2~Vampire Dönüşecek~

6.9K 371 23
                                    

Karşımda semte yeni taşınan aynı zamanda Emma yüzünden kovulduğumuz cafede oturan çocuğu gördüm.

"HEY sakin şampiyon" dedi ve iki elini havaya kaldırdı. "Aman tanrım" dedim ve bank'ın üzerinden aşağıya inip banka oturdum.

"Üzgünüm" dedim. "Oturabilir miyim?" diye sordu. Kafamı evet anlamında aşağı yukarı salladım. "Sorun yok ta neden böyle bir şey yaptın. Hem senin yanında çakının ne işi var?" dedi. sorularında haklıydı.

"Şey aslına bakılırsa şehirdeki haberleri duymuşsundur. Bu yüzden yanımda çakı taşıyorum. Kendimi korunma amaçlı. Bir psikopat hayvan herkeze saldırılıyor."

"Evet duydum o saçma hikaye. Peki her sana yaklaşana saldırır mısın?"

"Aslına bakılırsa bügün kötü bir gün yaşıyorum o yüzden biraz endişeye kapıldım"

"Anladım. Neden kötü bir gün yaşıyorsun cafeden kovulduğun içinse dert etme o kadar güzel bir Cafe değildi zaten."

"Yok ona takılcak değilim." dedim ve güldüm. Oda bana katıldı. Sonra cebinden sigara paketi çıkardı. Bana uzattı "İçiyormusun?" diye sordu. "Arada sırada" dedim ve bir dal aldım.

Cebinde çakmak arıyordu. O sırada çantamdan çakmak çıkardım ve uzattım. "Demek arada sırada. Çakmak taşıyacak kadar mı arada sırada?" dedi ve çakmağı alıp sigarasını yaktı.

"Evet öyle" dedim ve ondan çakmağı alıp kendi sigaramı yaktım. Birden kendini sarstı ve ayağa kalktı. Ona neler oluyor dercesine baktım. Sigarasınından bir kere çekti.

Elini uzattı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elini uzattı. "Ben Yalın. Buraya yeni taşındım. Kendime psikopat arkadaş arıyordum. Seni gördüm geldim" dedi ve sırıttı.

Bende ona elimi uzattım. "Bende Dolunay. Kendime kesecek adam arıyordum iyi ki geldin" dedim. Sesim ve yüzüm epey sertti.

"Ovvv" dedi ve elimi bırakıp geriledi. O sırada yanıma Emma geldi. "Şey Dolunay ben gidiyorum. Bu gece Sam'de kalacağım." dedi ve o sırada Yalın'ı gördü. "Arkadaş kim?"

Yalın hemen atladı elini uzattı  "Ben Yalın. Dolunay ile cafede karşılaşmıştık biraz öncede onu görünce yanına geldim."

"Bende Emma Dolunay'ın ev arkadaşı." dedi ve elini sıktı. "Tatlım ben gidiyorum bir şey diyiyor musun?" diye ekledi.

"Hayır hayatım görüşürüz." dedim ve uzaklaştı bizden. Yalın hâlâ ayakta duruyordu. "Otursana" dedim. Bana yan yan baktı.

"Korkuyorum ya beni kesersen" dedi alaylı bir tavırla. "Merak etme kesmem seni. Otur sen" dedim. Oda oturdu ve "Oh be rahatladım" dedi.

ACEMİ VAMPİR Where stories live. Discover now