37. the choice

100 9 1
                                    

Jeg sad i en stor sort bil sammen med Liam og Katie. Jeg ville ønske at jeg kunne få nogle flere dage inden flyet fløj til den næste destination. Men det fik jeg ikke lov til. Jeg havde snakket lidt med Katie. Jeg boede i Australien med min søster, mor, stedfar og stedsøster. Hvorfor min tvillingesøster var i Japan til en one direction koncert havde jeg ikke forstået endnu. Min far var forsvundet. Selvom jeg ikke kendte ham var jeg stadig nysgerrig og ville vide hvor i verdenen han kunne være.

Jeg fik at vide at Katie skulle med flyet til Australien en time efter drengene tog videre på tour. Tour-holdet havde allerede gjort min flyvebillet til Australien klar, men det betød ikke at valget allerede var blevet truffet.

Jeg skulle enten fortsætte touren med min nye familie og prøve at blive opdaget. Modest begyndte at lægge mærke til mine tekster takket være Niall. Vi er okay nu. Vi snakkede det hele igennem i går. Han brugte mig. lagde i mærke til det? Prøv at læs sætningen igen. Han brugte mig. Punktum. Han mistede os begge. Barbara Palvin og lille ukendte Malia Carter.

Jeg kunne også vælge at tage med min søster og møde min rigtige familie og begynde at få min tabte hukommelse tilbage. Hvis jeg fik den tilbage begyndte jeg jagten på min far. Men jeg blev nødt til at tage det stille og roligt. Der skete så meget i mit liv at jeg ikke nåede at afslutte et kapitel før jeg begyndte på et nyt. Jeg var blevet syg. Ikke som før.

Jeg ville aldrig skære i mig selv igen. Men, der var så mange spørgsmål som jeg aldrig fik besvaret. Hvis jeg forlod drengene mistede jeg dem og Harry. Harry var mit største tab.Hvis jeg tog med drengene mister jeg min hukommelse for altid og jeg ville aldrig lære min rigtige familie at kende og min far ville være forsvundet for evigt. jeg skulle tage et valg.

<><><><>

Der er virkelig få kapitler tilbage! I vil opleve at de bliver meget længere og jeg slutter bogen med en epilog, selvfølgelig <3

Jeg føler at sammenhængen i bogen ikke har været god og at der er mange løse ænder, der sker hele tiden noget nyt. Jeg er i øjeblikket igang med at skrive en meget detaljeret og bedre bog. (MEGET BEDRE BOG)

men.. jeg har en trist nyhed... det er ikke en fan fiction! undskyld til de fantastiske fangirls der læser med. Det er en fantasy/gyser/thriller. Så hvis i kun læser fan fictions så må i vendte. Hvis i altså vil læse mere fra mig. (sikkert ikke)

:: Hvilken årstid kan du bedst lide?::

okay nu vil jeg skåne jer for mere ligegyldig info og sige:

VI SES mine små mini agurker.

10HI

*slår mig selv i panden og bliver enig med mig selv at det var sidste gang jeg skrev det*

The Way To Remember - N.H & H.SWhere stories live. Discover now