1 500 (poděkování)

180 20 6
                                    

Kdy jsou lidé šťastní?

Lidé umí být šťastní z mnoha důvodů. Dnes bych ale chtěl vyzdvihnout jeden důvod. Lidé jsou šťastní, když vidí, že to co dělají má smysl. A za to bych Vám chtěl dneska poděkovat.

Poděkovat za to, že vy čtenáři dáváte smysl mému cíli.

Není to tak dávno, co jsem si řekl, že bych mohl zkusit začít psát na wattpad a uvidíme, co z toho bude. No a dnes, po téměř půl roce od první kapitoly, tady můžeme společně oslavovat 1500 přečtení díla "Mládí" a 300 přečtení první kapitoly "Ráno".

Opravdu jsem nesmírně vděčný Vám všem. Děkuji.

Přece jen jsou tu ale i jména, která bych chtěl vyzdvihnout. 

V prvé řadě bych chtěl poděkovat alanisreader, mojí skvělé kamarádce, jak ve psaní tak v životě, za neustálou podporu. Nevím, jestli bych dneska ještě psal, kdyby v mém životě nebyl tenhle človíček. A pokud máte rádi fanfikce, vřele vám doporučuji nahlédnout na její profil, protože její díla stojí zato.

Dále bych chtěl poděkovat AnnaK138. Svými krásnými komentáři mě vždycky povzbudí a vykouzlí mi úsměv na tváři. 

A do třetice bych chtěl poděkovat Geklii, ze její podporu. Její dílo o parkouru je rovněž výborné a uděláte dobře, když mu věnujete kousek své pozornosti.

Na závěr bych chtěl ještě jednou poděkovat Vám všem ostatním a i když jsem třeba vaše jméno nezmínil, věřte, že jste pro mě důležití. 

Budu se těšit u dalších kapitol.

"Jediná vděčná myšlenka k nebesům je již dokonalou modlitbou." - Lessing  

JakubKo11

MládíWhere stories live. Discover now