55

1.5K 86 0
                                    

-Vom scapa... Cumva...

-Cine dracu e asta?

-Nu stiu... O intrebam pe Kendra cand se trezeste.

-La dracu! Nu putem sa pierdem timpul!

-Poate s-a lovit grav la cap cand a cazut...

-Kendra! Trezeste-te! Kendra!

Am auzit o voce care imi striga numele, parea a fi Louis. Am incercat sa imi deschid ochii, dar la dracu, durerea de cap era prea puternica pentru a face aceasta actiune.

-Se misca! Kendra! Am mai auzit o voce care parea a fi cea a lui Nick.

Mi-am fortat ochii sa se deschida si am reusit sa imi intredeschid pleoapele. Camera in care ne aflam era slab luminata dar oricum, m-am incruntat din cauza ca i-am vazut pe Louis si Nick legati in fata mea. Nick avea nasul spart iar Louis avea obrazul drept umflat si arcada sparta.

-Baieti... Ce se intampla? Am intrebat cu o voce ragusita dar imediat mi-am amintit de Iulius si faptul ca vrea informatii despre tatal pe care nu am apucat sa il cunosc niciodata.

-Pai, dupa ce ai cazut ai lesinat si te-a adus in living, unde ne aflam acum si te-a legat de scaun. Apoi ne-a adus si pe noi. Stam de aproximativ doua ore aici, deci... A spus Louis.

-Aham... Am inganat, gandindu-ma la ce a-si putea face pentru a scapa de aici.

-Micuta noastra stea s-a trezit! Am auzit vocea groasa a lui Iulius, care a intrat in living, punandu-se in fata mea.

-Ce dracu vrei de la mine?! Aproape ca tipasem dar durerea de cap era prea mare pentru a face aceasta actiune.

-Informatii! Silabisira cuvantul, apropiindu-se si mai mult de mine.

-Informatiile lu dracu, nu vei auzi nimic de la mine! Du-te la Holden si intreaba-l pe el! Eu nici macar nu mi-am cunoscut tatal, dar mai sa stiu lucruri despre el!

-Okay... S-a facut ca mediteaza cateva secunde, dupa care le-a facut semn celor doi barbati care stateau in usa.

M-am incruntat, confuza, iar imediat in camera au aparut cei doi barbati care trageau un corp dupa ei. Au aruncat la propriu acel baiat pe un scaun care se afla aici, incepand sa il lege de maini si picioare. Baiatul si-a ridicat cu greu capul si ochii mi s-au marit in soc cand l-am vazut pe nimeni altul decat Holden. Parea ranit, fata ii era plina de vanatai si vedeam putin sange scurgandu-se din mana lui.

-Perfect! Am adus si fratiorul numarul 1! Acum, vorbesti sau e nevoie sa implu scaunele astea?! A zis autoritar, eu intorcandu-mi privirea si am putut observa ca in jurul meu se afla un cerc.

Eu eram asezata in mijlocul cercului, Holden in fata mea, Louis si Nick de o parte si de alta a lui. Ce vrea sa insemne asta?! Am inceput sa numar scaunele libere si am observat ca mai sunt 9 la numar. Pe cine mai vrea sa aduca nenorocitul asta?

-Astept! A spus Iulius.

-Asteapta cat vrei! Nu ai ce scoate de la mine! Intreaba-l pe Holden! Am zis, facandu-i semn cu capul spre "dragul" meu frate.

-Si unde ar mai fi distractia?! Iulius a inceput sa isi frece barbia, iutandu-se intrebator la mine.

Am hotarat sa nu ii raspund si asteptam ca acest calvar sa se termine.  Holden abea isi tinea ochii deschisi, ceea ce intr-un fel ma speria, dar apoi mi-am amintit ca el l-a pus pe Harry sa ne omoare tatal. Louis se vaita de durere de cap iar Nick se uita pierdut intr-un colt al camerei.

-Bine, sa vina persoana numarul 4! A tipat bucuros Iulius, barbatii iesind imediat in camera si mergand spre baia de la parter, presupun.

In cateva secunde s-au intors cu Liam, care avea tricoul sfasiat si buza sparta. L-au pus pe scaun si au inceput sa il lege exact ca si pe noi.

-Acum, ca a venit si Lima, vorbesti? A zis Iulius, intorcandu-se spre mine.

-Numele lui e Liam, javra! Am marait, acesta dandu-se teatral cativa pasi in spate.

-Usor bestie mica ce esti! Atata timp cat voi sunteti cei legati, ar trebui sa ai putina grija la vocabular!

...

Dupa cateva ore petrecute pe acest scaun extrem de incomod, sub privireile persoanelor care se aflau in aceasta camera, ma simteam al dracu de rau! Intre timp, in camera au fost adusi pe rand Niall, Cris, Dean, Zayn, Mia si Mike. Fiecare avea rani pe fata sau maini din cate puteam vedea, dar starea Miei ma ingrijora intr-un fel. Se vaita de durere de burta si Niall era extrem de ingrijorat. Cercul incepea usor, usor sa se umple, ceea ce nu imi placea deloc. Mai erau doua locuri libere si sincer, sper din tot sufletul ca sa nu fie aduse persoanele la care ma gandesc eu.

Mi-am strans ochii, disperata de vaicarelile Miei si l-am strigat pe Iulius, care a intrat in living cu o cana in care cred ca se afla cafea.

-Da? Te-ai hotarat sa vorbesti in sfarsit? Sa stii ca mai avem persoane de adus! Mi-a spus de parca avea tot timpul din lume si stiam ca ii facea placere sa ma vada asa. Vedeam satisfactia in ochii lui.

-Ti-am spus! Nu am ce sa iti zic! Holden, al dracu de prost ce esti, spunei ce vrea sa auda! I-am tipat ultima fraza fratelui meu, care ma privea extrem de rece.

-Nu am de gand sa ii spun nimic! Mai bine ne omoara pe toti decat sa ii spun ceva! A tipat inapoi fratele meu, facandu-ma sa imi maresc ochii.

-Nu o sa va omor pana nu aflu ce trebuie! Am nevoie de voi doi! Dar, nu pot spune nimic despre prietenii vostrii! A spus, dandu-i cu putere un pumn lui Nick, acesta gemand de durere.

-Lasa-l in pace! Am tipat, incercand sa ma ridic de pe scaun, dar funiile isi faceau perfect treaba.

-Pot sa fac ce vreau eu! A zis, dandu-i un pumn lui Louis de data asta.

-Eu nu iti voi spune nimic din moment ce nu am ce! Holden stie tot ce vrei tu sa aflii, asa ca, pe el trebuie sa il intrebi! Am repetat chestia asta cred ca pentru a miia oara pe ziua de azi.

-Scumpul tau fratior?!

-La dracu, el nu merita sa fie fratele meu! Au urlat, Holden ridicandu-si privirea spre mine.

-Atunci, sa vedem ce spunem despre fratiorul numarul 2! A spus, facandu-le din nou semn barbatilor care au iesit din camera.

Oh, nu! Sper ca nu e vorba despre cine cred eu!

Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum