twenty one

332 54 3
                                    

MICHAEL

Michael era putin agitat in legătura cu toata faza cu întâlnirea pe care o stabilise cu Pandora. Il rugase pe Luke sa-l ajute putin pana avea sa-si facă curaj sa-i spună chiar el fetei cine este, iar Luke ii respectase decizia.

"Okay. Deci eu trebuie sa intru in camera, sa ma asigur ca are porcăria aia pe ochi sau ce naiba ai pus-o sa-si pună pe fata ca sa nu te vada si dupa iti dau mesaj sa vii?" Repeta Luke planul ca sa fie sigur ca nu înțelesese greșit.

Michael voia sa-i spună ca Pandora a fost cu ideea si ca, de fapt, va avea doar o masca de dormit pe fata, insa era atat de nerăbdător si agitat incat cuvintele i se blocau in gât.

O plăcea de atat de mult timp pe Pandi incat ideea ca acum si ea voia sa-l cunoască il facea sa-i stea inima in loc si sa-si piardă mințile.

Luke il bate usor pe umar încurajator —de parca i-ar fi citit nervozitatea pe fata— inainte sa intre in salonul surorii sale si sa închidă usa încet in urma lui.

Okay. Asta putea sa se îndrepte in doua direcții. Ori avea sa iasă foarte bine, ori foarte rau.

Ii auzea pe cei doi discutand de pe scaunul unde statea insa nu reușea sa înțeleagă despre ce anume si pentru i secunda isi imagina ca Luke l-a trădat si probabil ca acum ii explica cine e Michael si ce se întâmpla de fapt aici. Insa atunci cand telefonul ii vibrează in mana si numele lui Luke apare pe ecran impreuna cu semnalul se simte putin rușinat ca s-a îndoit de el.

Michael se ridica încet in picioare, isi trece o mana prin par si ia o gura mare de aer inainte sa pună mana pe clanța si sa deschidă usa mare de sticla.

N/A: si următorul capitol o sa fie tot asa, nu mesaje. M-am gândit ca din moment ce nu am mai postat de mult as putea sa pun si altceva Inafara de simple mesaje.

[vote&comm]

Group chat » Michael Clifford [ discontinued ]Där berättelser lever. Upptäck nu