.

No a čo sa týka deja, vyjadrila som sa k nemu asi dostatočne, pretože oni dvaja sú proste protiklady, ktoré spolu nevydržia, ale ako som písala vyššie, ty si nevyspytateľná autorka /myslím to v dobrom/! Takže máš pre nich pripravené dobrodružstvo!

V podstate ti ani nemám, čo vytknúť, pretože ty si fakt ako profesionál, takže... Len držím palce, aby sa ti darilo aj ďalej. 

PS: Teším sa na novú kapitolku :3


Prepáč, ak som ťa niečím urazila ♥ 

Projekt MWhere stories live. Discover now