4~ÇATIŞMA~

5.8K 297 27
                                    

Adamı azım açık bir şekilde dinliyordum. Ne dediğini farkındamıydı acaba.

"Siz sanırım ne dediğinizi bilmiyorsunuz" dedim. Adam sinirlenmişe benziyordu. Sağ elimi kaldırdım ve sol kolumu cimcikledim. Acı ile inledim.

"Rüyada değilsin. Kanıtlamamı istermisin" dedi Yalın'ın babası. Ve kolumdan tuttu ve beni ayağa kaldırdı. Aslına bakılırsa zorluk çıkarmadım ona. Çünkü bu bir rüyaydı ve hiç bir şey kanıtlayamazdı.

"Baba ne yapıyorsun" dedi yalın ve onu durdurdu.

"Ona yavaş yavaş anlatırsak anlamaz. Hepsini birden öğrensin" dedi. Annesi ise Yalını durdurdu. "Bırak anlatsın" dedi.

Lucas beni kolumdan tutarak merdivenlerden bir kat aşağıya indirdi. Beni boş duvarları gri bir odaya soktu ve kendisi çıktı.

"HEY amacın ne?" diye bağırdım ve kapıyı yumrukladım. Hani bana kanıtlayacaktı. Beni odaya kapatarak mı bunu yapacak.

Kapıyı tekmeleyerek bağırmaya başladım. "Çıkar beni buradan hey. Delirdin mi?" diye saydırmaya başladım. Arka cebime elimi attım. Çakım yoktu. Bir yerde düşmüş olmalı.

Tam o sırada bir makine kolundan bana kırmızı bir torba geldi. Birden azım sulandı. Dişlerim kaşındı. Neler oluyordu. Ellerimi köpek dişlerimin üzerine getirdim. Onlar uzamıştı.

Birden kendime hakim olamadım ve o kırmızı torbayı alıp dişlerimle patlattım. Kafama diktim ve sıvıyı içmeye başladım.

Çok lezzetliydi. Ve canım çok çekmişti. Nefes nefese kalmıştım. Ağzımın kenarından sıvı şey akmıştı. Torba bitince azımın kenarını elimle sildim. Kırmızı şeyden parmağıma bulaşınca onu kokladım.

"Kan" dedim. Birden bir torba daha geldi. Onuda içtim. Bir torba daha. Hale kendime hakim olamadan içiyordum. Karnım doyunca kendime geldim.

Kapı açıldı. Yavaş yavaş kapıdan çıktım. Merdivenleri tırmandım. Arkamdan Yalın bağırdı. Ama annesi "Bırak kendi halinde kalsın ve kendine gelsin" dedi.

Banyoya girdim. Aynanın karşısında kendimi süzüyordum. Neler olmuştu bana. Ben ne olmuştum. Azımı açtım ve dişlerime baktım. Eski haline gelmişti.

Banyonun kapısı çaldı ve içeriye Yalın'ın babası Lucas girdi. Elinde bir kamera ile. "Gel" dedi ve elimden tutup beni uyandığım odaya götürdü. Elindeki kamerayı açtı ve bana bir video izletti.

Videoda ben vardım. Odada kan içerken ki halim. Gözlerim kıpkırmızı ve hayvanca kan içiyordum. Dişlerim ise oldukça sivriydi.

"Bak kızım sen Vampirsin bizim gibi" dedi ve videoyu sildi. Ne yani ben vampirmiydim.

"O zaman insanları öldüren sizsiniz" dedim kafasını hayır anlamında salladı.

"İnsanları öldüren dün sana saldıran vampirdi. O da senin gibi vampire dönüşmüş ama eğitim almamış bir vampir. Eğitim almadığı için kana dayanamıyor ve insanları öldürüyordu. Ama bizzat ben sana eğitim vereceğim ve sende normal bir vampir olacaksın." dedi.

Bu arada vampire dönüştüğüm gece bir kurtadam vardı. Acaba o kimdi. Merak ediyorum doğrusu. Uçuk gri gözleri ve bir kolyesi vardı. Onu bulmak ve kim olduğunu sormak istiyorum. Neden bende bilmiyorum ama onu merak ediyorum.

2 AY SONRA

Son 2 aydır Yalın'ın evinde kalıyordum. Emma ile arada sırada buluşuyorduk. O her seferinde bana neler olduğunu sorsada ben geçiştiriyordum.

ACEMİ VAMPİR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin