37

2K 96 6
                                    

Am aterizat, Harry luand-o pe Lissa si eu luand bagajele, am coborat din avion. Am salutat echipajul, pentru ca acum nu ne vom intoarce imediat acasa. Vom sta in Miami pentru o perioada nedeterminata, poate dupa ce vom termina cu Lissa si Jay, Harry va pleca in Seattle, eu cred ca voi mai ramane aici. Ador locul asta si cateodata chiar nu stiu de ce nu raman aici definitiv. Probabil pentru ca mi-ar fi prea dor de Josh. Si de restul, dar Josh e principalul. Acum aproape doi ani, cand am inceput sa castig cat mai multi bani, am vrut sa imi cumpar o casa. Si, am ales sa fie in Miami.

Am inceput sa caut cu privirea omul care trebuia sa ne dea masina, dar nu am vazut pe nimeni. Stiam ca e riscant ca Harry sa o tina atat pe Lissa cu pistolul la spate, intr-un aeroport. Dintr-o data in fata noastra a aparut un Audi asemanator cu cel de data trecuta, doar ca acesta era rosu si un model diferit. Barbatul din interiorul masinii ne-a facut semn sa urcam. Ne-am dat seama ca e de al nostru, asa ca am urcat in masina.

-Buna! Am spus spre barbatul care conducea. Eu am urcat in fata cu el, Harry in spate cu Lissa care era pe jumatate adormita.

-Hey! Eu trebuie sa va duc la casa ta, apoi o sa plec! A zis acesta, eu uitandu-ma ciudat la el.

-Nu trebuia sa ne lasi noua masina? A intrebat Harry din spate.

-Domnul Josh nu a spus sa o las! Mi-a zis doar sa va duc la casa domnisoarei Kendra!

M-am uitat la Harry, care a ridicat din umeri, asa ca ne-am relaxat pe scaune si am asteptat sa ajungem. Abea astept sa imi revad casa si probabil pe Nick. Nick e un vechi prieten si vecinul meu. Face parte dintr-o mafie de aici, care e asociata cu a noastra. Nu l-am mai vazut de aproximativ jumatate de an si imi e dor de el.

Dupa 20 de minute am ajuns acasa. Eram atat de fericita ca am venit aici, chiar daca trebuie sa tin o fata prizoniera si sa stau cu Harry. Bine, sa stau cu Harry in casa nu poate fi rau, e chiar bine.

Am coborat din masina impreuna cu Harry care o tinea pe Lissa. Cei doi imi examinau atent casa. Intradevar, e luxoasa cu doua etaje si destul de multe camere. E intr-un cartier de "fite" a-si putea spune, pentru ca toate aratau aproximativ identic. Imi amintesc si acum ce petreceri dadeam aici dupa ce am cumparat-o. Veneam aproape in fiecare weekend cu gasca si dadeam petreceri la care tot cartierul era invitat. Vecinii de pe aici sunt mai mult tineri, copii care au parintii bogati si le-au cumparat casa in Miami.

Am inaintat spre intrare si am vazut doua masini. Amandoua erau Lamborghini, unul negru si unul alb.

-Probabil asta era cadoul lui Josh! Am spus spre Harry, care a aprobat

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Probabil asta era cadoul lui Josh! Am spus spre Harry, care a aprobat.

-Frumos cadou! Sper sa le putem pastra! A zis, eu dandu-mi ochii peste cap. De parca nu are masini...

Am scos cheia de la intrare din geanta si am bagat-o in broasca. Am deschis usa si mirosul de parfum mi-a intrat in nari, creandu-mi o stare de placere. Harry si Lissa au intrat dupa mine, Harry inca analizand incaperea. Lissa abea se tine pe picioare din cauza drogurilor, ceea ce inseamna ca e bine.

Harry a trantit-o pe jos, eu facandu-i semn sa ma urmeze pana sus. Nu ne faceam griji ca Lissa va fugii, pentru ca nu se putea ridica de jos. Am urcat la al doilea etaj, unde era camera mea. De fapt, etajul asta era doar cu camere si bai. La parter e livingul, bucataria si o baie, la primul etaj aflandu-se o sala de filme, una de jocuri, un mini bar si o baie. Am ajuns pe holul de la al doilea etaj, fiind surprinsa ca Nick a curatat asa bine pe aici. De fapt, cred ca a chemat o femeie care sa se ocupe de asta.

-Poti sa iti alegi orice camera doresti! I-am zis, facandu-i semn spre toate incaperile.

-Nu pot dormii cu tine? E criza si incalzirea costa mult! A spus, eu incepand sa rad.

-Nu Harry, nu poti! Si e cald, nu facem focul!

Acesta a strambat din nas si a intrat in prima camera pe care a vazut-o. M-am gandit sa cobor pentru a vedea ce face mica noastra problema. Era pe parchetul de la intrare si dormea linistita. Am tarait-o pana in living si am lasat-o pe covor. Nu era legata, dar nu putea pleca. Am inchis in orice caz usile de la intrare si geamurile, desi nu era in stare sa iasa pe geam.

Am urcat din nou si am batut in camera unde a intrat Harry. Acesta nu a raspuns asa ca am intrat inauntru. Nu era in camera, dar se auzea apa din baie. M-am pus in patul sau, pe spate, punandu-mi mainile sub cap. Mi-am inchis ochii si eram aproape sa atipesc cand am auzit usa baii deschizandu-se. Nu mi-am deschis ochii si am continuat sa ma prefac ca dorm.

Se auzeau cateva fosnituri, semn ca isi ia hainele. Daca el m-a vazut goala sau, aproape goala, de ce sa nu fac si eu acelasi lucru? Mi-am deschis ochii si l-am vazut complet gol in fata mea. Oh Doamne ce corp sexy! Harry a observat privirea mea pe corpul sau si mi-a zambit smechereste, eu facandu-i cu ochiul. Si-a pus repede niste boxeri, un tricou alb si pantaloni de trening negri, dupa care s-a trantit in pat, langa mine.

-Frumos corp! I-am spus in timp ce vroiam sa ma ridic din pat.

-Mersii, frumoaso! A zis in timp ce mi-a prins mana dreapta si m-a tras spre el, eu fiind deasupra lui.

Mi-am lipit buzele de ale sale, el acceptand imediat sarutul. Avea buzele ude si reci, iar parul ii era ud. Doamne cat de bine ii statea cu parul ud! Nu m-am putut abtine si mi-am bagat mainile in parul sau, incapand sa ii masez scalpul, acesta scotand un geamat lung. M-am retras din sarut zambind si m-am ridicat din pat.

-Haide sa mancam! Am spus, Harry ridicandu-se imediat si venind dupa mine.

Am coborat la parter si l-am lasat pe Harry in living. Livingul pot zice ca e preferatul meu din casa asta, pentru culorile sale si mobila care am gasit-o destul de greu.

 Livingul pot zice ca e preferatul meu din casa asta, pentru culorile sale si mobila care am gasit-o destul de greu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum