49

1.7K 95 7
                                    

-Cum m-ai gasit? L-am intrebat cu o voce ragusita.

-Pai, am auzit ca e posibil sa fi in California! Am venit acolo si te-am vazut de cateva ori. Cam doua zile am apucat sa stau in California, apoi am aflat ca te-ai dus in Seattle. Eram prieten de ceva timp cu Jay si i-am spus ca am pus ochii pe tine. El nu va suporta pe voi si era bagat in tot felul de prostii si avea mafiotii pe urmele lui! A facut un targ cu ei, sa te duca pe tine la ei. Kendra, a vrut sa te vanda lor!

Mi-am marit ochii, mai multe lacrimi curgand din ei. Jay, cel pe care il consideram prietenul mei, a vrut sa ma vanda! Acum lucrurile prindeau usor contur in mintea mea ravasita.

-A inceput sa iti trimita tot felul de mesaje. Eu nu eram de acord cu ele, dar daca ii spuneam sa se opreasca, ar fi banuit ca ceva nu e in regula. Cand a aflat ca verisoara lui a fost rapita, a innebunit. Intr-un final am aflat ca tu si Harry a-ti plecat intr-o mica excursie si eu am vrut atunci sa vin la tine. Am inceput sa iti dau eu mesaje si poate erau putin infricosatoare, dar Jay le citea pe toate! Nu am avut de ales, Kendra! Apoi am venit impreuna cu Jay in Miami. A aflat intre timp ca versioara lui e la voi, asa ca a venit direct acolo. Si eu m-am dus cu el pentru ca era sansa perfecta sa aflii de mine. Cand am ajuns in Miami, i-am gasit doar pe Josh, Harry si Louis. Dupa cum sti, Jay si Lissa au fost omorati de Josh. Apoi, eu am stat de vorba cu Josh si i-am povestit totul, el spunandu-mi ca ai parasit mafia.
Am asteptat pana te-ai intors in Seattle ca sa te intalnesc! Mi-a fost dor de tine surioara! A spus, luandu-ma in brate.

I-am raspuns imbratisarii, strangandu-l tare in brate. Am simtit imediat acea conexiune frate-sora, pe care am mai simtit-o doar la Josh. Dar acum e altceva, Holden e fratele meu adevarat. Cateva lacrimi au curs din ochii mei, udandu-i tricoul. Acesta m-a strans si mai tare, eu simtind cum raman usor, usor fara aer. Dar nu vroiam sa ii dau drumul.

-De ce nu ai venit imediat la mine? Cand m-ai vazut in California sau cat timp eram la Mayer? De ce? L-am intrebat, suspinand.

Acesta mi-a dat drumul si s-a uitat in ochii mei. A oftat trecandu-si mana prin par.

-Uite, nu am putut. Ce ai fi crezut daca un nebun ar fi venit la tine si ti-ar fi spus toate chestiile astea? M-am intrebat, strambandu-se putin.

-A-si fi spus ca esti nebun! Am spus convinsa, el incepand sa rada.

Si eu am inceput sa rad odata cu el. Doamne, e clar ca e fratele meu! Trece asa repede de la o stare la alta, exact ca si mine! Nu m-am abtinut si l-am tras din nou intr-o imbratisare. Acesta mi-a raspuns, strangandu-ma din ce in ce mai tare.

-Holden, unde e tata? Am intrebat cand ne-am despartit.

-E in Londra. A stiut tot timpul asta despre ce fac eu si ii dadeam informatii despre tine! Vrei sa mergem sa il cunosti?

-Sigur! Am raspuns entuziasmata.

Chiar vroiam sa imi intalnesc familia! Ma intreb daca mai avem rude sau orice alt ceva. Deodata gandul mi-a fugit la Harry.

-Holden, eu trebuie sa ma intorc! Harry probabil e ingrijorat si eu trebuie sa imi compar o casa si sa imi fac bagajele! Am spus, acesta incruntandu-se usor.

-De ce ai parasit mafia? M-a intrebat simplu, dar ganditor.

-Josh mi-a spus ca nu pot fi impreuna cu Harry din cauza Miei. Cand am intalnit dragostea, cel pe care il credeam frate imi spune sa dau cu piciorul la tot din cauza unui copil nenascut si care nici nu stie ca e al lui Harry. Am spus, ochii umplandumi-se din nou de lacrimi.

-Hey, o sa fie bine! Daca vrei poti sa stai la noi! Nu e nici o problema si chiar a-si vrea sa petrec mai mult timp cu surioara mea! A zis dulce, ciufulindu-mi parul.

-Nu, vreau sa imi iau o casa in zona aia. Dar, daca vrei poti veni tu la mine! Am spus, acesta zambind.

-Perfect! Acum, hai sa imi cunosti prietenii care acum cateva minute parca vroiau sa sara pe tine!

Am inceput sa rad in timp ce coboram scarile. Am intrat in bucatarie, Holden fiind in spatele meu. I-am observat pe cei 4, care nu se miscasera de la locul lor. Holden si-a dres vocea, acestia indreptandu-si privirea spre noi.

-Prieteni, ea e Kendra, dupa cum stiti deja! A spus, blonda chicotind.
Kendra, ei sunt Stefan, a aratat spre unul din blonzi, Damon, a aratat spre brunet, Klaus, a aratat spre celalalt blond si Candice.

Le-am zambit, Candice venind imediat sa ma imbratiseze.

-Ma bucur sa te cunosc! A spus aceasta vesela, eu zambindu-i.

-Si eu! Am raspuns, apoi Stefan si Klaus venind sa faca acelasi lucru. Damon a ramas la locul lui si presupun ca nu ma prea place.

-Holden, trebuie sa plec! Am spus, acesta luandu-si cheile de la masina.

I-am salutat si pe restul, iesind afara din casa cu Holden pe urmele mele. Am intrat in masina si am plecat spre  fosta mea casa.

Dupa cateva minute bune de mers, am ajuns. Holden a coborat impreuna cu mine si am intrat pe usa. Din bucatarie se auzeau voci, asa ca am intrat amandoi acolo. La masa i-am vazut pe Harry, Josh, Cris, Dean si Mia.

I-am sarit lui Harry in brate care m-a sarutat apasat. Mi-a fost atat de dor de el! Buzele sale moi se simteau atat de bine peste ale mele. Ne-am despartit cand l-am auzit pe Josh dregandu-si glasul si privindu-ne incruntat.

-Esti bine iubito? M-a intrebat Harry grijuliu.

-Da iubitule, am aflat adevarul despre mine! I-am spus, acesta incruntandu-se usor. Mi-a prins mana si i-am vazut privirea Miei care era plina de ura.

Nici Josh nu ne privea mai frumos. Nu credeam ca vom ajunge asa. Adica abea daca vorbesc cu Josh sau Mia, am parasit mafia si acum trebuie sa ma mut.
M-am intors spre Holden, pe care l-am luat in brate.

-Ne vedem mai tarziu! I-am spus si acesta a incuviintat si a iesit afara.

L-am mai sarutat pe Harry si am inceput sa urcam scarile impreuna spre camera mea.

Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum