Hoofdstuk 17

37 7 0
                                    

P.o.v. Sarah

"Ren." Roept Casper. Ik begin zo snel mogelijk te rennen en pak Casper zijn hand. Dan zie ik een metro station. Ik ren naar beneden Casper achter me aan trekkend. "Wat gaan we doen?" "Schiet nou op." Ik koop een kaartje voor Casper en duw hem met het kaartje in de net vertrekkende metro. Ik ren met de metro mee en spring erop bij de achterkant. Dan loop ik naar voren richting Casper. Het is even zoeken maar na een tijdje heb ik hem gevonden. "Waar was je?" Vraagt hij zacht. "Achter op de trein gesprongen. Bij het volgende perron moeten we eruit." Een man controleert Casper zijn kaartjes.

We stappen bij de dokter naar binnen. "We zijn er weer." Roep ik. De dokter komt aanlopen. "Is het gelukt?" Casper knikt. "Sarah je moet nu bij me blijven." Ik knik.

P.o.v. Casper

We lopen weer over straat. Dan komen we dat meisje weer tegen. "Heey." Begroet ik haar. "Heey Casper. "Je hebt trouwens nog niet vertelt hoe je heet." "O ik heet Joëlle." "Mooie naam." "Dankje. Ik weet wat verderop een speeltuin zullen we ernaartoe gaan?" "Lijkt me leuk." Ik kijk om en zie dat Sarah van een afstandje staat te kijken. We beginnen te lopen en Sarah volgt ons. We gaan op de schommel zitten. "Weet jij nog wat leuke dingen om te doen hier?" Vraag ik Joëlle. "Nee. Het is best saai hier." Ik zucht. We zitten nog wat op de schommel te kletsen. "He rond deze tijd belde je ouders toch altijd?" Vraagt Joëlle in eens. "O ja je hebt gelijk. Ik ga doei." Ik sta op en loop rustig weg. "Je ouders bellen rond deze tijd." Vraagt Sarah opeens. "Een smoesje. Gebruikte ik om weg te gaan nadat jij verdwenen was." "Oke." We lopen in stilte door. "Eigenlijk is dit een saai dorp." Merk ik op. "Ja dat klopt." Antwoord Sarah. "Zelf tijdens het lopen verveel ik me. Er is niks leuks om te zien." "Kijk een krantenwinkel." "Laten we een krant kopen." Ik koop snel een krant en ga op een bankje zitten met Sarah. "Kijk. De misdadiger die huizen binnen sluipt is gestopt. Mensen weten niet waarom. De politie is druk bezig om dat te onderzoeken." Wijst Sarah aan in de krant. "Dat ben jij vast." "Dat klopt." Ik berg de krant op en we lopen terug naar het huis. "Hallo." Roep ik door het huis. Ik hoor een hoi van boven komen. We eten wat en gaan daarna een spel op onze mobiel doen.

____________________________________
Het spijt me echt heel erg dat ik niks gepost de afgelopen 5 weken. De eerste 2 weken vanwege de toetsweek. De 3de week deed wattpad het niet. De 4de week was mijn telefoon stuk. En de 5de week hielp ik veel op de manege. Vanaf nu ga ik iedere week proberen te posten.

InvisibleWhere stories live. Discover now