30

2.2K 102 0
                                    

Am facut aproximativ 20 de minute pana la club. Am cautat un loc de parcare mai departe de aglomeratie si am gasit unul la 3 strazi distanta. Am coborat din masina cu Harry si am plecat pe jos spre club. Nu am mai stat la coada, asa ca am mers in fata si i-am intins buletinele noastre. Am arunct un ochi pe buletinul lui Harry si am vazut ca avea 20. Tipul ne-a dat voie sa intram si am pasit printre persoanele care dansau ca nebunii pe melodia Rihannei, Work. Eu si Harry ne-am asezat la bar si am inceput sa o cautam cu privirea pe Lissa.

-Cu ce pot sa va servesc? M-am intors spre vocea care a vorbit in spatele meu si am vazut un barbat inalt, tatuat pe brate, brunet si ochi caprui.

-Eu vreau un energizant! Am spus iar acesta a aprobat.

-Si eu vreau tot un energizant! A zis Harry, dupa care a inceput sa scaneze iar camera.

In cateva minute, energizantele noastre au ajus iar eu am inceput sa beau ca nesatula din al meu.

-Eu ma duc sa arunc o privire pe aici! Nu vrem sa o scoatem pe usa din fata! Am spus, ridicandu-ma de pe scaunul barului si mergand spre iesirea din camera. Cladirea avea etaje, planuiesc ca sus sunt camerele. M-am plimbat pana am ajuns la baie. Am intrat putin pentru a- mi verifica machiajul si nu am fost deloc surprinsa cand am auzit gemete dintr-o cabina. Am iesit din baie si am mers pe un hol lung si intunecat. Am continuat sa merg, pana cand in fata mea a aparut o usa. M-am apropiat de ea si am ascultat. Nu se auzea nimic. Am deschis-o si mi-am dat seama ca era iesirea din spate. Perfect! M-am intors, mergand spre bar, unde l-am lasat pe Harry.

-Papusa, de ce umblii singura pe aici? A intrebat un barbat care era asezat pe un fotoliu, alaturi de alti 3. Parea mai invarsta si beat asa ca nu l-am bagat in seama.

Mi-am continuat drumul pana l-am vazut pe Harry, stand la bar, exact unde l-am lasat. Isi concentra privirea pe o masa iar eu m-am intors spre dreapta pentru a putea vedea ce priveste. Si atunci am vazut-o. Lissa statea la o masa, cu o fata si doi baieti. Avea un machiaj exagerat de strident si o rochie crem, foarte scurta. M-am asezat langa Harry si i-am luat doza de energizant din mana si am inceput sa beau din ea. A mea era terminata de mult.

-Ai gasit ceva? M-a intrebat cand i-am inapoiat doza.

-Da! Am gasit iesirea din spate! Se pare ca tu ai gasit victima! Am zis, uitandu-ma la Lissa. Probabil, Josh i-a aratat poze cu ea, pentru ca Harry nu avea de unde sa o cunoasca.

-Da! Mai trebuie sa ii punem ceva i bautura si o scoatem de aici! Ar trebui sa ne grabim putin! La 11 a.m. avem avion! A spus, iar eu am aprobat.

-Dansam? L-am intrebat. Trebuie sa dansam sau sa facem alte chestii, pentru a nu parea suspicios.

Harry m-a luat de mana si am mers pe ringul de dans, unde am inceput sa ne miscam corpurile pe melodia All The Time. Iubeam melodia asta si acum aveam nevoie de putina distractie, chiar daca sunt in timpul jobului. Harry era in spatele meu, iar eu ma frecam de el fara nici o jena. Acesta si-a pus mainile pe talia mea si a vrut sa ma sarute, dar am vazut-o pe Lissa cum ne privea incruntata. M-am desprins de Harry si i-am facut semn discret cu ochiul sa mergem la loc.
Acesta a inteles ce se intampla si ca Lissa nu trebuie sa isi dea seama cine sunt.

Ne-am reluat locurile de la bar si amandoi eram atenti la Lissa. Dadea pe gat pahar dupa pahar. Macar sa fie beata. Cand am vazut-o ca se ridica si se impleticeste pe picioare, Harry s-a ridicat si mi-a soptit la ureche un "Planul incepe" dupa care a plecat.

L-am vazut cum s-a dus spre ea si accidental s-a bagat in ea. Si-a bagat mana in bucle cerandu-si scuze, Lissa fiind deja topita dupa el. Au vorbit cateva minute stand in picioare, dupa care Harry a luat-o de mana si a tras-o spre bar. S-au asezat la cateva scaune distanta de mine, Lissa stand cu spatele la mine si Harry cu fata. Barmanul s-a dus la ei si i-a intrebat ce vor sa comande, dar nu am auzit ce au comandat din cauza muzicii. Harry a continuat sa faca pe gentle-man, saraca fata fiind deja moarta dupa el. Barmanul s-a intors, punandu-le doua pahare cu un lichid transparent. L-am vazut pe Harry apropiindu-se de Lissa si sarutand-o, in timp ce, cu mana dreapta ii turna un pliculet in pahar.

Dupa aproximativ 5 minute, Lissa a baut tot paharul si l-am vazut pe Harru facandu-mi cu ochiul, semn ca planul merge bine. Aceasta s-a ridicat cu greu in picioare, probabil vroia la baie. Harry s-a ridicat si el, luand-o de talie si trecand pe langa mine, mergand la baie. M-am ridicat si eu si am parasit incaperea, mergand spre baie. Am deschis usa baii si l-am vazut pe Harry stand langa o cabina.

-Hey, e okay? L-am intrebat repede.

-Da! Pregateste batista, nu a adormit inca! A spus iar eu m-am grabit sa torn un drog puternic peste o batista din geanta mea si m-am ascuns intr-o parte a baii.

-Harry, nu ma simt prea bine! A zic Lissa, care a iesit din cabina.

Eu am sarit din colt in sptele ei si i-am lipit batista de nas si gura, aceasta incepand sa se zbata. Dupa un minut, am simtit-o lasandu-se moale, Harry prinzand-o inainte sa cada pe gresie. A pus-o pe umar si am iesit din baie, mergand spre iesire. Am deschis usa, facandu-i semn lui Harry sa treaca si apoi am trecut eu, inchizand usa. Am inceput sa mergem repede spre masina. Afara se facuse si frig, asa ca am dat drumul caldurii in masina. Eu conduceam, Harry stand in dreapta mea iar corpul Lissei in spate.

Am condus ca o nebuna pana la aeroport. Aveam un sentiment ca ceva rau se va intampla. Am coborat repede din masina si Harry a scos-o pe Lissa, mergand repede spre intrarea in avion. L-am vazut pe tipul de la care am luat masina ca era aici si i-am aruncat cheia, acesta multumindu-mi. Am urcat si eu repede in avion, ajutandu-l pe Harry sa o lege pe Lissa. Daca tot e rapire, sa fie rapire pana la capat.

Crazy Bad GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum