17

2.3K 105 1
                                    

Mi-am inchis telefonul, inca in stare de soc. Am mai primit mesaje private, despre transporturi, bineinteles "codate", dar nu de jenu'. Adica cine e acest "H" si ce vrea de la mine?! Josh era alb la fata, uitandu-se la mine si eu la el. Nu stiam ce sa fac. Cu siguranta e doar o farsa, cineva isi bate joc de mine asa ca nu imi pasa de mesajele prostesti pe care le primesc de la anonimi. M-am ridicat de pe scaun si am inceput sa rad, Josh tresarind usor in urma actiunii mele.

-Stai linistit! E doar un joc prostesc! Am spus si mi-am aprins o tigara.

-Totusi ar fi bine sa ai grija. Poate e cineva care te urmareste sau vreun dusman. O sa intaresc paza, care apropo, unde au disparut toti?!

-Le-am dat liber o saptamana! Am zis inocent, facand botic.

-Si mi-ai lasat casa nesupravegheata?! Esti nebuna?

-Oricum ai sisteme de siguranta! Nu s-ar fi intamplat nimic, plus ca sunt eu aici!

-Aham... A spus el, nesigur.
Stai putin ca imi suna telefonul. A adaugat, dupa care a raspuns.....
Da!... Bine... Acasa cu Kendra!.... Gratis?!.... Sigur ca venim!.... Pastreaza ce e mai frumos!

-Ce s-a intamplat? Am intrebat, dupa ce a inchis.

-Jay ne-a chemat pana la el acasa. Imi era dator cu ceva si are cateva masini bune, poate gasim ceva frumos! Du-te si imbraca-te!

Am aprobat si am urcat in fosta mea camera din casa lui Josh. Cand locuiam aici, chiar daca stateam cu ceilalti in alta casa, am avut o camera la Josh, pentru ca eu am locuit prima data in casa lui. Cand m-am mutat cu restul, Josh nu a vrut sa faca altceva cu acea camera si a ramas a mea.

Am intrat in camera mea, care a ramas neschimbata. Parchetul negru stralucitor, peretii albi cu midele negre la colturi, patul mare cu cearceafuri rosii, care acum erau albe, dulapul mare si negru si o fereastra cu balcon. M-am indreptat spre dulap de unde mi-am scos un tricou gri inchis si larg, o pereche de blugi mai larguti negri si in picioare mi-am luat adidasi mei Nike.

Am coborat in living unde era Josh schimbat in pantaloni de trening cu tur gri deschis si un tricou alb. In picioare avea si el ca mine, adidasi Nike, identici. In mana avea cheile de la un McLaren, aproape identic cu al meu, care in momentul asta se afla in Seattle. Imi e dor de masinile mele.

Am urcat in masina si am plecat spre Jay

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.



Am urcat in masina si am plecat spre Jay. Jay e unul dintre vechii mei prieteni, Josh ne-a facut cunostinta pe la inceputul prieteniei noastre. Dupa cam 20 de minute, am ajuns in fata casei lui Jay. Poarta automata s-a deschis si am intrat cu masina in curtea imensa. Am coborat si l-am vazut pe Jay imbracat lejer cu niste pantaloni de trening si un maieu larg. I-am sarit in brate si acesta si-a incolacit bratele in jurul meu. M-a ridicat si s-a invartit de cateva ori cu mine in brate. Am inceput sa radem si mi-am afundat capul in scobitura gatului sau. Acesta m-a lasat jos si mi-a mai dat o imbratisare normala, dupa care l-a imbratisat si pe Josh.

-Kendra de cat timp nu te-am vazut! Ce mai faci mafioato?! A spus Jay si eu am inceput sa rad automat la porecla pe care el mi-a pus-o.

In vremurile "bune", cand toti eram uniti, locuiam toti in casa lui Josh. Eu, Mike, Jay si Deea. Eram 5 cei mai buni prieteni. Josh era cel mai maturi dintre noi, alaturi de Deea. Ei erau intr-un fel "sefii", faceau regulile casei pe care eu, Mike si Jay nu le respectam niciodata. Ne-am dat porecle, Mike imi spunea "Keke", Jay era cu "mafioata" iar Josh era cu "criminala". Lui Mike i-am spus "Miky", lui Josh "mafiotul", Jay era "scundul" desi inaltimea lui e normala pentru un baiat, el era cel mai scund baiat din casa, iar Deea era "Day". Deea era o buna prietena, care ne-a parasit intr-o zi. Ne-am intors acasa iar ea nu mai era niciunde. Toate hainele ei disparusera, lucrurile, banii si masinile. Am incercat sa dam de ea, dar nu am reusit. Dupa disparitia ei, Jay a vrut sa se mute, iar la scurt timp a plecat si Mike in Seattle. Am ramas doar eu si Josh, pana un prieten de al lui, i-a bagat pe Mia, Dean si Cris in mafie.

-Bine scundule! I-am raspuns scotand limba la el, stiind cat il enerva porecla asta acum un an si jumatate.

-Da, bine! Vreti sa vedeti masinile pana nu ma razgandesc?! A spus iar eu si Josh am inceput sa radem.

Am plecat spre garajul lui Jay de la subsol, unde noi ne facem de obicei garajurile. Toate casele noastre aveau un garaj subteran, inclusv casa noastra si a lui Mike din Seattle. E mai okay sa ai un garaj subteran, te care nimeni sa nu il stie, unde iti poti tine toate masinile pe care un om normal de varsta noastra nu are cum sa le aiba decat daca este un fiu de milionar. Am intrat in garajul normal din curte, in care se afla un Audi A6 negru si Jay a pornit masina, scotand-o de jumatate din garaj. A apucat covorasul subtire special pentru garaje de pe jos si l-a dat la o parte, lasand la vedere podeaua. A prins de o scandura pe care a tras-o, apoi a tras mai multe, pana a ramas un loc prin care corpurile noastre puteau cobora pe niste scari.

Am coborat scarile si am ajuns intr-o incapere goala, unde se aflau cateva cauciucuri si mai multe chestii pentru masini. Jay a tras de un tapet care se afla pe peretele de lemn de sub pamant si a deschis o alta usa, care ducea spre o alta incapere, de data asta mult mai aranjata.
Nici nu iti dadeai seama ca esti sub pamant. Pe jos era parchet inchis la culoare, peretii frumosi nivelati si albi, mai multe ecrane pe care erau prezentate masini si logic, masinile. Erau numai Lamborghiniuri, de toate culorile. Am inceput sa ma plimb printre ele, stiind ca sunt gratis, dar daca imi voi lua mai multe ii voi plati macar jumatate din pret.

 Am inceput sa ma plimb printre ele, stiind ca sunt gratis, dar daca imi voi lua mai multe ii voi plati macar jumatate din pret

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum