56

1.6K 88 0
                                    

Dar, rugile nu mi-au fost ascultate si Josh a intrat in camera, tarat de cei doi barbati. Arata extrem de rau. Fata ii era plina de lovituri si sange, ochiul stang extrem de umflat si pe maini avea taieturi si vanatai. Nu imi explic cum au putut sa ii prinda pe toti sau cum au reusit sa ii bata in halul asta, decat daca au fost legati cand au facut-o. Il priveam pe Josh cu parere de rau in ochi si se pare ca Iulius mi-a gasit punctul slab. Josh si Harry sunt cei mai importanti din viata mea si ma rog din tot sufletul ca sa nu apara si Harry aici.

Josh a fost pus pe scaun si legat extrem de strans, mai strans ca noi toti. A gemut puternic cand incheieturile mainilor care erau vinetii i-au fost stranse puternic de sfoara groasa si dura iar mie mi-au aparut lacrimile in ochi. Nu suportam sa imi vad fratele suferind, chiar daca mi-a spus acele lucruri, nu puteam sa il vad in starea asta. As prefera sa ii iau toata durerea, de fapt, durerea tuturor din aceasta camera, in afara de Holden, care merita al dracu de multa durere in momentul asta! Din cauza ca el nu vrea sa isi dea drumu la gura, prietenii mei trec prin chinuri groaznice.

-Acum... Kendra... Iti vezi fratele suferind si poti face ceva pentru al scapa de suferinta! Spune ce vreau sa aud si rezolvam toate astea! A spus, aratand cu mana spre toti prietenii mei care erau legati de scaune.

-Iulius... Am spus soptind.

Acesta si-a ridicat privirea spre mine, privindu-ma intrebator si curios.
Habar nu aveam ce a-si putea spune, ceva ce i-ar putea scapa ce ceilalti de durerea pe care o simteau acum.

-Vreau sa vorbim... Intre patru ochi... Am spus cu greu din cauza gatului uscat si acesta si-a ridicat spranceana dreapta.

-Mai incolo, voi asculta tot ce ai de spus! Dar, ia sa vedem ce face fratiorul numarul 1!

S-a indreptat spre Holden care era aproape lesinat pe scaunul de care era legat. I-a prins capul si i-a dat doua palme, facandu-l sa isi deschida ochii. A murmurat cateva cuvinte, dupa care i-a dat un pumn puternic in nas, sangele sarind din nasul lui Holden. Iulius a plecat in bucatarie si s-a intors cu un cutit de bucatarie, incepand sa se apropie de Holden.

-Ai de gand sa vorbesti? A intrebat dur, Holden dand negativ din cap.

A luat cutitul si l-a fixat pe bratul lui Holden, tragandu-l incet peste pielea sa, facandu-l sa traga puternic aer printre dinti. Sangele a inceput sa curga din bratul sau, patandu-i hainele.

Nu stiam ce sa fac! Nu puteam face nimic, decat sa stau si sa imi privesc prietenii cum sunt chinuiti de acest nenorocit! Deodata un barbat s-a apropiat de Iulius, soptindu-i ceva la ureche, acesta aproband scurt si fixandu-ma cu privirea.

In urmatoarele secunde, Harry a fost adus in camera si asezat pe scaun, fiind legat. Avea cateva rani pe fata, dar nu erau asa de grave. Se uita la mine speriat si confuz. Nu am facut contact vizual cu el pentru ca sigur izbucneam in plans.

-Of, of... Intalnire de familie! Stiu exact ce inseamna familia asta pentru voi copii si stiu cum sa va fac sa suferiti pe toti deodata! Ia sa vedem, daca as face asta... A spus ducandu-se spre Harry si trasand puternic o linie adanca cu ajutorul cutitului pe umarul sau.

Am inceput sa plang, privindu-i chipul chiniut de durere. Mia a inceput si ea sa suspine, Louis il privea indurerat la fel cu toti ceilalti. Iulius ne privea cu satisfactie, stiind ca in modul asta ne provoaca durere tuturor. Apoi, a mers spre Cris, caruia i-a facut aceeasi linie. Plangeam in liniste pentru ca nu il puteam vedea, din cauza ca era asezat in spatele meu.

S-a dus la toti si le-a facut pe umar o linie, dupa inca una si inca una. Acele linii s-au dovedit ca fiind intr-un final un K mare. Venea de la numele meu...

-Uite... Toti sunt marcati! Si nu eu sunt cel care i-a marcat, Kendra! Aceea esti tu! Sunt marcati de tine si acest marcaj va ramane pentru toata viata lor! Toata viata isi vor aminti ce prietena groaznica au avut, o prietena care i-a facut sa indure toata durerea care ti se cuvenea tie, dar au primit-o ei. Acum, Josh probabil isi doreste sa nu isi fi intalnit vreodata surioara, Harry sa nu se fi indragostit de tine, Mike sa nu iti fi fost prieten si sa nu te fi primit in acea zi in casa lui cand ai venit in Seattle. Nick vrea ca sa nu fi batut la usa ta atunci cand ti-ai cumparat casa de aici si sa nu te fi cunoscut vreodata! Iar, Holden, probabil vrea sa nu fi avut o sora ca tine! Nimeni de aici nu ar fi trebuit sa te intalneasca vreodata! Imi tipa in fata toate cuvintele, lacrimile mele fiind oprite de multa vreme.

Mi-am deschis ochii negrii, privindu-l cu toata ura posibila. Harry si ceilalti imi spuneau sa nu il ascult, dar la dracu, era adevarat tot ce imi spunea acest nenorocit!

-Da, Iulius, ai dreptate! Sunt o persoana groaznica, pe care nimeni nu ar fi trebuit sa o intalnesca vreodata! Am spus sigura pe mine, privindu-i pe Louis, Holden, Nick, Liam, Harry si Zayn, pentru ca acestia se aflau in fata mea, in forma de semicerc.
Si, am continuat, daca eu i-am marcat cu initiala numelui meu, ar trebui sa fiu si eu marcata!

Iulius a afisat un zambet larg si a venit impreuna cu acel cutit insangerat care l-a asezat pe umarul meu drept un locul unde nu se aflau tatuaje. Mi-a facut un triunghi din care sangele meu a inceput sa iasa. Stiam ca asta inseamna ca eu i-am marcat pe ceilalti, eram marcatoarea lor. Intr-un fel ne-am legat vietile, avand in vedere ca aceste semne nu vor disparea niciodata de pe pielea noastra.

-Si, vreau sa discutam! I-am spus convinsa. Un plan a aparut in mintea mea si ma rugam ca acest plan sa functioneze.

Acesta a aprobat si a inceput sa ma dezlege, ridicandu-ma in picioare. Mi-am dezmortit cu greu corpul si acesta mi-a facut semn sa merg cu el la etaj. Mi-am adus aminte de pistolul care inca se afla in spatele pantalonilor nei si am zambit usor. Urcam scarile cu Iulius in spatele meu si cand am ajuns la etaj am intrat in prima camera pe care am vazut-o. Sincer, ma mir ca nu a chemat vreo garda, dar la cum aratam nici mie nu mi-ar fi frica de mine.

-Multumesc ca mi-ai deschis ochii, Iulius. Am inceput, acesta asezandu-se pe pat si incepand sa rada.

-Cu placere, Kendra. Oricum, sa nu crezi ca iti voi da drumul pana nu voi afla ce vreau! A spus dur, eu oftand.

-Mai vreau sa iti spun ceva! Am zis, ducandu-mi mana in spate pentru a lua pistolul. Ne vedem in iad! Am apasat tragaciul si glontul i-a gaurit capul, corpul acestuia cazand pe pat fara viata.

Am iesit din camera, fiind fericita ca am amortizor si nu s-a facut zgomot. Ajunsa in living, toti ma priveau surprinsi si le-am facut semn sa taca, apoi am pornit spre bucatarie unde se aflau trei dintre barbati. I-am impuscat rapid in cap, acesti neapucand sa ma vada. Am iesit din bucatarie si am mers spre incaperea de unde imi tot aduceau prietenii si am mai gasit unul, pe care l-am omorat la fel de repede. Patru sunt morti, mai trebuie sa fie unul! Am deschis usor usa din spate si l-am vazut pe celalalt fumand si i-am tras repede un glont in cap. L-am tras repede in casa pentru ca nu puteams a il las afara.

Am intrat cu viteza in casa si am inceput sa ii dezleg pe toti, nespunandu-le nimic! Cand am terminat, Josh m-a tras intr-o imbratisare stransa si m-a pupat pe frunte, murmuradu-mi un "te iubesc surioara", dupa care m-am dus la Harry si mi-am lipit buzele de ale sale. Acesta mi-a raspuns dornic si cand ne-am dezlipit m-am uitat adanc in ochii sai.

-Imi pare rau iubitule! Am soptit, facandu-l sa se incrunte.

-Plecati! Luati masina lui Nick si mergeti spre aeroport si plecati repede de aici! Voi veni si eu! Am spus repede, Nick fugind pana sus si in cateva minute s-a intors cu un card de credit, dupa care cu greu i-am convins sa plece fara mine.

De azi se va schimba totul!

Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum