hoofdstuk 14

57 8 0
                                    

P.o.v. Sarah

"Sarah!" Schreeuwt Casper van boven. Ik ren omhoog en als ik zijn arm zie valt mijn mond open "hoe? Hoe kan je arm gebroken zijn?" "Geen idee het gebeurde net." "We moeten naar een dokter." "Hoe? Bijna niemand kan ons zien." "We hebben een spirituele dokter nodig." "Een spiriwattes?" "Een spiritule dokter is een dokter die helderziend is. Meestal kunnen ze ook geesten zien." Casper maakt een o geluidje. "Ik kijk op een computer." Ik loop naar beneden waar ik een computer zag. Ik zoek naar spirituele dokters en zie dat er een in de buurt woont. Ik ren omhoog. "Kom ik heb er een gevonden." Casper staat op en trekt gelijk een pijnlijk gezicht. "Is het dichtbij?" De pijn is duidelijk in zijn stem te horen. Ik knik. "Zo'n 100 meter lopen. Lukt dat?" Casper knikt. We lopen met de trap naar beneden. Ik ga door de deur en wacht op Casper. Aps hij niet komt loop ik terug. "Kom je?" "Ik probeer het maar het lukt niet. Kijk maar." Hij loopt naar de deur en botst ertegenaan. "Maak de deur open." "Valt dat niet op?" Ik schud mijn hoofd. Casper opent de deur en loopt naar buiten.

We komen aan bij een klein wit gebouw. Casper belt aan. De deur gaat open en een oude vrouw opent de deur. "Kom snel binnen." Fluistert ze als ze Casper zijn arm ziet. We lopen naar binnen en de vrouw neemt ons mee naar de behandelkamer. "Gegroet geesten ik ben dokter Wokasi. Wat doen jullie hier op aarde?" "We wonen op aarde. En wilt u eerst iets aan Casper zijn arm doen?" De vrouw knikt. "Kijk maar even niet." Ik kijk weg en na een paar seconden hoor ik een afgrijselijk gekraak. "Klaar. Je kan weer kijken." Ik draai terug. "Ik moet alleen nog even gips leggen. Maar mag ik vragen wat er gebeurt is?" "Ik werd wakker, wreef in mijn oog en hoorde gekraak. Toen keek ik en was het zoals net." De vrouw pakt wat dingen en mompelt wat. "Wat zei u?" "Niks bijzonders." Ik zucht. De vrouw geeft Casper een gipsen arm. "Over 6 weken moet je terug komen. En je moet 2 dingen onthouden. 1: je kan niet door muren lopen en 2: je bent zichtbaar voor iedereen." "Oke. Wacht wat?! Zichtbaar voor iedereen!" "Sorry het is niet anders. Als je wilt kunnen jullie bij mij blijven." "Graag." De vrouw wijst de weg en ik maak slaap plekken klaar.

Ik kruip in bed "trusten Casper." "Trusten Sarah." Dan val ik in een diepe slaap.

____________________________________
Sorry dat die zo laat komt. Ik had een project met 2 andere meiden. Het duurde van kwart over 2 tot 8 uur. Beetje lang oeps.

InvisibleWhere stories live. Discover now