21

2K 111 6
                                    

-Doamnule, domnule treziti-va! Am auzit o voce de femeie, care probabil vorbea cu Josh, care inca
ma tinea in brate.

-Ce e, Leah? A raspuns Josh, adormit, ridicandu-si capul din scobitura gatului meu.

-Intr-o ora aveti avionul spre Seattle. Ati spus sa va trezesc.

-Bine, poti sa pleci! Kendra! Haide! A zis zguduindu-ma usor.

-Mmm... Am murmurat, 90% adormita.

-O sa pierdem avionul! Hai!

M-am ridicat in fund, deschizandu-mi usor ochii, fiind orbita de lumina care intra in camera. Leah, o menajera, probabil a tras jaluzelele pentru a ne trezi. M-am ridicat cu greu din pat si am mers la baie. Mi-am privit reflexia in oglinda si am vazut ca aveam cearcane si ochi rosi. Mi-am amintit ce s-a intamplat asta-noapte si am lasat un oftat sa imi paraseasca buzele.

Am umplut periuta cu pasta de dinti si mi-am afundat-o in gura, spalandu-mi dintii albi. Dupa ce am terminat cu dintii, m-am spalat pe fata si am aplicat un strat subtire de fond de ten, pentru a mai acoperii din cearcane. Mi-am periat si parul, dupa care am plecat in camera mea, care acum era goala. Mi-am luat hainele care se aflau pe scaun, o bluza neagra, subtire si niste blugi gri. M-am inbracat repede si la urma mi-am incaltat conversi albi. Am iesit din camera, mergand in living. M-am asezat pe un fotoliu  si l-am asteptat pe Josh sa vina. Mi-am aprins o tigara in timp ce am inceput sa imi butonez telefonul. Am dat peste cateva poze mai vechi cu mine si prietenii mei, din fosta casa, cand stateam cu Josh, Mike , Jay si Deea. Ce dor imi e de vremurile acelea.
Intr-un final, Josh a aparut si am plecat spre aeroport. Unul din soferii lui a condus masina, pentru ca noi eram prea obositi.

...

Imediat cum am ajuns in Seattle, dupa ce ne-am luat bagajele, ne-am dus in parcarea aeroportului unde, l-am vazut pe Mike.

-Lume noua! Ce faceti? A intrebat in timp ce ne-a strans in brate.

-Bine... De fapt, nu foarte bine. Vorbim acasa! A spus Josh, iar eu am scuturat din cap.

Cand am ajuns acasa, eu am intrat prima, urmata de cei doi. In living se aflau toti, baietii, Mia, Dean si Cris.
Mia a venit imediat si m-a luat in brate iar eu am strans-o usor, dar rece. Mi-am pastrat atitudinea rece si fata de ceilalti. Harry a venit in fata mea, uitandu-se cu parere de rau la mine.

-Kendra, imi pare rau pentru cearta noastra. Chiar nu am vrut sa te supar!

-E okay, stai linistit. Prieteni? Am intrebat in timp ce am intins mana dreapta.

-Prieteni?! Nu stiu... A spus in timp ce m-a smucit in bratele lui.

Imbratisarea lui era asa de mare si calduroasa, incat nu a-si mai vrea sa ies din ea. Era perfecta. Perfecta ca Harry. Capul mau se afla in scobitura gatului sau, mainile lui erau asezate pe talia mea, iar ale mele se aflau in jurul gatului sau. Am auzit un tusit fals in spatele lui Harry iar eu m-am intors si am vazut-o pe Mia privindu-ne cu gelozie?! Ce dracu? Ii place de Harry? Am lipsit destul de mult, deci, orice e posibil. Mi-am dezlipit corpul de al lui Harry si ma uitam ciudat la Mia, care se uita la Harry. Am luat toti loc pe canapea si fotolii, in aceeasi liniste apasatoare. Eu nu prea eram atenta la ei, ma concentram pe tigara care abea am aprins-o.

-Deci, ce s-a intamplat? A spus Mike, in momentul ala eu prinzandu-i mana lui Harry, pentru ca m-am speriat. I-am dat drumul mainii putin stanjenita si mi-am intors atentia spre Mike.

-Pai, dupa ce am plecat, am mers intr-o zi la Jay. Ne-a dat niste masini care trebuie sa ajunga si ne-a chemat in casa ca povestim putin. Mi-a pus ceva in bautura si mi s-a facut rau. Apoi, mai primesc si mesaje de la un anonim care se semneaza cu H. Am spus repede, vrand sa nu pomenesc despre faza cu "tatal meu".

-Kendra... Nu vrei sa spui si cealalta faza? A intrebat Josh, calm.

-Nu cred. Asta e ceva mai personal, nu cred ca ii intereseaza pe ei. Am spus tafnoasa si m-am intors la tigara mea.

-Eh, haide! Spune-ne totul! A zis Cris.

-Bine. Asta noapte ma uitam la televizor si l-am vazut pe tatal meu... E arestat. Dar nu imi pasa. Am zis simplu.

-Okay, daca asta e tot, te lasam in pace. Ce vrei sa facem?! A intrebat Zayn.

-Pai, acum vreau sa dorm. E seara!

Baietii au plecat fiecare la casele lor, ramanand doar eu, Josh, Cris, Mia si Harry. Dean s-a dus la culcare si asta planuiesc sa fac si eu. Josh a urcat in camera lui, iar Mia a mers impreuna cu Harry spre usa.

-Noi am plecat, noapte buna! A strigat Mia si a iesit impreuna cu Harry.

M-am uitat ciudat la Cris, care s-a trantit pe fotoliu.

-De cand ai plecat tu, Mia s-a mutat cu Harry. Se pare ca au o relatie. Eu cred ca Mia e insarcinata. A spus iar eu am ramas socata pentru cateva momente. Intr-un final, mi-am luat un pahar de apa si m-am dus in camera, unde am adormit imediat.

Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum