twenty two

255 41 4
                                    

MICHAEL

In momentul in care intra pe usa Michael înmărmurește. Pandora nu purta masca insa ochii ei erau strâns închiși, iar mainile ii acopereau complet.

"Pandi?" Intreaba acesta nesigur. Oare sa plece? Daca avea sa-si dea mainile la o parte si sa-si deschidă ochii si va vedea cine e? Daca va fi suparata? Daca nu va mai vorbi niciodata cu el? Michael nu putea suporta gandul ca Pandora sa nu-l mai bage niciodata in seama.

Înghite in sec si inchide usa in urma lui apoi face doi pași nesiguri către patul fetei.

"Nu o sa-mi îndepărtez mainile. Promit." Anunța ea si baiatul deslușește un zâmbet pe buzele ei. "Doar ca masca ma facea sa ma simt ciudat." Se strâmba si oftează. "Vino mai aproape." Il îndeamnă ea pe Michael.

Acesta expira zgomotos aerul pe care nu realizase ca-l tine in piept si se deplasează repede pana in fata ei. Intinde mana usor in fata spre ea si observa ca ii tremura îngrozitor de tare. Ii atinge parul iar Pandora tresare la început, apoi cand mana lui cobora in jos pe fat ei, dandu-i conturul ea isi înclina capul, sprijinindu-si capul in palma lui.

"Cânți la chitara. La fel ca Luke." Zice ea zâmbind. "Si el are buricele degetelor mai tari."

Michael zâmbește si răsufla ușurat. Normal ca este atat de deșteapta. Faptul ca si-a dat seama de asta numai atingandu-i usor fata il fascina si il facea sa o adore si mai mult.

"Stai jos." Il îndeamnă ea, iar Michael sta langa Pandi pe pat. "Mai aproape." Șoptește si isi întoarce capul in direcția in care era Michael. Isi îndepărtează mainile de la ochi, iar baiatul rămâne blocat. Nu mai respira, nu mai mișca. Nimic.

Insa Pandora nu-si deschide ochii. Intinde mainile in fata si le asaza usor pe pieptul lui Michael, iar el răsufla ușurat pentru a mia oară de cand intra in camera. Isi plimba mainile usor in sus si-n jos pe pieptul lui Michael, apoi pe brate si ultima data pe fata, apoi le încolăcește in jurul gâtului sau.

"Mai aproape." Murmura si Michael se conformează. Era atat de aproape de ea incat erau aproape lipiți. Se simte nevoit sa-si pună mainile pe talia ei ca sa se sprijine.

"Te superi?" O intreaba grijuliu, iar ea clatină din cap negativ.

"Deși probabilitatea e mică... Daca a-i fi baiatul cu parul verde mi-ai spune nu-i asa?" Il intreaba Pandora si-si sprijină capul pe umărul lui.

Probabilitatea e 1, Pandi. Eu si baiatul cu parul verde suntem unul si același.

"Numai daca as fi." Răspunde Michael si se simte prost ca minte.

N/A: wow. Long time no see am i right?

Do not be a silent READER!

I'll be back tomorrow with a New update i promise!

Group chat » Michael Clifford [ discontinued ]Where stories live. Discover now