20. Get Ugly

148 11 3
                                    

Jeg stod ude foran natklubben. Jeg var lige blevet sat af og havde betalt. Jeg stod bare og stirrede ud i luften. Skarpe farvede lys sneg sig ud under døren ind til kluppen. Over døren hang et skævt skilt. Get Ugly. Stod der skrevet på det. Jeg indåndede den kølige luft. Hvad havde jeg forventet? At jeg kunne få en mega sød og flot sanger i et boyband for mig selv? Næ nej. Jeg rystede på hovedet og gik over til døren. Åbnede den og trådte ind i det lille lokale, fyldt med mange andre mennesker, der dansede op af hinanden til den høje musik. Jeg satte mig op til den lille bar og bestilte noget at drikke. Jeg hældte det hurtigt ned og bestilte en ny. Den her dag skal drikkes væk. Hurtigt.

Jeg rejste mig og gik ud på dansegulvet. Musikken var ulidelig høj og skarpt, hvidt lys blinkede hurtigt. Jeg begyndte langsomt at danse lidt med på musikken. Jeg kunne mærke alkoholen suse i min krop, som langsomt blev tungere og tungere. Folk kom hurtigt tættere på mig og jeg fik det ret hurtigt dårligt. Ude af træning. Hehe.
Jeg dansede med en flok piger. Ingen kendte hinanden. Bare en stor flok ensomme piger, der selv var taget i byen. Så kunne vi i det mindste danse sammen. Det var egentligt meget sørgeligt når man tænker over det. Nå ja What ever.

Vi var blevet trætte og havde sat os over til et bord der stod bagerst i lokalet.

"Malia du bliver nødt til at prøve det her," Den sorthårede af pigerne der vist nok hed Susan, rakte hendes hånd frem. Der lå en lille hvid pille i den, med en lille tegning på. En stjerne... Det kunne godt være at jeg var fuld, men stoffer skulle jeg bare ikke have!

"Øhm nej jeg springer over," svarede jeg bestemt og tog en slurk af min drink.

"Ej kom nu! Du får det mega vildt!" Susan så afventende på mig, men jeg rystede bare på hovedet og holdte min hånd afvisende frem foran mig.

"Nej tak," hun så fornærmet på mig, men jeg var ligeglad. Gider ikke tage stoffer. Det ender kun galt.

"Malia kom lige her over! Der er lige en du skal møde!" Amalie kom over i mod mig og trak mig efter hende. Amalie var en pige med utroligt meget energi. Hun havde blond skindende hår og en sort stram sort kjole på. Hendes øjne var virkelig lyse! Hvad er det man kalder det? Isbjørne øjne? Det gør det i hvertfald nu! Endnu en ting jeg sådan bare lige bestemmer. Don't judge.

Amalie og jeg var egentlig nået at blive ret gode venner på den her aften. Vi havde begge fået noget at drikke. Men for at være ærlig så var jeg nok den der havde drukket mest. Ups! Ej jeg er egentlig lidt ligeglad lige nu. Det er op til mig selv hvor meget jeg vil hade mig selv i morgen. Indtilvidere rigtig meget!

Amalie skubbede mig ind i maven på en blond dreng der stod i et par stramme sorte bukser med huller i knæet og en simpel stram sort t-shirt. Han havde en piercing i den ene læbe.

"Det her er Luke. Han er fra Australien og er guitarist i et band det hedder..."

"5 Seconds Of Summer. Hej jeg hedder Malia" jeg afsluttede Amalies sætning og rakte min hånd frem. Han tog venligt imod den og et smil bredte sig på hans læber. Jeg grinte lidt over situationen og trak min hånd til mig igen. Jeg kendte godt bandet 5SOS. Jeg havde hørt nogle af deres sange og sådan. Ja, jeg havde ikke haft meget at lave de sidste par dage så... Jah... Jeg havde lært lidt.

Jeg trak Susan og Luke med mig over til det bord jeg sad ved før. Susan var væk. Så var jeg fri for hende og hendes stoffer... Jeg satte mig ned på en af de hårde stole, der stod ved bordet. Jeg drak en slurk mere af min drink og begyndte at tale lidt med de to andre.

*

Jeg vågnede op med dunkende hovedpine. Der gik lidt tid før jeg rigtigt kunne opfatte hvor jeg var. Jeg lå virkelig ubehageligt. Jeg bankede min hånd ind i et eller andet i mit ivrige forsøg på at finde min taske. Jeg lukkede mine øjne op og så mig omkring. What the hell?! Jeg lå på et poolbord, stadig i natklubben Get Ugly. Jeg gik i panik. Hvor var min taske?! Jeg vendte og drejede mig på poolbordet. Fedt! Jeg hoppede ned fra bordet og til mit held lå min taske under bordet. Yes!

The Way To Remember - N.H & H.SWhere stories live. Discover now